Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    felicita28
    03. Kolovoz 2019. 15:16

sara2019

felicita28

Pozdrav cure, nije me bilo ovih dana sad sam vas tek stigla procitati…umrla mi je baka u srijedu, pa smo organizirali sprovod i sve.. prezivjela sam nekako svu tu tugu i jad oko sebe..
    Netko je pitao za opremu za tate…da ovisi o bolnici, mi smo za petrovu kupili opremu za svaki slucaj ali koliko znam od vecine bolnica ako polozis tecaj dobijes te kute za oceve…
    Sto se tice kilaze ja sam +11 kg ali je sve otislo u trbuh…trenutno putujem na more jer sam dobila zeleno svijetlo da mogu buduci sa je sve uredno i normalno hvala Bogu…malo plivanja, setanja nece skoditi a bogme ni malo psihickoh odmora nakon svega. Pripremila sam sve bebine stvari, oprala, popeglala, torbu za rodiliste i jos mi je ostala torba za bebu za izlazak iz bolnice i robicu za izlazak koju jos nisam kupila..

Uzivaj na moru..ja sam isto rezervirala pa na kraju odustala..trebala sam ici 8.08.ali s obzirom da mi je termin 20.08 iskreno nekako sam se bojala pa sam otkazala.najgore sto stariji sin pita kad idemo pa sam mu morala objasniti da ipak ove godine ostajemo kuci…obojicu sam rodila u 38 tj pa se ne usudim bas..kako bi muz sa njima dvojicom bez mene izludio tamo.jedan 6 a drugi 2 godine.a ja umjesto na plazu 3 dana provela u bolnici.a smjestaj koji smo htjeli nije bome ni tako jeftin tako da…sto se tice stvari za malu sve je kupljeno jos samo sve treba oprati popeglati i staviti na svoje mjesto ali nikako da se primim posla.samo prolazim pored kutije gdje stoji i odjeca i posteljina i sve i pravim se da ne vidim..i za sebe sam sve uzela sta ce mi trebati ali ljena sam sve u torbu staviti tako da je sve po vrecicama i vise neznam ni sama gdje..bit ce u zadnji cas panika kao i prethodna dva puta,🙄🥰

A mozda bolje da si odlucila ne ici jer ti si ipak blizu termina pa za svaki slucaj da budes na miru a ne u panici hoce li te uloviti negdje na godisnjem ili ne

• Kengurica
    03. Kolovoz 2019. 15:17

Felicita jako mi je žao zbog bake i jako mi je lijepo što je imala vašu ljubav i što tako lijepo pričaš o njoj.

sara2019
    03. Kolovoz 2019. 15:19

Martina0204

sara2019

Frajla

sara2019

cure imam jedno pitanje vezano za oceve na porodu?jel mora od kuce ponjeti kutu i sta treba za ulazak u radaonicu ili dobiva tamo od njih u rodilistu

Ovisi o bolnici….

Petrova

Mi smo isli na trudnicki tecaj u petrovu i tamo smo dobili odijelo koje nosimo sa sobom na porod.

Da samo sam ja dobila potvrdu od doma zdravlja ne iz bolnice..al raspitala sam se ima kupiti u apoteci to odjelo pa cemo uzeti da nebi bilo nismo znali..kazu oko 50 kn kosta

sara2019
    03. Kolovoz 2019. 15:23

felicita28

sara2019

felicita28

Pozdrav cure, nije me bilo ovih dana sad sam vas tek stigla procitati…umrla mi je baka u srijedu, pa smo organizirali sprovod i sve.. prezivjela sam nekako svu tu tugu i jad oko sebe..
    Netko je pitao za opremu za tate…da ovisi o bolnici, mi smo za petrovu kupili opremu za svaki slucaj ali koliko znam od vecine bolnica ako polozis tecaj dobijes te kute za oceve…
    Sto se tice kilaze ja sam +11 kg ali je sve otislo u trbuh…trenutno putujem na more jer sam dobila zeleno svijetlo da mogu buduci sa je sve uredno i normalno hvala Bogu…malo plivanja, setanja nece skoditi a bogme ni malo psihickoh odmora nakon svega. Pripremila sam sve bebine stvari, oprala, popeglala, torbu za rodiliste i jos mi je ostala torba za bebu za izlazak iz bolnice i robicu za izlazak koju jos nisam kupila..

Uzivaj na moru..ja sam isto rezervirala pa na kraju odustala..trebala sam ici 8.08.ali s obzirom da mi je termin 20.08 iskreno nekako sam se bojala pa sam otkazala.najgore sto stariji sin pita kad idemo pa sam mu morala objasniti da ipak ove godine ostajemo kuci…obojicu sam rodila u 38 tj pa se ne usudim bas..kako bi muz sa njima dvojicom bez mene izludio tamo.jedan 6 a drugi 2 godine.a ja umjesto na plazu 3 dana provela u bolnici.a smjestaj koji smo htjeli nije bome ni tako jeftin tako da…sto se tice stvari za malu sve je kupljeno jos samo sve treba oprati popeglati i staviti na svoje mjesto ali nikako da se primim posla.samo prolazim pored kutije gdje stoji i odjeca i posteljina i sve i pravim se da ne vidim..i za sebe sam sve uzela sta ce mi trebati ali ljena sam sve u torbu staviti tako da je sve po vrecicama i vise neznam ni sama gdje..bit ce u zadnji cas panika kao i prethodna dva puta,🙄🥰

A mozda bolje da si odlucila ne ici jer ti si ipak blizu termina pa za svaki slucaj da budes na miru a ne u panici hoce li te uloviti negdje na godisnjem ili ne

Ma da..mozda koji put sa klincima na bazene pa iduce godine gustanje u miru 

sara2019
    03. Kolovoz 2019. 15:23

sara2019

felicita28

sara2019

felicita28

Ma da..mozda koji put sa klincima na bazene pa iduce godine gustanje u miru

Naravno koliko je moguce uz troje djece gustati🙉

03. Kolovoz 2019. 16:45

Felicita zao mi je zbog bake.. 😔 Odmori se na moru malo i napuni baterije..
    Curke ja od jutra na nogama ispratila mamu na put i od onda samo neko stalno dolazio pa nikako nista rijesit do kraja.. Sad konacno zavrsila generalku kuce i idem se okupat i vecerat i konacnooo odmarati.. 

Julie
    03. Kolovoz 2019. 17:12

Felicita zao mi je 😔 ja odavno nemam bake i djedove i zao mi je sto nisam imala mogućnosti uživati s njima. Vidim koliko moja mama titra oko svojeg unuka odnosno mojeg nećaka i općenito su bake i djedovi ti koji razmaze unučad do ludila 😊

03. Kolovoz 2019. 17:31

Felicita28 moja sucut, odmori i opusti se 😘

LollyBB
    03. Kolovoz 2019. 17:48

Ja sam u Hospitaliji u Ilici kupila odijelo. Žena je odvojeno dala kapu, ogrtač, navlake za cipele. Sve to je koštalo 13 kn. Prvo je tip rekao da nemaju, ali se kolegica ubacila i sve mi to izvukla pa eto, ako nekom treba... Ja sam u šoku ostala koliko sam malo platila. 

03. Kolovoz 2019. 20:20

Cure znam da ste pisale za neki recept za tikvice pa ako ima ko dobar s tikvicama pa da mi stavi link pa da probam 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.