Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    HarryPotter
    18. Ožujak 2019. 15:41

Mtk39

Hej curke, evo ja taman s posla 🤪 legla odmah i stavila utrogestan. Kako vi stavljate, jel tocno svakih 8h ili? Ja nekad zakasnim pa cisto pitam.
    Sretno danas svima na uzv! ❤

Hej, ja kasnim mozda nekih pol sata il uranim tolko, kako kada.. Nesto, da mi je docekati 12 tj. Pa da ga sklonim od sebe vise. 
    😂

url=https://lilypie.com]

• Mtk39
    18. Ožujak 2019. 15:43

ayla

Hannica0

Jel pijete kavu ili nesicu ili ste prestale kad ste saznale za trudnocu?

Meni se zgadila kava kao i cigar u trudnoci tj smrdila mi,a inace sam pila po 3,4 turske dnevno..a sada mi ponovno mirisi i privlaci me i popjem katkad od muza gutljat dva,al ju nezelim poceti piti jer imam osjecaj da bih odma i pocela pusiti jer me cigar privlaci

Bravo za nepusenje, ja se borim jer mi se nije zgadio. Al sam smanjila na minimum. 

• Mtk39
    18. Ožujak 2019. 15:46

HarryPotter

Mtk39

Hej curke, evo ja taman s posla 🤪 legla odmah i stavila utrogestan. Kako vi stavljate, jel tocno svakih 8h ili? Ja nekad zakasnim pa cisto pitam.

Hej, ja kasnim mozda nekih pol sata il uranim tolko, kako kada.. Nesto, da mi je docekati 12 tj. Pa da ga sklonim od sebe vise.
    😂

I ja jedva cekam da mi ga ukine, nadam se da ce na iducem pregledu za tjedan dana. 

HarryPotter
    18. Ožujak 2019. 15:49

Mtk39

HarryPotter

Mtk39

😂

I ja jedva cekam da mi ga ukine, nadam se da ce na iducem pregledu za tjedan dana.

Meni je rekao sa 12 tjedana, al nezz mozda i produzi
    🙄. 

• Mtk39
    18. Ožujak 2019. 15:53

Da vas pitam jos nesto, kako sam vas citala od pocetka, vidila sam da ste pisale vec o dizanju po noci na wc. Znaci, ja inace imam slab mjehur i prije trudnoce sam se uvjek dizala po noci a sad nikako. Jeli to normalno? Meni se nikad manje nije piskilo...

HarryPotter
    18. Ožujak 2019. 15:57

Mtk39

Da vas pitam jos nesto, kako sam vas citala od pocetka, vidila sam da ste pisale vec o dizanju po noci na wc. Znaci, ja inace imam slab mjehur i prije trudnoce sam se uvjek dizala po noci a sad nikako. Jeli to normalno? Meni se nikad manje nije piskilo…

Ja sam se dizala, dok sam se naljevala tekucinom zbog hiperstilumacije.. Sada nista, niti imam ikakvu tegobu, mucninu, simptom spesl.😂
    Da nema onih Uzv, pitala bih se, jesam li trudna. 

• marta07
    18. Ožujak 2019. 15:58

I meni isto idu na zivce 😂😂 utrogestani ja sam stavljala svakih 8 sati kako su mi rekli na Vuk Vrhovac kad sam išla na ivf, al sad kad sam završila u bolnici rekle su mi sestre iza doručka iza ručka i iza večere. Tako da to bude od 6-8 sati kako kad. Iskreno ne pazim više kad. 
    Ja mislim da mi neće ukinuti još mozda samo smanjiti. 
    Prije trudnoće sam bila kavopija 3-4dnevno🤣🤣 bome sad ni jednu nisam popila,ponekad kapucinio i to je to,bas mi ne odgovara. 

• Mtk39
    18. Ožujak 2019. 15:59

HarryPotter

Mtk39

HarryPotter

Mtk39

😂

Meni je rekao sa 12 tjedana, al nezz mozda i produzi
    🙄.

I meni je mpo doktor rekao do 12.tjedna, ali kako sam dobila hematom, ginekolog mi ga je produzio. 

18. Ožujak 2019. 16:04

Mtk39

ayla

Hannica0

Jel pijete kavu ili nesicu ili ste prestale kad ste saznale za trudnocu?

Meni se zgadila kava kao i cigar u trudnoci tj smrdila mi,a inace sam pila po 3,4 turske dnevno..a sada mi ponovno mirisi i privlaci me i popjem katkad od muza gutljat dva,al ju nezelim poceti piti jer imam osjecaj da bih odma i pocela pusiti jer me cigar privlaci

Bravo za nepusenje, ja se borim jer mi se nije zgadio. Al sam smanjila na minimum.

Znam koliko je to tesko ja se suzdrzavam da nezapalim nekada mi dode da zapalim al opet nezelim kad sam vec toliko izdrzala..

• Mtk39
    18. Ožujak 2019. 16:05

HarryPotter

Mtk39

Da vas pitam jos nesto, kako sam vas citala od pocetka, vidila sam da ste pisale vec o dizanju po noci na wc. Znaci, ja inace imam slab mjehur i prije trudnoce sam se uvjek dizala po noci a sad nikako. Jeli to normalno? Meni se nikad manje nije piskilo…

Ja sam se dizala, dok sam se naljevala tekucinom zbog hiperstilumacije.. Sada nista, niti imam ikakvu tegobu, mucninu, simptom spesl.😂
    Da nema onih Uzv, pitala bih se, jesam li trudna.

Pa da ti budem iskrena, ni ja nekih simptoma nemam, jedino bolne cice i to je to. I ajd neki umor popodnevni. I onda ako me slucajno jedan dan ne bole ili se bolje osjecam, odmah pocmem umisljat svasta 🙄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.