Julie -jos sam se sjetila da bi ih stavila u nesto slicno satarasu 😂😂 i dalje su mi na pameti...🙈
Frajla - ee super.. dm mi je bas pred nosom,nisam se njega uopce sjetila i dalje me muci mamnezija 🤭
Danas cemo dan provest na brodicu i obilazit okolne otocice.. svako ljetovanje iznajmimo brodic na par dana i to mi je super, nadam se da mi sad u ovom drugom stanju nece biti muka i da se bude bebi svidjelo..
Jutro svima ☀️
Pahuljica ženo draga, sline mi cure sto si sve napisala 🤪🥰 sto se tiče magnezija važno je da je u citratnom obliku jer se najbolje apsorbira
Natural W imam i ja ali je karbonat pa nije nešto jak
Ima dm šumeće u citratu ona njihova marka pa si skicni
Evo ni to nisam znala,pogledat ću u dm taj. Inače ga pijem zbog stezanja maternice. Mada je meni ovaj ok ,a kad imam zatvor dva popijem i oslobodim se 😊🤭 hvala 🤗
Ja sam na +10.nevjerovatno..u prvoj trudnoci sam dobila 30.neznam kako ovaj put samo 10.vjerovatno jer ne stajem cijeli dan imam zahtjevnog cetverogodinjaka i doslovno preko dana ne odmaram..
Ayla - jucer sam procitala da trazis recelte za iskoristit tikvice.. cijelu noc mislim o njima i sad dok sam se probudila i razmisljam dal cu ih stici danas slagat ( a nadam se da hocu😂)…ja ih obozavam.. meni su najbolje pohane..pa na rostilju ili grill tavici.. kako je deja rekla - ako mi ostane bolonjeza onda ih izdubim, napunim bolonjezom,zalijem vrhnjem za kuhanjem, naribanim sirom i u pecnicu.. pa u smjesu za palacinke ih stavim naribane i dobro ocjedene (smjesu posolim,popaprim i stavim vegetu), sos od tikvica, stavim ih u lazanje, strukle od tikvica,u rizoto… odmaaah sam gladnaaa 😂😂🤭🤭
🤤🤤🤤🤤 Bome si se raspisala evo me glad uhvati
Jutro svima ☀️
Pahuljica ženo draga, sline mi cure sto si sve napisala 🤪🥰 sto se tiče magnezija važno je da je u citratnom obliku jer se najbolje apsorbira
Natural W imam i ja ali je karbonat pa nije nešto jak
Ima dm šumeće u citratu ona njihova marka pa si skicni
Evo ni to nisam znala,pogledat ću u dm taj. Inače ga pijem zbog stezanja maternice. Mada je meni ovaj ok ,a kad imam zatvor dva popijem i oslobodim se 😊🤭 hvala 🤗
I ja ga zbog toga uzimam, ali kazem kaj karbonat je slab i bezveze pa probaj citat.
😊
Jutto cure, sto ste se raspisale 😀.
Ja uzimam magnezij 400+b kompleks od Alkaloida, odlican mi je. Ako slucajno navecer zaboravim popit eto grceva u listovima u sred noci.
...
Jutros burica pa opet preskacemo plazu 😪
Jutrooo zenice.. Heh najgore mi kad vec ujutro procitam hrana hahhaah odma mi cure sline.. A nemam ideja sta kuhati.. Mislim da ce danas biti neko gotovo jelo kupila u lidlu nesto spanjolsko sa morskim plodovima.. Ja vec drugi dan sama kuci i osjecam se ko kakav debil nigdje nikoga tisina navece tisina ujutro... Koliko mi je trebao mir malo toliko mi se ova samoca sada cini kao robija.. Da nemam zivotinjice moje pricala bi sama sa sobom 🙈🤣🙄🤔..iiii inace me nije strah nicega a sinoc me neki strah uhvatio pa sam sve zivo zatvarala po kuci i kontam si boze kakva paranoja.. Danas je neki plan ici malo skitati sa sestricnom i malom necakinjom vjerojatno u srbiju negdje na kolace tako da cemo nas 3 🐷🐷🐷 uzivati malo..
Drage zene, pitanjce!
Ginekologinja mi je rekla da se mogu kupati. Pobjegli smo na otok 4 dana, jucer sam se napokon kupala, no sinoc osjetim neugodan miris iz rodnice i lagano peckanje, kao i danas. Mozda je glupo ovo sto cu pitati, ali je li moguce da je uzrok, osim kupanja, i to sto sam jela samo morska jela, a odavno nisam? Sto mi je ciniti? Gin. je na godisnjem, tako da do nje ne mogu prije 20.8. Ovdje ima hitna, al mi je glupo zbog toga ici..
Bebica je aktivna pa sam po tome pitanju mirna, al opet mi taj “miris” ne da mira.
Drage zene, pitanjce!
Ginekologinja mi je rekla da se mogu kupati. Pobjegli smo na otok 4 dana, jucer sam se napokon kupala, no sinoc osjetim neugodan miris iz rodnice i lagano peckanje, kao i danas. Mozda je glupo ovo sto cu pitati, ali je li moguce da je uzrok, osim kupanja, i to sto sam jela samo morska jela, a odavno nisam? Sto mi je ciniti? Gin. je na godisnjem, tako da do nje ne mogu prije 20.8. Ovdje ima hitna, al mi je glupo zbog toga ici..
Bebica je aktivna pa sam po tome pitanju mirna, al opet mi taj “miris” ne da mira.
Da kao sto ti je receno moguce da je neka bakterija s obzirom da ima neugodan miris "po ribi" ..ima li neka zamjena za tu ginekologicu..ja bi se javila na hitnu pa objasnila i pitala za savjet.
Isla sam na hitnu. Doktorica mi je rekla da su mi malo poviseni leukociti u urinu i da imam sve simptome urinarne infekcije. Dala mi je Klavocin, ali da bi voljela da se javim ginekologu da vidi jesu li se stvorile gljivice.
Hvala vam svima!
Sortiraj odgovore
Najstariji