Ako netko zeli naruciti - Boutique intimno ( fb profil ) ima trudnicke spavacice po 90 kn.. makar sam ja takve vidjela na trznici po 50-60 kn. Al evo ako netko zeli naruciti online :)
Isplativije vam na trznici makar su doslovno iste. Ja sam isla u intimno i razocarana kvalitetom haha a kod nas na trznici dodu isto ko u trg tak da cu ja u pepcu uuet il bilo di gdje vec nadem sto jeftinije jer nedam par stotina na nes sto cu jednom obuc xd
Ako netko zeli naruciti - Boutique intimno ( fb profil ) ima trudnicke spavacice po 90 kn.. makar sam ja takve vidjela na trznici po 50-60 kn. Al evo ako netko zeli naruciti online :)
Fakat su na trznici 60kn kratki rukav. Ja uzela 2.
Ima i na 'moje krpice' svasta polovno u super stanju.
I ja cu uzet na trznici. Po 50kn su isto takve, cak ima i po velicinama i jos mi teta pokazala super gacice s malo boljom gumom pa cu obnovit i donji ves 🤗
Evo i mene s pregleda.☺️
Bogu hvala sve je dobro. Bebica vec ima 1050 g.
BPD 69,2, FL 51.5 i ABD 224.6, rekla je da je sve ok, ja joj vjerujem😂
Napisala je da je cerviks održan, zatvoren.
Kontrola opet za 4 tjedna. 🙏🏻
Ooo Iva, velika beba 😍. Cimerica i ja smo 26 tj i bebe su nam 900 gr, ostale mjere cu vidjet sutra u otpusnom pismu ali kaze dr da sve odgovara tjednima.
Otkako sam danas dosla vec su 4 cure iz susjednih soba otisle u radjaonu, trebalo bi ih snimati, neke umiru od smijeha, neke prestravljene i ne znaju kud hodaju a imaju 20 koraka do lifta😂. Na prvom porodu sam se smijala, sad cemo vidjeti hocu li biti ko ove izbezumljene
Daa, i ja sam se malo prestravila kad je rekla kolika je gospodjica, a tek sam sutra 27.tjedan.🙈🙈
Ma nek su nam zivi i zdravi.☺️
Mogu misliti koji je to mix osjecaja, ufff, sreca, strah, uzbudjenje,...❤️
Cure jel vama muzevi govore sta trebate radit i zapovijedaju prakticki da sve radite i ak nenapravote onda sam sere? Priznajem da sam se uljenila al i tesko mi po vrucini radit neke stvari i ne znam jel to sam moj takav il su i drugi takvim al on ocekuje da kuca blista, da ima skuhano sta pozeli kad pozeli, da ima oprano a on da sam lezi i nis ne radi po kuci jer eto on nosi novce u kuci.. ja mu rekla sam nek opere od macka wc i on iz inata nije jer sam rekla da on to napravi mislim ajd.. a obeco je da ce oprat sude naravno nije ko i po obicaju neg sam ja.. zna mi pet puta u danu rec nek stavim prat ves a on lezi na mobu il na laptopu i nis ne radi al nece sam i ja iz inata onda namjerno nestavim a i tesko mi se saginjat u kosaru i birat odjecu..
Irma, ti se svako malo žališ na tog svog muža. Pa daj popričaj s njim ili ako vam odnos ne štima, ne kužim čemu to mučenje?! Okej, sve se mi tu izjadamo radi svakojakih stvari, ali ova tvoja situacija se stalno ponavlja...
Sortiraj odgovore
Najstariji