Bok cure,
malo sam vas skicnula, da vidim jeste sve na broju i s cim se borite :)
Drago mi je cuti i da uzivate, pogotovo vi koje cekate prvu bebu. Bas je to poseban osjecaj i nikad necete imati vise vremena za sebe nego sada. Ok, osim dok nam klinci odrastu :D
Meni su subote radne. Konobarim u jednom ogromnom hotelskom restoranu i svaki tjedan mi je sve teze i teze... Nedjelju sam uglavnom za nista jer ne mogu doci k sebi. Ovdje se radi to 37tt. Ne znam kako to zene izdrzavaju. Neda mi bolovanje. Vaginalno me nisu pregledali nijednom i tako. Dolazimo na odmor za 2 tjedna pa mislim obavit i 3(4)D i pregled kod ginekologa. Do sad sam samo babice vidjala svaki put. Eto, svako nesto prolazi.
Hvala cure puno...sto se tice oticanja, meni noge i stopala oticu. I danas sam sam dosla na more i odmah na plazu namocit noge i odmah su splasnule, preporodila sam se
Mi smo na moru i bas nam pase 😊😊 odmaramo,razgledavamo, dosta smo aktivni, fino papamo, puno se kupamo, lijepo smo dobili boju i stvarno uzivamo 😊🤗☺ jos 2 tjedna uzivanja i vracamo se na kopno i punom parom krecemo rjesavat sve za bebu 🙂🙂
AylaSto se tice tikvica, ja ih izdubim, stavim mljeveno meso, začine, sir naribam i zapecem u rolu i pecem ih kao popecke-to mi je najfinije😁(naribam u smjesu kao za palačinke i vadim zlicom te pecem), mozes i sa vrhnjem (to nisam radila, ali sam cula da je isto fino) A inace ih znam stavljati u razna jela s povrćem…
Hvala tii 😁
Dobro jutro.. probudili me partijaneri koji su vikali po ulici 🙄 i sad ne mogu vise zaspat..
Poceli su me muciti grcevi u nogama, pa mi recite koji mg koristite, da skoknem odmah nakon kave po njega 😊
Dobro jutro.. probudili me partijaneri koji su vikali po ulici 🙄 i sad ne mogu vise zaspat..
Poceli su me muciti grcevi u nogama, pa mi recite koji mg koristite, da skoknem odmah nakon kave po njega 😊
Jutroo,kod mene ista situacija,jučer bio sajamski dan još se čuje muzika 🙄 ja sam uzimala šumeći od Natural Wealth-a,sad uzimam šumeći od Dietpharma. Odgovoraju mi šumeće. A većina uzima magnezij direct od Bioelectre.
Ayla - jucer sam procitala da trazis recelte za iskoristit tikvice.. cijelu noc mislim o njima i sad dok sam se probudila i razmisljam dal cu ih stici danas slagat ( a nadam se da hocu😂)...ja ih obozavam.. meni su najbolje pohane..pa na rostilju ili grill tavici.. kako je deja rekla - ako mi ostane bolonjeza onda ih izdubim, napunim bolonjezom,zalijem vrhnjem za kuhanjem, naribanim sirom i u pecnicu.. pa u smjesu za palacinke ih stavim naribane i dobro ocjedene (smjesu posolim,popaprim i stavim vegetu), sos od tikvica, stavim ih u lazanje, strukle od tikvica,u rizoto... odmaaah sam gladnaaa 😂😂🤭🤭
Hvala Monal.. mislim da cu i ja probat sumeci.. zadnjih par dana me to pocelo muciti i bas je neugodna bol koja me probudi.. a bas me u ponedjeljak na pregledu ginekolog pitao dal me muce grcevi u nogama, reko ne muce i eto ti ga na 😶
Jutro svima ☀️
Pahuljica ženo draga, sline mi cure sto si sve napisala 🤪🥰 sto se tiče magnezija važno je da je u citratnom obliku jer se najbolje apsorbira
Natural W imam i ja ali je karbonat pa nije nešto jak
Ima dm šumeće u citratu ona njihova marka pa si skicni
Jutro
Felicita zao mi je zbog bake.
Magnezij je meni super iz dm-a, magnezij citrat, u vrecicama i topi se u vodi, neki lik trci na kutiji. Kupila sam i neki citrat u prahu (dm mijenjao naziv marke, pa nije nigdje bilo ovoga), platila ga ko suha zlato, a uopce mi nije fin 😏, ko pjesak da pijem.
Netko spominje partijanere, bas sam se preporodila u ovom stanu jer sam u slijepoj ulici i ne dere se nitko nikad. Jos spavace sobe gledaju na polja, pa tek nema buke. Moji (u slavoniji) bas zive tamo gdje valjda svi prolaze kad idu iz izlaske i onda se dreče ko ludi 🤬
Meni su noge uzasno pocele oticati, u nekim trenucima i bole. Preksinoc spavala s nogama u zraku i opet nisu splasnile do kraja. Malo me frka preeklampsije 😱 iako pratim tlak i ok je. Mislim da cu otici do svog opce prakse provjeriti proteine u urinu za svaki slucaj. Gin mi je na go, a ne ide mi se na hitnu zbog toga. Kud mi je trbuh ogroman tu sad jos ta voda, izgledam ko da sam trudna 8 i pol mjeseci, a zapravo jos nisam usla ni u zadnje tromjesecje 🙄
Sortiraj odgovore
Najstariji