Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mc_zgb
    18. Ožujak 2019. 14:16

Ja isto iščekujem svoj uzv u srijedu i jedva čekam  Isto krv trebam vadit idući tjedan za štitnjaču, nadam se da je nova terapija pomogla. Današnje vrijeme je užasno i baš je za bit doma pod dekicom, pojest nekaj brzinski i gledat filmove.
    Osim što moram raditi, ali srećom mogu od doma raditi, pa ne moram izlaziti na to van uopće 
    Nove cure dobrodošle, svima koje idu na kontrolu sretno 

• samy_lo
    18. Ožujak 2019. 14:27

Pozdrav cure,ja sam tako lijena da mi je mrsko i pisati.
    Ja cu tek sutra zvati da se narucim za uzv,to ce biti nekad sredinom aprila.Bas cu se nacekati.Danas sam usla u 4 mjesec (13+1 po uzv),ako se opet sta ne promjeni na sljedecem uzv 😅

Hannica0 👧
    18. Ožujak 2019. 14:31

Jel pijete kavu ili nesicu ili ste prestale kad ste saznale za trudnocu?

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

• pahuljica-zg
    18. Ožujak 2019. 14:44

Pozdrav cure, nova sam na forumu :) da li je netko isao na kombinirani probir u Petrovu? Ne treba se narucivati? Od kad se vadi krv, ultrazvuk? :) Trudna sam 10+6, a na pregled sam mislila slijedeci pon kad cu biti 11+6. Hvala :)

• Pikulica19
    18. Ožujak 2019. 14:48

Hannica0

Hannica ja sam pila jutarnju tursku obavezno, ali evo unazad par dana uopce mi se ne trazi ionak strogo mirujem pa mi nit ne treba 🤣 prije nikad nisam jela prije kave a sad me glad i budi nekad ujutro 😂
    Ali tijekom dana mi se omili cappucino 😊

• sreca
    18. Ožujak 2019. 14:54

Hannica0

Ugl sam prestala piti, možda svega 3 kave u proteklih mj dana da sam popila, ali ni nemam pretjeranu želju.

• Mtk39
    18. Ožujak 2019. 14:56

Hej curke, evo ja taman s posla 🤪 legla odmah i stavila utrogestan. Kako vi stavljate, jel tocno svakih 8h ili? Ja nekad zakasnim pa cisto pitam. 
    Sretno danas svima na uzv! ❤

fairy_
    18. Ožujak 2019. 14:57

Hannica0

Pijem i ujutro i popodne tursku kavu😊

• Mtk39
    18. Ožujak 2019. 15:01

Pikulica19

Hannica0

Hannica ja sam pila jutarnju tursku obavezno, ali evo unazad par dana uopce mi se ne trazi ionak strogo mirujem pa mi nit ne treba 🤣 prije nikad nisam jela prije kave a sad me glad i budi nekad ujutro 😂
    Ali tijekom dana mi se omili cappucino 😊

Ja pijem samo jutri na poslu onu iz aparata, inace prije trudnoce sam najmanje tri dnevno pila. I zapalim cak koju cigaretu. Znam da nije dobro al jbg. 

18. Ožujak 2019. 15:22

Hannica0

Meni se zgadila kava kao i cigar u trudnoci tj smrdila mi,a inace sam pila po 3,4 turske dnevno..a sada mi ponovno mirisi i privlaci me i popjem katkad od muza gutljat dva,al ju nezelim poceti piti jer imam osjecaj da bih odma i pocela pusiti jer me cigar privlaci

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.