Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Martina0204
    05. Kolovoz 2019. 13:31

Ma ja isto  neznam sta obuci... imam par haljina i stalno to perem jer se znojim ko svinja... poslala sam muza da sutra prije posla ide u lidl i kupi mi haljine. Tam sam vec uzela broj vece i fkt su sper peri deri i nije mi tak vruce u njima.
    Meni je u cet punih 38 tjedana... a u sub idem na svadbu.. uopce ne znam kako cu to prezivjeti i sta cu obuci 🙈

• minnie_me
    05. Kolovoz 2019. 14:06

Martina0204

Ma ja isto neznam sta obuci… imam par haljina i stalno to perem jer se znojim ko svinja… poslala sam muza da sutra prije posla ide u lidl i kupi mi haljine. Tam sam vec uzela broj vece i fkt su sper peri deri i nije mi tak vruce u njima.
    Meni je u cet punih 38 tjedana… a u sub idem na svadbu.. uopce ne znam kako cu to prezivjeti i sta cu obuci 🙈

U mene bolovi jos nisu stali. Boli me neko vrijeme pa stane sve nešto u intervalima. Imam osjecaj da se nesto desava a opet nisam sigurna. Bas sam se istusirala depilirala, torba je na mjestu. U 5 radi moj ginekolog privatni pa cu radije kod njega na pregled i ctg nego u bolnicu..

• Martina0204
    05. Kolovoz 2019. 14:39

minnie_me

Martina0204

Ma ja isto neznam sta obuci… imam par haljina i stalno to perem jer se znojim ko svinja… poslala sam muza da sutra prije posla ide u lidl i kupi mi haljine. Tam sam vec uzela broj vece i fkt su sper peri deri i nije mi tak vruce u njima.
    Meni je u cet punih 38 tjedana… a u sub idem na svadbu.. uopce ne znam kako cu to prezivjeti i sta cu obuci 🙈

U mene bolovi jos nisu stali. Boli me neko vrijeme pa stane sve nešto u intervalima. Imam osjecaj da se nesto desava a opet nisam sigurna. Bas sam se istusirala depilirala, torba je na mjestu. U 5 radi moj ginekolog privatni pa cu radije kod njega na pregled i ctg nego u bolnicu..

Moj privatni je na godisnjem... aj javi kaj je reko doktor... 

• Noemi1
    05. Kolovoz 2019. 14:51

Cure jeste oprale robicu za bebu? S omeksivacem ili bez? Strah me prat bez omeksivaca, da se skroz ne stvrdne ta robica na 60 stupnjeva u masini,a opet ne preporuca se omeksivac bar 6mj 🙁 

• Martina0204
    05. Kolovoz 2019. 14:56

Noemi1

Cure jeste oprale robicu za bebu? S omeksivacem ili bez? Strah me prat bez omeksivaca, da se skroz ne stvrdne ta robica na 60 stupnjeva u masini,a opet ne preporuca se omeksivac bar 6mj 🙁

Ja sam oprala. Stavila sam deterdzent i omeksivac becutan. Omeksivaca sam stavila duplo manje nego kaj pise...

05. Kolovoz 2019. 15:18

Ja upadam sa zimskih 🙈 
    posto vecinu robice vec imam oprala sam ju 2x sa teta violeta baby stavila sam manje nego inace kad nase perem i robica je izasla skroz okej mekana i malo mirise 
    pa cemo vidjet 
    planiram ju oprat jos jednom par dana prije termina ..samo neznam dal smijem u susilicu ju stavljat ?? mislila sam u susilici osusit i popeglat samo 

05. Kolovoz 2019. 15:37

Vidim sve imamo problem sa odjecom i obucom.. Ja sam po kuci u haljinicama ali nevolim ih nosit bas na dalji put jer moram obuc one kratke tajice ispod zato sto mi se nogice onako od znoja trljaju jedna od drugu pa pakao ako ne obucem te tajice ispod al onda mi vruce bude jer moram to navuc preko stomaka.. Ma nikak mi nevalja..  Hvataju me zgaravice sad sve cesce, noge su mi otecene nisu strasno ali dovoljno da obuca zulja.  I najgore mi je zapravo spavanje jer me sve probada dolje kad legnem na ljevi ili desni bok svejedno je... Onako mi tesko bude ako se malo nagnem na stomak bebac se buni i pritisak osjecam u trbuhu ako sam skroz na boku ukocim se brzo pa se okreci pa onda ponovo dok se namjestim taman zaspim onda opet ukocena i tako cijelu noc.. Jedino sto mi malo godi je kad stavim mali jastucak onako pod stomak kao da mi jastuk drzi tezinu stomaka a ne da se on sam prevali na krevet e tooo mi pase.. Idem sama sebi na zivce sto toliko kukam, a koliko jos ja imam za izgurat i pitam se kako ce tek meni biti pred kraj kad mi je sada vec tesko.. 

• minnie_me
    05. Kolovoz 2019. 15:38

Martina0204

minnie_me

Martina0204

Moj privatni je na godisnjem… aj javi kaj je reko doktor…

Nadam se da jos nije nista bas me frka. Al nesto je ako ne nista onda je priprema za porod i sve sto slijedi.voljela bi da ostane unutra jos bar koji dan iako sam sutra 38+0

• minnie_me
    05. Kolovoz 2019. 15:40

Manich

Vidim sve imamo problem sa odjecom i obucom.. Ja sam po kuci u haljinicama ali nevolim ih nosit bas na dalji put jer moram obuc one kratke tajice ispod zato sto mi se nogice onako od znoja trljaju jedna od drugu pa pakao ako ne obucem te tajice ispod al onda mi vruce bude jer moram to navuc preko stomaka.. Ma nikak mi nevalja.. Hvataju me zgaravice sad sve cesce, noge su mi otecene nisu strasno ali dovoljno da obuca zulja. I najgore mi je zapravo spavanje jer me sve probada dolje kad legnem na ljevi ili desni bok svejedno je… Onako mi tesko bude ako se malo nagnem na stomak bebac se buni i pritisak osjecam u trbuhu ako sam skroz na boku ukocim se brzo pa se okreci pa onda ponovo dok se namjestim taman zaspim onda opet ukocena i tako cijelu noc.. Jedino sto mi malo godi je kad stavim mali jastucak onako pod stomak kao da mi jastuk drzi tezinu stomaka a ne da se on sam prevali na krevet e tooo mi pase.. Idem sama sebi na zivce sto toliko kukam, a koliko jos ja imam za izgurat i pitam se kako ce tek meni biti pred kraj kad mi je sada vec tesko..

Manich iskreno meni je teze bilo od 30-36 tjedna nego sad pred kraj. Simptomi su mi bili jace izrazeni

sara2019
    05. Kolovoz 2019. 17:12

Noemi1

Ja danas oprala..kupila becutan deterdent 2u1 sa omeksivacem.i malo presusila u susilici da bude mekse ali tko nema ni ne mora jer je i bez toga super..i predibro mirise

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.