Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Doris3101
    30. Srpanj 2019. 15:33

Da malo uletim...
    Ako je jedna od vas imala ili ima taj slučaj. U 28 sam tjednu. I prije cca tjedan dana počela sam uz iscjedak bijeli imat po par malih smedjih točkica i to primjetim prilikom svakog mokrenja, iscjedak bijeli je počeo jos prije mjesec dva, ali sad uz te blage točkicr krvi. Beba je super sta zaključujem po udarcima i koliko je aktivna. 
    Ja pomisljam na najgore kad to vidim. Pa ako koja ima nesto slicno. A gin mi jr sljedeci utorak. 

30. Srpanj 2019. 15:39

Doris3101

Da malo uletim…
    Ako je jedna od vas imala ili ima taj slučaj. U 28 sam tjednu. I prije cca tjedan dana počela sam uz iscjedak bijeli imat po par malih smedjih točkica i to primjetim prilikom svakog mokrenja, iscjedak bijeli je počeo jos prije mjesec dva, ali sad uz te blage točkicr krvi. Beba je super sta zaključujem po udarcima i koliko je aktivna.
    Ja pomisljam na najgore kad to vidim. Pa ako koja ima nesto slicno. A gin mi jr sljedeci utorak.

Da nije kakva upala il nesta? Odi doktoru nemoj cekati

mommy_V
    30. Srpanj 2019. 15:50

Mame help!Molim vas za savjet u velikoj sam dilemi..za 10sk dana bih trebala na putovanje nekih 1300km sto bi zbog ljetbuh guzvi bilo oko 20 sati voznje sigurno.Tada cu biti u 28.tjednu i onda opet nazad za 2 ili 3 tjedna (cca.30-31.tt)..pricala sam s doktoricom ali mi nije nista konkretno rekla sto ona misli da me pusti ili ne,samo je rekla kao ako me bude bolilo da imam i tamo bolnicu i da moram stajati svako malo i raditi pauze,ali da bih sama trebala znat da li mislim da mogu ili ne?!znaci nije mi nista pomogla u odluci..trudnica je hvala Bogu uredu i beba je uredu,ali se opet bojim riskirati jer znam da se duga putovanja pogotovo od 20h ne preporucuju trudnicama od 7.mj trudnoce...Ima li netko iskustva?🙄😕

30. Srpanj 2019. 16:06

Aurora87

Manich, vodi se ne nadaj tu u KBC Osijek…🙄 Na tecaju je receno da se moze ponijeti termalna vodica da se malo osvjezis i to je to…ali da si poneses svakako vodu za poslije poroda. Znaci nema piti, mozda ti daju da si na gazu namocis pa usne ovlazis tako. I mene sekira ta voda, dosta ju inace pijem i strah me da cu biti zedna ko pseto. Da rezimiram, na tecaju su rekli da se ponese spavacica, papuce, labelo, termalna voda, lepeza (ako zelis), dokumentacija (krvna grupa, trudnicka knjizica), nesto za piti i jesti za poslije…to ti je kao za predrađaonu/rađaonu. Njihova preporuka je doci kad su trudovi na 10 min, a odmah ako pukne vodenjak. I javi senobavezno patronaznoj sestri u DZ, mozes vec i sad negdje ili za koji dan jer ce ti mozda doci i prije poroda…kao, u Osijeku navodno imaju takvu praksu, a sad ne znam za BM. Za pupak ti treba octenisept i tyrosur prasak…kod kuce, jel, time se tu tretira…

Termalna voda jesam ja totalni debil pa neznam sta je to? I ovo mi je koma znaci grlo ti se osusi od zedji i ti trebas biti normalna i tiskat i dahtat tamo ko pseto bez da ti daju usrane vode da popijes jebote?! E vidis zbog toga mi se sere najradje bi otisla rodit u vukovar ko sestricna i imala tretman ko covjek. Ja vec vidim ako mi nebudu dali vode a budem tak sva jadna da nemogu gutat od suhoce u grlu ja cu im sigurno jebat sve po spisku. Meni to nije humano.. Nevidim nijedan jebeni dobar razlog zasto nebih smjela imati sa sobom bocicu vode i da si uzmem gutljaj ili da mi netko doda ako ja tamo dahcem sat dva.. Nebi trazila jest ali vodaaaa jeboteeee.. Ma uhhh sto sam sad bjesna.. Sere mi se od te nase bolnice jos ako budem imala srecu pa naletim na neku nadrkanu smjenu e pa jebat cu im mater svima cim dodjem sebi. Ja sigurno necu biti jedna od onih zena koja ce sutit o losem iskustvu. 

luce35
    30. Srpanj 2019. 16:13

Manich ni meni nisu davali vodu vec samo vlazili gazom usne, i dobro da je tako jer za anesteziju u pravilu 6 sati moras biti bez jela i pica, a kod mene je odluka o carskom donesena kad je ctg poludio, za 5 minuta sam bila u sali

marinaaaa
    30. Srpanj 2019. 16:18

Koliko prostačenja na jednoj objavi, toliko psovki se ne može naci na 1166 stranica ove teme. 
     UŽAS!!!!! 🙄🙄🙄🙄

felicita28
    30. Srpanj 2019. 16:21

Evo i mene s pregleda...uredna normalna trudnoca,  vanjsko usce ulozivo za mali vrsak prsta, plodna voda je pala sa 29cm na 19cm sto je super, beba teska 1770 grama al mi se nekako to cini malo ili? Dobila dozvolu za ic na more, al moram jos napravit urinokulturu i krvnu sliku izvaditi ako to bude u redu, mogu slobodno ici 

marinaaaa
    30. Srpanj 2019. 16:26

felicita28

Evo i mene s pregleda…uredna normalna trudnoca, vanjsko usce ulozivo za mali vrsak prsta, plodna voda je pala sa 29cm na 19cm sto je super, beba teska 1770 grama al mi se nekako to cini malo ili? Dobila dozvolu za ic na more, al moram jos napravit urinokulturu i krvnu sliku izvaditi ako to bude u redu, mogu slobodno ici

Ja sam 31 tjedan bila danas na pregledu beba 1600 grama, kaze doktor kako i treba biti. Znaci da je to normalna tezina 🤗 

PatyDi
    30. Srpanj 2019. 16:52

felicita28

Evo i mene s pregleda…uredna normalna trudnoca, vanjsko usce ulozivo za mali vrsak prsta, plodna voda je pala sa 29cm na 19cm sto je super, beba teska 1770 grama al mi se nekako to cini malo ili? Dobila dozvolu za ic na more, al moram jos napravit urinokulturu i krvnu sliku izvaditi ako to bude u redu, mogu slobodno ici

Super! A jesu ti mozda objasnili zasto se voda smanjila? Mislim, sta si radila da se povuklo toliko?

Angelina
    30. Srpanj 2019. 16:53

marinaaaa

Koliko prostačenja na jednoj objavi, toliko psovki se ne može naci na 1166 stranica ove teme.
    UŽAS!!!!! 🙄🙄🙄🙄

Hahahahahahaha 🤣🤣 raspistoljila se

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.