DijMar, ah ti hormoni :D Ja od jutra do popodne vec prodjem cijeli spektar emocija, ko da sam na ringišpilu cijelo vrijeme, zbog toga i zaboravljivosti jedva cekam da rodim iako znam da to jos moze mjesecima trajati i nakon poroda
Pahuljice, drago mi je da je sve dobro s curkom :)

Regina - hvala 😊 ooo zaboravljivost 🤣 to mi je postalo drugo ime 😂😂 ne mogu se ponekad sjetit imena kolega s kojima radim, a odlazak po namirnice u ducan za rucak/veceru vise ne funkcionira bez popisa 🙈🙈

Ako netko zeli naruciti - Boutique intimno ( fb profil ) ima trudnicke spavacice po 90 kn.. makar sam ja takve vidjela na trznici po 50-60 kn. Al evo ako netko zeli naruciti online :)

Ako netko zeli naruciti - Boutique intimno ( fb profil ) ima trudnicke spavacice po 90 kn.. makar sam ja takve vidjela na trznici po 50-60 kn. Al evo ako netko zeli naruciti online :)
Isplativije vam na trznici makar su doslovno iste. Ja sam isla u intimno i razocarana kvalitetom haha a kod nas na trznici dodu isto ko u trg tak da cu ja u pepcu uuet il bilo di gdje vec nadem sto jeftinije jer nedam par stotina na nes sto cu jednom obuc xd
Fakat su na trznici 60kn kratki rukav. Ja uzela 2.
Ima i na 'moje krpice' svasta polovno u super stanju.
I ja cu uzet na trznici. Po 50kn su isto takve, cak ima i po velicinama i jos mi teta pokazala super gacice s malo boljom gumom pa cu obnovit i donji ves 🤗

Evo i mene s pregleda.☺️
Bogu hvala sve je dobro. Bebica vec ima 1050 g.
BPD 69,2, FL 51.5 i ABD 224.6, rekla je da je sve ok, ja joj vjerujem😂
Napisala je da je cerviks održan, zatvoren.
Kontrola opet za 4 tjedna. 🙏🏻
Ooo Iva, velika beba 😍. Cimerica i ja smo 26 tj i bebe su nam 900 gr, ostale mjere cu vidjet sutra u otpusnom pismu ali kaze dr da sve odgovara tjednima.
Otkako sam danas dosla vec su 4 cure iz susjednih soba otisle u radjaonu, trebalo bi ih snimati, neke umiru od smijeha, neke prestravljene i ne znaju kud hodaju a imaju 20 koraka do lifta😂. Na prvom porodu sam se smijala, sad cemo vidjeti hocu li biti ko ove izbezumljene

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji