Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Iva2
    31. Srpanj 2019. 19:34

Daa, i ja sam se malo prestravila kad je rekla kolika je gospodjica, a tek sam sutra 27.tjedan.🙈🙈
    Ma nek su nam zivi i zdravi.☺️
    Mogu misliti koji je to mix osjecaja, ufff, sreca, strah, uzbudjenje,...❤️

• irma123
    31. Srpanj 2019. 20:57

Cure jel vama muzevi govore sta trebate radit i zapovijedaju prakticki da sve radite i ak nenapravote onda sam sere? Priznajem da sam se uljenila al i tesko mi po vrucini radit neke stvari i ne znam jel to sam moj takav il su i drugi takvim al on ocekuje da kuca blista, da ima skuhano sta pozeli kad pozeli, da ima oprano a on da sam lezi i nis ne radi po kuci jer eto on nosi novce u kuci.. ja mu rekla sam nek opere od macka wc i on iz inata nije jer sam rekla da on to napravi mislim ajd.. a obeco je da ce oprat sude naravno nije ko i po obicaju neg sam ja.. zna mi pet puta u danu rec nek stavim prat ves a on lezi na mobu il na laptopu i nis ne radi al nece sam i ja iz inata onda namjerno nestavim a i tesko mi se saginjat u kosaru i birat odjecu..

PatyDi
    31. Srpanj 2019. 21:18

Irma, ti se svako malo žališ na tog svog muža. Pa daj popričaj s njim ili ako vam odnos ne štima, ne kužim čemu to mučenje?! Okej, sve se mi tu izjadamo radi svakojakih stvari, ali ova tvoja situacija se stalno ponavlja...

• ReginaP
    31. Srpanj 2019. 21:40

Ovo je jako osjetljivo stanje i zene trebaju jako paziti na svoje zdravlje i forsiranje. I jedna stvar je kad smo mi blesave i nedokazne i mislimo da sve mozemo same,a sasvim drugo kad nas netko tjera i jos nabija griznju savjesti zasto nesto nije napravljeno. To je i njegovo dijete i treba biti svjestan da zdravlje djeteta ovisi o zdravlju majke! Ne znam jeste li se prije dogovorili da ti radis sve po kuci ili sto, ali to sad tako i kad tek rodis ne moze funkcionirati i to mu moras reci. I ne daj se za svoje i bebino dobro

• irma123
    31. Srpanj 2019. 21:40

Ma probala pricat al ne vrijedi bas  snjim... nakon sto pokusam il se posvadamo  toliko da nam dode da i prekinemo il bude sve super al super bude sam ak ja sutim a ja sam osoba koja voli uzvracat jel haha nisam ona sto ce samo sutit imam jezicinu i nekad i ja pretjeram tog sam svjesna sam sto ja to i priznam dok je on eto uvijek savrsen. A ja se uvijek nadam da ce odrast jer mi smo jos dost mladi 21 godinu cmo tek napunit oboje i nije nam u planu dijete  bilo al eto desilo se makar smo pazili (ja sam pila tablete) al.ocito ne dovoljno hah sam sto sam ja odlucila odlucila odrast a on ne. On bi jos i izlazio i  opijo se itd sve sto je radio i prije mene i prije svega.. on je naucio da za om dok dode posla legne u krevet i visi na mobu jednom na tj pokosi i tjt a ostalo sve njegova mama radila. I sto je najgore moj tata ga u tom podupire tata mi je staromodan i po njegovom zena sve treba radit a muski nis. On na bolovanju (njje da nebbi mogo rucak napravit il nes po vani) al eto sve njegova zena radi od kosnje do kuhanja i hranjenja zivotinja. A uz to radi i dobro se naradi dok se moj tata izlezava i dok ja spomenem da je ovaj moj opro jednom sude il pod pobriso odma sere a ovaj moj se nirmalno s njim slaze jer ide njemu u korist.. a ja sam mu odma rekla da mu ja sluskinja necu bit makar nekad imam osjecaj da jesam da mu previse popustim a on ko dijete gleda dokle moze zajebavat. A sve je ubiti ppcelo dok smo se sa stana di smo zivjeli preselili kod njegove mame, moje svekrve e onda on ko da se opustio. Mi smo rano osli skupa zivjet ja imala 18 god nikad doma nisam morala kuhat mama je uvijek doma bila i oan je tak da nisam naucila nit sam tad imala zelju i nikad mu to nije smetalo nekad sam znala nes napravit nekad odemo do mojib nekad do njegovih nekad je i on sve super a sad npr dok sam se naucila (nije da sam izvrsna il da kuham svakodnevno) njemu odma smeta ak nije svaki dam nes na stolu. Makar bi i bilo da on sam prije posla iz skrinje izvadi meso da se odmrzne jer ja eto navecer zab a dok se ja dignem bude vec podne a on doma dolazi izmedu 12 i 2 i nebi nis stigla.. sad sam se bas raspisala haha al kad nemam kom to procat nemam previse prijateljica vi ste praktiki jedine s kojima pricam..

• tiky988
    31. Srpanj 2019. 22:01

Pozdrav svim trudnicama pa evo i mene k vama :) mislim, citam vas ja vec neko vrijeme samo eto nikako da se i prijavim :) trudna sam 33+2 tj, termin je 16.09.i jedva cekam da izadje van!! :)) cekam deckica i to jako zivahnog te mi je prva trudnoca i malo postajem nestrpljiva. Inace, imala sam srece pa mi je trudnoca tekla poprilicno glatko, sve do sada :) na zadnjem pregledu sam saznala da je jako nisko vec dolje i da bi mogao i prije ici van pa trebam mirovati i iduci tjedan se javiti u bolnicu...

Julie
    31. Srpanj 2019. 22:21

Tiky dobrodošla ☺️ Ti si dan iza mene, si iz ZG? Di planiraš roditi?

luce35
    31. Srpanj 2019. 22:21

Moj nista ne zahtjeva,,naprotiv, ljuti se ako obavim sirenje rublja i sl jer to njemu brzinski kad dodje s posla. Usisava, pere podove, prozore, uglavnom sve hoce osim glacanja finijih kosulja. Ja skuham da ga ceka kad dodje s posla a ostalo hoce sve sam.
    Inace obavljamo pola pola da imamo vise zajednickog vremena s djetetom, a otkako sam trudna drzi me pod staklenim zvonom pa se na dane osjecam beskorisno

31. Srpanj 2019. 22:24

Noemi1

Mislim da idemo 😁 da, ni ja nisam ocekivala da cemo zapravo vjezbat tamo. Jos mi muz kaze dobro da sam obuo citave carape, nisam ocekivao da se moram izuvat 😂😂😂

Hahhahhhaha e pijem vode i procitam ovo i zamisljam🤣🤣🤣🤣🤣 kako je on to tebi izgovorio i voda mi krenula i na usta i na nos a skoro sam se i upiskila..muz ti je legenda..! .😝😊 Zao mi je sto mi nije bilo nikako zgodno ici na taj tecaj pa se nisam upisala inace vidim da bi mozda na kraju i na kavi zavrsile jer bi se skontale.. 

• tiky988
    31. Srpanj 2019. 22:31

Julie

Tiky dobrodošla ☺️ Ti si dan iza mene, si iz ZG? Di planiraš roditi?

Jesam, iz zg sam, planiram na merkur, gdje ces ti?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI