cure imam jedno pitanje vezano za oceve na porodu?jel mora od kuce ponjeti kutu i sta treba za ulazak u radaonicu ili dobiva tamo od njih u rodilistu
Mislim da se dobije od njih 🤔
cure imam jedno pitanje vezano za oceve na porodu?jel mora od kuce ponjeti kutu i sta treba za ulazak u radaonicu ili dobiva tamo od njih u rodilistu
Ovisi o bolnici....
Bitno je samo ponjeti potvrdu o polozenom tecaju, koliko ja znam 😊
Ma potvrdu imamo ali kazu da se na trudnickom tecaju dobije mada sumnjam al mi smo dobili na srecu potvrdu bez da smo isli na tecaj pa sad neznam..petrova je u pitanju
Ovisi o bolnici….
Petrova
Pozdrav cure, nije me bilo ovih dana sad sam vas tek stigla procitati...umrla mi je baka u srijedu, pa smo organizirali sprovod i sve.. prezivjela sam nekako svu tu tugu i jad oko sebe..
Netko je pitao za opremu za tate...da ovisi o bolnici, mi smo za petrovu kupili opremu za svaki slucaj ali koliko znam od vecine bolnica ako polozis tecaj dobijes te kute za oceve...
Sto se tice kilaze ja sam +11 kg ali je sve otislo u trbuh...trenutno putujem na more jer sam dobila zeleno svijetlo da mogu buduci sa je sve uredno i normalno hvala Bogu...malo plivanja, setanja nece skoditi a bogme ni malo psihickoh odmora nakon svega. Pripremila sam sve bebine stvari, oprala, popeglala, torbu za rodiliste i jos mi je ostala torba za bebu za izlazak iz bolnice i robicu za izlazak koju jos nisam kupila..
Pozdrav cure, nije me bilo ovih dana sad sam vas tek stigla procitati…umrla mi je baka u srijedu, pa smo organizirali sprovod i sve.. prezivjela sam nekako svu tu tugu i jad oko sebe..
Netko je pitao za opremu za tate…da ovisi o bolnici, mi smo za petrovu kupili opremu za svaki slucaj ali koliko znam od vecine bolnica ako polozis tecaj dobijes te kute za oceve…
Sto se tice kilaze ja sam +11 kg ali je sve otislo u trbuh…trenutno putujem na more jer sam dobila zeleno svijetlo da mogu buduci sa je sve uredno i normalno hvala Bogu…malo plivanja, setanja nece skoditi a bogme ni malo psihickoh odmora nakon svega. Pripremila sam sve bebine stvari, oprala, popeglala, torbu za rodiliste i jos mi je ostala torba za bebu za izlazak iz bolnice i robicu za izlazak koju jos nisam kupila..
Uzivaj na moru..ja sam isto rezervirala pa na kraju odustala..trebala sam ici 8.08.ali s obzirom da mi je termin 20.08 iskreno nekako sam se bojala pa sam otkazala.najgore sto stariji sin pita kad idemo pa sam mu morala objasniti da ipak ove godine ostajemo kuci...obojicu sam rodila u 38 tj pa se ne usudim bas..kako bi muz sa njima dvojicom bez mene izludio tamo.jedan 6 a drugi 2 godine.a ja umjesto na plazu 3 dana provela u bolnici.a smjestaj koji smo htjeli nije bome ni tako jeftin tako da...sto se tice stvari za malu sve je kupljeno jos samo sve treba oprati popeglati i staviti na svoje mjesto ali nikako da se primim posla.samo prolazim pored kutije gdje stoji i odjeca i posteljina i sve i pravim se da ne vidim..i za sebe sam sve uzela sta ce mi trebati ali ljena sam sve u torbu staviti tako da je sve po vrecicama i vise neznam ni sama gdje..bit ce u zadnji cas panika kao i prethodna dva puta,🙄🥰
Pozdrav cure, nije me bilo ovih dana sad sam vas tek stigla procitati…umrla mi je baka u srijedu, pa smo organizirali sprovod i sve.. prezivjela sam nekako svu tu tugu i jad oko sebe..
Netko je pitao za opremu za tate…da ovisi o bolnici, mi smo za petrovu kupili opremu za svaki slucaj ali koliko znam od vecine bolnica ako polozis tecaj dobijes te kute za oceve…
Sto se tice kilaze ja sam +11 kg ali je sve otislo u trbuh…trenutno putujem na more jer sam dobila zeleno svijetlo da mogu buduci sa je sve uredno i normalno hvala Bogu…malo plivanja, setanja nece skoditi a bogme ni malo psihickoh odmora nakon svega. Pripremila sam sve bebine stvari, oprala, popeglala, torbu za rodiliste i jos mi je ostala torba za bebu za izlazak iz bolnice i robicu za izlazak koju jos nisam kupila..
Uzivaj na moru..ja sam isto rezervirala pa na kraju odustala..trebala sam ici 8.08.ali s obzirom da mi je termin 20.08 iskreno nekako sam se bojala pa sam otkazala.najgore sto stariji sin pita kad idemo pa sam mu morala objasniti da ipak ove godine ostajemo kuci…obojicu sam rodila u 38 tj pa se ne usudim bas..kako bi muz sa njima dvojicom bez mene izludio tamo.jedan 6 a drugi 2 godine.a ja umjesto na plazu 3 dana provela u bolnici.a smjestaj koji smo htjeli nije bome ni tako jeftin tako da…sto se tice stvari za malu sve je kupljeno jos samo sve treba oprati popeglati i staviti na svoje mjesto ali nikako da se primim posla.samo prolazim pored kutije gdje stoji i odjeca i posteljina i sve i pravim se da ne vidim..i za sebe sam sve uzela sta ce mi trebati ali ljena sam sve u torbu staviti tako da je sve po vrecicama i vise neznam ni sama gdje..bit ce u zadnji cas panika kao i prethodna dva puta,🙄🥰
Sto se bake tice zao mi je..sigurno ti je bio veliki stres ali zivot ide dalje i tjesi se da je sad na lijepsem i boljem mjestu
Hvala ti, ma znam sve je to sastavni dio zivota. Bilo je za ocekivati s obzirom na to koliko je godina imala ali opet ti bude zao...najgore sto je umrla u kuci kod tete pa sam ja morala ici biti s tetom dok ne dodu svi sto trebaju svoje obaviti da je mogu odvesti. Ali i to proslo sve...na lijep smo se nacin oprostili od mase drage bake...a bas je bila dobra, trunke zla nije imala u sebi i svi su je volili, nikad se nikom nije zamjerila niti nikad nista nikome nije zamjerila ❤❤
Ovisi o bolnici….
Petrova
Mi smo isli na trudnicki tecaj u petrovu i tamo smo dobili odijelo koje nosimo sa sobom na porod.
Sortiraj odgovore
Najstariji