Pozdrav svim trudnicama pa evo i mene k vama :) mislim, citam vas ja vec neko vrijeme samo eto nikako da se i prijavim :) trudna sam 33+2 tj, termin je 16.09.i jedva cekam da izadje van!! :)) cekam deckica i to jako zivahnog te mi je prva trudnoca i malo postajem nestrpljiva. Inace, imala sam srece pa mi je trudnoca tekla poprilicno glatko, sve do sada :) na zadnjem pregledu sam saznala da je jako nisko vec dolje i da bi mogao i prije ici van pa trebam mirovati i iduci tjedan se javiti u bolnicu…
Dobrodošla Tiky 🙂
Ideš u bolnicu na pregled samo ili?
Držim fige da izdrzite zajedno barem još par tjedana
Oprosti, ali moram primijetiti. Dizes se u podne? Ja sam se isto udala mlada, i isto mi je bila prva trudnoca i sve mi je bilo tesko Al bih navila alarm u 10h ujutro tako da stignem skuhat rucak muzu koji dodje s posla umoran dok smq ja cijeli dan doma. Tu vise cak nije u pitanju niti ljubav prema nekome, nego ljudskost. I kucnon ljubimcu svaki dan serviras hranu, jel tako? Oprosti ali meni je neshvatljivo da se netko dize u podne. Ne opravdavam ni ponasanje tvog supruga daleko od toga. Ali mozda da pokusat oboje malo poraditi na nekim stvarima? Uistinu jeste mladi ali ako se volite to nebi smjela biti prepreka. Ne mozes mu ne skuhat rucak ako si doma i nemas obaveza i ne cuvas trudnocu na kaucu. Oprosti Al i tebi bi trebalo biti u interesu raznovrsno se hraniti u ovom stanju.
Poraditw oboje na sebi ako zelite imati normalan odnos i ako zelite da dijete od rasta sretno i zadovoljno, jer cak i parovi koji su zreli, koji su se uzeli iz ljubavi ciste i iskrene, cak i oni naidju na prve probleme u odnosu tek onda kada se rodi dijete. Mislim da je tada svima odnos na kusnji.
Ljepo napisano.... Ja sam oduvijek zeljela biti ona zena koja ujutro pije kavu s muzem prije njegova posla a onda bih obavila sve sto trebam i skuhala rucak i cekala ga ko malo dijete sretna da mu mogu ponuditi nesto fino za jesti nakon njegova posla... I ja jesam takva osoba ali eto nazalost muskarac kojem sam ja to zeljela pruziti nije bio muskarac da bi ostao uz nas. Tako da zapravo ne kuzim niti roditelje koji ne uce djecu takvim stvarima a ne kuzim ni djecu koju zapravo ne zanima pogotovo zene da nauce kuhati.. Meni je mama radila uvijek i nije me imala vremena uciti kuhati ali ja sam to zeljela znati i stalno sam nesto sama kemijala.. Danas znam skuhati apsolutno sve sto i mama i bas sam ponosna zbog toga..
Tiky dobrodošla ☺️ Ti si dan iza mene, si iz ZG? Di planiraš roditi?
Jesam, iz zg sam, planiram na merkur, gdje ces ti?
Skuplja se ekipa za tiskanje na Merkuru u 9. 😂
Meni ne termin 15.9 isto idem na Merkur i isto dečkić dolazi, Lolly je isto taj dan…..bome će nama biti veselo 😂🙈
Jos ako sve budete uzele onu drogu da budete mozak baj baj vama samo treba neka dobra mjuza i vi cete imati party tamo.. Hahha blago vamaaa..imat cete zrce na Merkuru..
Meni ne termin 15.9 isto idem na Merkur i isto dečkić dolazi, Lolly je isto taj dan…..bome će nama biti veselo 😂🙈
Nadam se da cu se poroditi do tad jer vidim da ce biti prevelika guzva 😆
Sto stvarno? Neka, neka, ako zavrsimo u istim terminima nakon svega partijamo, zasluzeno partijanje (mos si misliti 😁) ja ne znam za vas ali ja sam spremna sutra na porod, postala sam previse nervozna, valjda vrucine, sve mi ide na zivce i nestrpljiva sam da ga upoznam vise, a valjda je to normalno 😁
Pozdrav svim trudnicama pa evo i mene k vama :) mislim, citam vas ja vec neko vrijeme samo eto nikako da se i prijavim :) trudna sam 33+2 tj, termin je 16.09.i jedva cekam da izadje van!! :)) cekam deckica i to jako zivahnog te mi je prva trudnoca i malo postajem nestrpljiva. Inace, imala sam srece pa mi je trudnoca tekla poprilicno glatko, sve do sada :) na zadnjem pregledu sam saznala da je jako nisko vec dolje i da bi mogao i prije ici van pa trebam mirovati i iduci tjedan se javiti u bolnicu…
Dobrodošla Tiky 🙂
Ideš u bolnicu na pregled samo ili?
Držim fige da izdrzite zajedno barem još par tjedana
Ma idem samo na pregled, rekli su mi da se ne brinem, da se jos sve moze promijeniti i dogoditi da predjem termin, samo da moram mirovati vise i to je to
Bome će biti gusto 😂🙈 ja sam spremna tamo oko 1. za porod, zaist bi voljela tjedan, dva ranije
Oprosti, ali moram primijetiti. Dizes se u podne? Ja sam se isto udala mlada, i isto mi je bila prva trudnoca i sve mi je bilo tesko Al bih navila alarm u 10h ujutro tako da stignem skuhat rucak muzu koji dodje s posla umoran dok smq ja cijeli dan doma. Tu vise cak nije u pitanju niti ljubav prema nekome, nego ljudskost. I kucnon ljubimcu svaki dan serviras hranu, jel tako? Oprosti ali meni je neshvatljivo da se netko dize u podne. Ne opravdavam ni ponasanje tvog supruga daleko od toga. Ali mozda da pokusat oboje malo poraditi na nekim stvarima? Uistinu jeste mladi ali ako se volite to nebi smjela biti prepreka. Ne mozes mu ne skuhat rucak ako si doma i nemas obaveza i ne cuvas trudnocu na kaucu. Oprosti Al i tebi bi trebalo biti u interesu raznovrsno se hraniti u ovom stanju.
Poraditw oboje na sebi ako zelite imati normalan odnos i ako zelite da dijete od rasta sretno i zadovoljno, jer cak i parovi koji su zreli, koji su se uzeli iz ljubavi ciste i iskrene, cak i oni naidju na prve probleme u odnosu tek onda kada se rodi dijete. Mislim da je tada svima odnos na kusnji.
Dizala bi se ja i prije al problem je sto ja po noci ne mogu spavat sve do 3-4 i onda odma i duze spavam. I prije sam imala problema sa spavanjem i pila sam radi tog terapiju al sad eto nemogu i sad je postalo jos gore em radi trudnoce (nemogu se namjestit, nema mjesta, nepase ni jedna pozicija) em radi vrucina.. a sto se tice kuhanja i tog. Ja skuham nes sto bi moglo dva dana bit al eto njemu ne pase on oce svaki dan frisko. Sto po meni glupo da bacamo hranu jer njemu eto nepase. I imam problema sa stitnjacom u trudnoci tako da mi je problem sad pogotovo stajat kraj stednjaka i nest radit za jest po najvecoj vrucini. Dok on dode sa posla nekad da i nist ne radi (ima takav poso da vecinu vremena ni nema posla te sam sjedi na mobitelu, al ima i dana kad se naradi al stvarno rijetko) i meni se zali. A ja uz sve to jos idem u sk, ucim i svaki tjedan putujem u os. I stvarno ne znam kak da ja stignem sve i da se odmorim i osjecam u isto vrijeme dobro?
Bome će biti gusto 😂🙈 ja sam spremna tamo oko 1. za porod, zaist bi voljela tjedan, dva ranije
Eto drzim fige, mozda ti se i posreci 😊 mislim nemojte me krivo shvatiti, lijepo je stanje trudnoce 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji