Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • irma123
    31. Srpanj 2019. 23:36

Oke je sto si zelis. Ne znaci da svaka tako zeli.
     Meni je naprimjer glupo da se ja sad dizem u 6 da bi on eto imo s kim popit kavu ako ja nemam nist za obavit ujutro. Cemu to? Oke ako ti tako volis i ako si ti tako naucena ja nisam i ja to necu nikad ni radit glupo mi i ko da sam u proslom stoljecu kad je zena doslovno sluzila muskarcu i njemu ugadala a sebe na drugo.mjesto stavljala. A ovo za  kuhanje. Zasto bi zenu trebalo zanimat kuhanje? Zast nebi muski mogo bit taj koji ce kuhat u obitelji? Opet to staromodno razmisljanje. Ja svom muzu pomazem vani, pilim drva, cijepam, kosim, i dalje da nenabrajam znaci radim apsolutno sve sto mogu napravit fizicki jer imam slabiju lijevu ruku i operacija iza sebe i usprkos tog stvarno pomazem i on se sam cudio koliko zapravo mogu napravit makar sam eto zakocena sto se tice nekih stvari jer mi ruka nije u potpunoj funkciji a radim svj vise neg sto bi pol drugih zena radile. I draze mi to radit neg kuhat. Jednostavno to ne volim i gotovo. Glupo je imat neko misljenje i pokusavat drugima to nametnit a ak nema isto se cudit i zalit. Uostalom ti si kolko sam.skuzila i morala kuhat posto ti je mama radila. Moja mama je 24sata doma bila i dok joj je trebala.pomoc sam joj pomogla al ona je uvijek voljela bit sama u kuhinji i svoje radit a ne da ja njoj smetam. A i sama sam se bolje naucila neg sto bi me mozda ona.

• sunshine1
    31. Srpanj 2019. 23:51

Irma, ti si jos uvijek jako mlada i nacin na koji rqzmisljas je tipičan za tvoju dob, ali to sto ti mislis je jedno a realnost sasvim drugo. Nitko ti ne namece nista al moras znati da je brak prije svega kompromis. A vi ga u svom odnosu, sudeci po svemu nemate. Ako jedno drugome ukazujete na pogreške onda je iduci korak koji treba poduzeti taj da se svatko od vas potrudi ispraviti ono sto drugoj strani smeta kako bi odnos bio bolji. Ne kazem da treba gazit preko svoga JA i pokoravat se nekome, zna se sto je zdrav odnos. Kad dodje dijete, u pocetku je jos i najlakse jer je dijete maleno i spava i jede. Al dijete raste i dodje u fazu kada ga moras imat na oku stalno, a meso ceka da se skuha, a roba se nece sama oprati ni rasiriti, ni opeglati, a dijete treba izvesti u park, treba se poigrati s njim, treba ga okušati, nahraniti, skuhat mu zaseban obrok 2 puta u danu, i uza sve to bit smiren i stalozen jer djeca nisu kriva sto mi fizicki padamo s nogu.. Itd itd..  Uglavnom, odrastite oboje. 

LollyBB
    31. Srpanj 2019. 23:55

Julie

ReginaP

tiky988

Julie

Tiky dobrodošla ☺️ Ti si dan iza mene, si iz ZG? Di planiraš roditi?

Jesam, iz zg sam, planiram na merkur, gdje ces ti?

Skuplja se ekipa za tiskanje na Merkuru u 9. 😂

Meni ne termin 15.9 isto idem na Merkur i isto dečkić dolazi, Lolly je isto taj dan…..bome će nama biti veselo 😂🙈

Heej, pa bit će nas tamo.  Uskoro krećem u TA jer mi je ginekologica na godišnjem. 

• Kengurica
    01. Kolovoz 2019. 00:28

Irma vi ste jos jaaaako mladi. Ako zelis dobar odnos moras i puno davati. Pitas da li nasi muzevi ocekuju od nas kuhamo. Moj ne, ali ja radim do 17h i donosim doma novac kao i on pa se podijelimo i oko ostalih poslova. Da ja radim, a on sjedi doma bih u najmanju ruku ručak voljela dočekati. Pripremi nešto navečer kAd vec ne spavas po noci, ako je njemu to toliko bitno. Malo ti njemu udovolji, malo ce on tebi. Nije ti to stvar kuhanja, to se zove kompromis. Normalno je da mu se izlazi jer je tek iz puberteta izasao. Pusti ga sad malo, bolje ti je da sad izlazi nego kad ces imati bebu. U svakom slučaju, ruka ruku mije. Inat ne pomaze u dobrom odnosnu, ni tvoj ni njegov. I muski ti nemaju toliko kao zene osjecaj da im dolazi dijete, vecini to tek kasnije dodje, a ako on ima 20 godina on sigurno nema jos razvijene te osjecaje.

• ReginaP
    01. Kolovoz 2019. 01:47

tiky988

Sto stvarno? Neka, neka, ako zavrsimo u istim terminima nakon svega partijamo, zasluzeno partijanje (mos si misliti 😁) ja ne znam za vas ali ja sam spremna sutra na porod, postala sam previse nervozna, valjda vrucine, sve mi ide na zivce i nestrpljiva sam da ga upoznam vise, a valjda je to normalno 😁

Joj bome i meni je dosta svega i mogla bi sad otići rodit 😅 sve mi je teško, boli me, vruće mi je, ne mogu spavati, zivit🤣

• pahuljicaa
    01. Kolovoz 2019. 06:50

Jutrooo 🤗😊
    Cure - vasi muzevi,decki koji vole hrkat 🤣 i rade to glasno 😂 sta mislite? Hoce to bebama jako smetat?

• Kengurica
    01. Kolovoz 2019. 07:35

Pahuljica ja mislim da ne. Bebe po kolicima spavaju u najvecim guzvama i bukama. 

PatyDi
    01. Kolovoz 2019. 07:42

pahuljicaa

Jutrooo 🤗😊
    Cure - vasi muzevi,decki koji vole hrkat 🤣 i rade to glasno 😂 sta mislite? Hoce to bebama jako smetat?

Ja ne podnosim hrkanje i sva sreca moj ne hrce, osim ak je jaaako umoran 😊
    Ali hrce moj tata, uzasnoooooo i planiram tokom dana namjerno ostavljat malog spavati u dnevnu di tata nakon posla odmara i di nije mir ko sto ce biti u spavacoj. Moja sestra je uzivala spavajuci sa tatom koji hrce kad je bila beba 😄

Julie
    01. Kolovoz 2019. 07:43

Jutroooo..... moj hrče da kuca podrhtava 😂🙈
    Već sam i ja o tome razmišljala ali mislim da se svi naučimo na određene zvukove koji nas vise ne smetaju.....ja sam dugo imala zečicu koja se i po noći znala poigrat i tipa ako su nam bila otvorena vrata od soba (moja i mamina) po ljeti kad se ne da disati ona ju je recimo znala čuti dok ja ništa 

Frajla
    01. Kolovoz 2019. 07:46

Jutreko
    Tiky dobro nam dosla. Drzim fige da izdrzite do 37, a onda kako bude.
    Pahuljica, bebe uglavnom dosta cvrsto spavaju (kad spavaju). I vole kontinuirane zvukove. Tipa usisavac, napa i sl (moj jos s tim spava 🙈). E sad, neki hrcu konstantno, to bi moglo i posluziti za uspavljivanje 😂, a kod nekih tisina, pa ona roknu glasno, to sam cula da zna neke buditi
    Sto se poroda tice, kako sam citala (a i kod mene je tak bilo), kad dode termin (37 tjedana) to su bas pomijesani osijecaji. S jedne strane ti je dosta svega, i stomaka i zgaravice i vrucine i jedva cekas da upoznas bebu. A s druge strane te frka poroda. Pa to bude ono "ja bi se j*, al ne bi da mi ude" 🤪

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.