Martina kod mene isto jutros od pet nesto cudno dole kao pred menstruaciju ili tako nesto pa to prestalo pa me boli donji dio leđa pa me ne boli pa neznam ni sama. Cudno se osjecam. Bas me hvata neka depra. Takodjer neznam kako izgleda kad krenu trudovi iako mi je druga trudnoca. Sutra ujutro u 10 imam ctg i pregled u bolnici i nadam se da ce mi doktor dati termin za carski ipak sam sutra 38 punih tjedana
Negooo, da li netko zna…. Sad sam jos na komplikacijama… Ali mi je rekla sestra na zamjeni da mi od 28.8 počinje porodiljni… Koje papire trebam nositi u HZZO? Posto sam nosila vec prosjek place, kopiju osobne i racuna…. Da li to moram opet? Koliko ranije predati prije 28.8? Imam 10000 pitanja🙈
Papire od zadnjih doznaka koje ce ti dati tvoja ginekologica te papire samo odneses.kad dodjes tamo ispunis formular za porodiljni i imaj kod sebe onaj papir koji si dobila kad si prvi put isla na hzzo sto svaki put pokazujes kad dodjes tamo i to je to
Kad smo kod zivcanosti mene u zadnje vrijeme jakooo ljuti sto kad se sagnem obuc patike ostanem bez zraka istog trena.. I muku mucim sta obuci nista mi vise ne stoji.. Spremam se sad za rucak kod tate i zivi uzas koju god majicu obucem kratka mi je.. Obucem kosulju kao tuniku vise a ona na stomaku zategnuta a gore kod sisa onak se sva napuhala e uzaaaas.. Na kraju sam obukla t tajice i jednu jedinu t majicu koju imam. I osjecam se kao seljak.. 😒😒😒😒😩😩😩😩 Nadam se da ce biti super fin rucak da se utjesim hranom 🐷🐷🐷hahahha to jedino pomaze 🤣😂
Ista sam...sve majice su mi kao topici pa kad obucem izgledam uzassss trbusina van...imam jedne hlace trudnicke koje mi mogu i u njima sam stalno ali i one su mi na knap..dobro je kad stojim ali cim sjednem u auto onaj pojas od hlaca sto ide prrek trbuha dole a majica gore..jucer se vozim i kontam niko me ne vidi ali zaboravila da sam u gradu i da postoje autobusi koji su visi od auta pa a ono na semaforu stojim ja stoji autobus a vozac preko gleda i smije se🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ni meni se bas ne pise al reko da vidim di je ekipa nestala, joj mene uhvatio svrbez osla sam u bolnicu da vidim da nije kolestaza jer mi dr reko da odem napraviti pretrage i sad cekam nalaze i snimam ctg..
Ayla mozes li malo pojasniti svrbez? Bas te po cijelom tijelu svrbi ili na određenim dijelovima. Mene sinoc pocelo po desnom dlanu i sad vidim da su mi lagano sareni (ne znam kako bih napisala).. ili mi se jednostavno pocinje nakupljati voda, mjesec dana je do termina, vrijeme mi je da mi krenu nekakvi simptomi.. dosad je sve bilo ok cijela trudnoca. Samo stomak narastao 😀🤰
Kad smo kod zivcanosti mene u zadnje vrijeme jakooo ljuti sto kad se sagnem obuc patike ostanem bez zraka istog trena.. I muku mucim sta obuci nista mi vise ne stoji.. Spremam se sad za rucak kod tate i zivi uzas koju god majicu obucem kratka mi je.. Obucem kosulju kao tuniku vise a ona na stomaku zategnuta a gore kod sisa onak se sva napuhala e uzaaaas.. Na kraju sam obukla t tajice i jednu jedinu t majicu koju imam. I osjecam se kao seljak.. 😒😒😒😒😩😩😩😩 Nadam se da ce biti super fin rucak da se utjesim hranom 🐷🐷🐷hahahha to jedino pomaze 🤣😂
Ista sam…sve majice su mi kao topici pa kad obucem izgledam uzassss trbusina van…imam jedne hlace trudnicke koje mi mogu i u njima sam stalno ali i one su mi na knap..dobro je kad stojim ali cim sjednem u auto onaj pojas od hlaca sto ide prrek trbuha dole a majica gore..jucer se vozim i kontam niko me ne vidi ali zaboravila da sam u gradu i da postoje autobusi koji su visi od auta pa a ono na semaforu stojim ja stoji autobus a vozac preko gleda i smije se🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
A ja jos navalila na lisnato sa hrenovkom pa mozete zamisliti tu sliku usta puna kao da danima nisam jela gutam a odjeca na meni kao da je ni nemam sve se povuklo.hlace dole majica gore ali napravila sam se luda da ga ne primjetim i molila boga da se sto prije upali zeleno na semaforu.svaki sljedeci semafor gledam da nije opet neka mrcina od autobusa ili kamiona blizu mene..nabavit cu si zavjese u autu🤣🤣🤣🤣🤣
Martina kod mene isto jutros od pet nesto cudno dole kao pred menstruaciju ili tako nesto pa to prestalo pa me boli donji dio leđa pa me ne boli pa neznam ni sama. Cudno se osjecam. Bas me hvata neka depra. Takodjer neznam kako izgleda kad krenu trudovi iako mi je druga trudnoca. Sutra ujutro u 10 imam ctg i pregled u bolnici i nadam se da ce mi doktor dati termin za carski ipak sam sutra 38 punih tjedana
Meni isto sa predzadnjom trudnocom ujutro krenuli neki kao menstrualni bolovi i u ledima ali nikako pravilnih razmaka.zaboli pa pola sata nista pa uaboli pa 10 min nista pa pola sata pa dva sata sve bas cudno i onda oko 6 navecer ode cep i onda su se tek trudovi normalizirali na svakih 10 min i postali u pravilnim razmacima
Meni isto sa predzadnjom trudnocom ujutro krenuli neki kao menstrualni bolovi i u ledima ali nikako pravilnih razmaka.zaboli pa pola sata nista pa uaboli pa 10 min nista pa pola sata pa dva sata sve bas cudno i onda oko 6 navecer ode cep i onda su se tek trudovi normalizirali na svakih 10 min i postali u pravilnim razmacima
Jos ujutro muz pita dal da se sa kolegom mjenja za smjene ma reko ne jer nije sigurno to to sigurno su lazni i muz popodne ode na posao kad ono u 6 sve krenulo.tako da nemoraju biti pravilnih razmaka odmah.ja sam isto bila u 38 tjednu
Ni meni se bas ne pise al reko da vidim di je ekipa nestala, joj mene uhvatio svrbez osla sam u bolnicu da vidim da nije kolestaza jer mi dr reko da odem napraviti pretrage i sad cekam nalaze i snimam ctg..
Manich pricaj mi i meni sve majce malene al reko izdurat cu jos ovo zera neda mi se uzimati nove za to kratko vrijeme srecom nije zima nezz sta bi obukla 😂
Sretno i javi
Ayla sretno, drzom fige da je samo suha koza
Ethereal ima jos danas snizenje 10-30% 😉
Sortiraj odgovore
Najstariji