Jutro cure, napokon stigao dan za uzv, bas aam nestrpljiva vidjeti jel se hematom povlaci i cuti srceko 😍
Sretno 😘😘😘
Jutrić curke! Evo i mene opet da se malo javim. Danas sam 13+3. Cijelo vrijeme trudnoće osjećam se dosta dobro i za sad nikakve tegobe nismo imali bebač i ja, osim šta puno spavamo i to kad god da stignemo, ali ako je to tegoba onda pfff :) Daj bože da mi to bude jedina tegoba do kraja trudnoće- i meni ali i svima vama :) Prvi nalazi krvi pokazivali su mi smanjene trombocite i to me dosta brinulo, no odlučila sam pokušati to riješiti alternativnim pristupom i krenula na akupunkturu kod provjerenog doktora. Akupunktura ili ne- sad je stanje normalno :) Mi nismo još ništa kupovali za bebu, ni ne znam dal se još osjećam kao trudnica :D Iako više ne mogu zakopčati skoro niti jedne hlače, ne mogu se još zamisliti da kupujem trudničku odjeću iako mislim da me to čeka....jako skoro ;) Sretno svima cure
Jutro cure, napokon stigao dan za uzv, bas aam nestrpljiva vidjeti jel se hematom povlaci i cuti srceko 😍
I mene to isto stanje sutra ceka .. Sretno 😉
Jutro svima. Novim trudnicama zelim dobrodoslicu 😍 Luce sretno na uzv...... Ja jos 10 dana moram cekati do svog ali sam tako nestrpljiva jer mozda saznamo spol 😍😍😍😍😍 Danas je dan za nista pa cu ga iskoristit za pospremanje, gledanje filma, surfanja po netu itd.....
Jutroo Luce sretno ti..:) i ja jedva cekam prekosutra da odem na uzv da vidim bebicu i da mi kaze da je sve ok 😊
Hvala cure 😍
Vrijeme kao sa stoji, nikako se pribliziti termin pregleda
Pozdrav svima! Evo i mene tu kod vas, ajmee bas sam sretna što sam naišla na ovaj forum. Trudna sam 14+0, termin je 17.9. Ova trudnoća za mene je čudo jer smo 8 godina pokušavali, imali jednu trudnoću koja nije dobro završila u 8tt (missed ab) zato sam sad pod povećalom, koristila Utrogestan koje sad polako smanjujem i na bolovanju sam od prvog dana.Trudnoća nam se dogodila prirodno,kod priprema za ivf. Presretni smo,svjesni da nam se Bog smilovao i evo sad je prošlo prvo tromjesečje i nadam se da će sve biti u redu do kraja. Imala sam uzasne vrtoglavice i mučnine koje su se sad malo smanjile ali još uvijek su tu. Želim napokon uzivati i izaći iz kuće!!!!!
Bok cure,nove dobrodosle :)
Ja sam se jučer isključila. Ujutro mučnine i povracanje,jedva kuhala da bih na kraju samo promljala,bez apetita cijeli dan. Dan proveden na kauču al uz kišu šta sam drugo i mogla. Sad mi je razmak između kontrole mj dana čini mi se da će trajati kao vječnost. Cure koje idu dns sretno i javite se. :)
Nove cure dobro nam došle😍😍😍 puno sreće, ugodnu i skolsku trudnoću vam zelimo.
Kako ste mi danas? Ja sam jutros išla vaditi krv za stitnjaču tako da sam danas prebijena 😂😂 ja idem u četvrtak kod doktorice jedva čekamo 😍😍👶
Sortiraj odgovore
Najstariji