Ja +16
Ako uskoro ne rodim bit cu na +20 i vise jer sad od muke i zivaca samo nesto zvacem
Ja ne jedem puno al zato oticem noge ko balvani 🙄
Ja +16
Ako uskoro ne rodim bit cu na +20 i vise jer sad od muke i zivaca samo nesto zvacem
Ja ne jedem puno al zato oticem noge ko balvani 🙄
Ja sam oticala prije mjesec dana bas bas jako noge su mi isto bile strasne jedva tenisice oblacila al sad je ok sad nista
Bok cure,
malo sam vas skicnula, da vidim jeste sve na broju i s cim se borite :)
Drago mi je cuti i da uzivate, pogotovo vi koje cekate prvu bebu. Bas je to poseban osjecaj i nikad necete imati vise vremena za sebe nego sada. Ok, osim dok nam klinci odrastu :D
Meni su subote radne. Konobarim u jednom ogromnom hotelskom restoranu i svaki tjedan mi je sve teze i teze... Nedjelju sam uglavnom za nista jer ne mogu doci k sebi. Ovdje se radi to 37tt. Ne znam kako to zene izdrzavaju. Neda mi bolovanje. Vaginalno me nisu pregledali nijednom i tako. Dolazimo na odmor za 2 tjedna pa mislim obavit i 3(4)D i pregled kod ginekologa. Do sad sam samo babice vidjala svaki put. Eto, svako nesto prolazi.

Hvala cure puno...sto se tice oticanja, meni noge i stopala oticu. I danas sam sam dosla na more i odmah na plazu namocit noge i odmah su splasnule, preporodila sam se

Mi smo na moru i bas nam pase 😊😊 odmaramo,razgledavamo, dosta smo aktivni, fino papamo, puno se kupamo, lijepo smo dobili boju i stvarno uzivamo 😊🤗☺ jos 2 tjedna uzivanja i vracamo se na kopno i punom parom krecemo rjesavat sve za bebu 🙂🙂

AylaSto se tice tikvica, ja ih izdubim, stavim mljeveno meso, začine, sir naribam i zapecem u rolu i pecem ih kao popecke-to mi je najfinije😁(naribam u smjesu kao za palačinke i vadim zlicom te pecem), mozes i sa vrhnjem (to nisam radila, ali sam cula da je isto fino) A inace ih znam stavljati u razna jela s povrćem…
Hvala tii 😁
Dobro jutro.. probudili me partijaneri koji su vikali po ulici 🙄 i sad ne mogu vise zaspat..
Poceli su me muciti grcevi u nogama, pa mi recite koji mg koristite, da skoknem odmah nakon kave po njega 😊

Dobro jutro.. probudili me partijaneri koji su vikali po ulici 🙄 i sad ne mogu vise zaspat..
Poceli su me muciti grcevi u nogama, pa mi recite koji mg koristite, da skoknem odmah nakon kave po njega 😊
Jutroo,kod mene ista situacija,jučer bio sajamski dan još se čuje muzika 🙄 ja sam uzimala šumeći od Natural Wealth-a,sad uzimam šumeći od Dietpharma. Odgovoraju mi šumeće. A većina uzima magnezij direct od Bioelectre.
Ayla - jucer sam procitala da trazis recelte za iskoristit tikvice.. cijelu noc mislim o njima i sad dok sam se probudila i razmisljam dal cu ih stici danas slagat ( a nadam se da hocu😂)...ja ih obozavam.. meni su najbolje pohane..pa na rostilju ili grill tavici.. kako je deja rekla - ako mi ostane bolonjeza onda ih izdubim, napunim bolonjezom,zalijem vrhnjem za kuhanjem, naribanim sirom i u pecnicu.. pa u smjesu za palacinke ih stavim naribane i dobro ocjedene (smjesu posolim,popaprim i stavim vegetu), sos od tikvica, stavim ih u lazanje, strukle od tikvica,u rizoto... odmaaah sam gladnaaa 😂😂🤭🤭

Hvala Monal.. mislim da cu i ja probat sumeci.. zadnjih par dana me to pocelo muciti i bas je neugodna bol koja me probudi.. a bas me u ponedjeljak na pregledu ginekolog pitao dal me muce grcevi u nogama, reko ne muce i eto ti ga na 😶

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji