Ja od vitamina ne uzimam jos nista, ali mislim nakon 12tt. Sad pijem samo Folacin 5mg, Duphastone 3x1 i Euthyrox 50mikrogr. Samo nemam pojma koje cu uzimati kasnije, to moram vidjeti sa gin, ili proguglati, ili vasa preporuka😁😁
Felicita28 nemam iskustva sa piercingom, tako da stvarno ne znam. Znam samo da se u trudnoci nekim curama pupak bude skroz ispupcen van, a sad, ne znam da li se to svima dogada😁 A nosi ga dok ti trbuh ne bude bas ogroman, sumnjam da rupica tako brzo zaraste, a sad, da li se tretira s necim, isto nemam pojma 😁 Uglavnom, nisam ti od neke pomoći u tom dijelu😂😂
Hvala ti :) ma ja sam njega jucer bas skinula s pupka jer sam nasla na nekim forumima da ne zarwste to tako brzo...da ga je dosta cura poslije poroda samo vratilo nazad bez problema...navikla sam, nosim ga 12 godina skoro i sad mi je cudno bez njega, gol pupak hehe :)
Pozz curke, evo da se i ja pridruzim, citala sam vas danima 😁
Bila sam vec na temi potpomognuta. Ja sam sad 16+5 i jos sam na utrogestanima od prvog dana mpo. Imala sam neki mali hematomcic koji se je na zadnjem pregledu, prije tri tjedna, skoro povukao. Iduca kontrola nam je za tjedan dana i ne mogu docekat. Radujem se lijepom druzenju s vama ovdje 🤗
Vidim vi ste ovdje sve neke vridnice, ja sam vam tako bezvoljna da to nije normalno, zapravo do podne mogu sve al od podne sam za nista. A kako jos uvjek radim, svu energiju potrosim na poslu, tako da kad doma dođem nista od mene 🤪
Dobrodosla 😀
Sto je ovo, skoro svaka druga imamo hematom 🤔
Dobri si to rekla, bas i ja nesto razmisljam o tome, to je kao postalo normalno da ga imas, jesu li to zene prije imale?
Pozz curke, evo da se i ja pridruzim, citala sam vas danima 😁
Bila sam vec na temi potpomognuta. Ja sam sad 16+5 i jos sam na utrogestanima od prvog dana mpo. Imala sam neki mali hematomcic koji se je na zadnjem pregledu, prije tri tjedna, skoro povukao. Iduca kontrola nam je za tjedan dana i ne mogu docekat. Radujem se lijepom druzenju s vama ovdje 🤗
Dobrodosla urednu trudnocu ti zelim 😊
Upravo sam pokusala staviti ovu lentu, pa da vidimo jesam li uspila 😎
Dobrodosla!evo i ja sam mpo trudnica iz 2 feta,na bolovanju sam od transfera radi fizickog posla
Bitno da je sve ok i da smo prosli rizicno razdoblje!
Upravo sam pokusala staviti ovu lentu, pa da vidimo jesam li uspila 😎
Dobrodosla!evo i ja sam mpo trudnica iz 2 feta,na bolovanju sam od transfera radi fizickog posla
Bitno da je sve ok i da smo prosli rizicno razdoblje!
Hvala Norules, znam te sa mpo teme, stalno ih pratim i navijam da nam se sto prije pridruze 😊
Boze podrzi da nam i dalje bude sve ok! ❤
Cure savjet, sutra u 16 mi je uzv a u 15 inace stavljam utrogestan vaginalno. Jel da preskocim ili uzmem terapiju?
Sortiraj odgovore
Najstariji