Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    swift3
    16. Ožujak 2019. 18:25

Pješačila 🤦🏻‍♀️

16. Ožujak 2019. 19:37

swift3

Lady33

Da da koristim utrogestane vaginalno..znaci odnosi nista promaknulo mi pa je nisam pitala.. a trudnoca zasad ide dobrim tokom

Bok svima, tek sam danas otkrila ovaj forum pa se uključujem. Meni je termin 29.9. 😊
    Što se tiče Utrogestana, meni ih je ginekolog propisao da uzimam vaginalno 3x dnevno i jesam nekih mjesec dana. U to vrijeme smo se normalno sexali, uopće nisam znala da bi to trebalo predstavljati neki problem. Ali mi je tad i bilo jako mučno, e sad je li to prirodno ili od tih Utrogestana ne znam. Znam da sam primijetila da se brutalno debljam, a ne jedem niš puno više neg inače. I da se zadišem dok samo oblačim odjeću kamoli hodam i sl. I požalila sam se na to ginekologu i rekao je da ih prestanem uzimati. I jesam, i zivot mi je postao 5x bolji. Nema mučnina, nema zadihanosti…. Dnevno sam ovaj tjedan (11.tjrdan) pješačila 12 km, nebi to nikad uspjela da sam nastavila sa Utrogestanima. Tak da…mislim da se to daje radi neke predostrožnosti a zapravo je malo slučajeva kojima je to baš potrebno. I mislim da ti niš nemre bit ak se sexate…
    I da ne mislite da sam luda, obršačila sam puno jer sam na putu pa u sklopu turističkog razgledavanje drugačije nejde :)

Dobrodosla :) 

• samy_lo
    16. Ožujak 2019. 23:35

andreaam

samy_lo

andreaam

samy_lo

Zenice,da cujem vase misljenje,
    Bila sam na pregledu u ponedjeljak gdje mi je po uzv rekao da sam 12+1,znaci danas sam 12 +6
    Razmisljala sam na sljedeci pregled da mu odem privatno.Sa 15 ili 16 sedmica,javila bih mu se 1 aprila da pitam kada bi najbolje bilo da dodjem na malo detalniji uzv i da pokusa vidjeti spol,sta vi mislite je li prerano u 15 sedmici?

Malo koji doktor ce ti se usuditi garantirati za spol tako rano. Meni je rekao u 17tt da je deckic i sad prosli put opet potvrdio tako. Mojoj kolegici je rekao curica pa je evo neki dan saznala da je decko. Spol ako ti kaze uzmi sa rezervom tj postoji mogucnost da se promijeni. To je vecinom slucaj kod curica :)

Sa sinom mi je rekao u 13 sedmici i tako je i ostalo.Mislim da ako je beba fino namjestana bice tacno,jedino ako beba ne bude okrenuta to je drugi slucaj.

Kazem ti sa deckicima je sigurno a posto se spol kod bebe formira do nekog 16.tt postoji mogucnost da curici naraste pisa 😂 nisam nista lose mislila samo kazem da se dogadjalo i to

Ma nisam ni mislila da mislis nesto lose.Voljela bih znati spol sto prije zbog organizacijd troskova,jer mi je lakse po malo kupovati nego sve odjednom.
    Ma mislim da cu ipak u zavod za materinstvo sa 16 pa cu se kod njega naruciti sa 18,zapravo cu ga na pregledu pitati kad bi bilo najbolje da dodjem privatno.

17. Ožujak 2019. 10:45

Cure jedno pitanje... Jesu li vam doktori rekli dali smijete uzeti neku tabletu protiv bolova u trudnoci? Inace imam strasne migrene ali eo do danas me nije boljela glava. Danas otkida pa me zanima smije li se ista uzeti kod jakih bolova

fairy_
    17. Ožujak 2019. 11:10

Manich

Cure jedno pitanje… Jesu li vam doktori rekli dali smijete uzeti neku tabletu protiv bolova u trudnoci? Inace imam strasne migrene ali eo do danas me nije boljela glava. Danas otkida pa me zanima smije li se ista uzeti kod jakih bolova

Lupocet, lekadol.. Ali ne znam za jace bolove da li smijes jos nesto..

17. Ožujak 2019. 11:52

fairy_

Manich

Cure jedno pitanje… Jesu li vam doktori rekli dali smijete uzeti neku tabletu protiv bolova u trudnoci? Inace imam strasne migrene ali eo do danas me nije boljela glava. Danas otkida pa me zanima smije li se ista uzeti kod jakih bolova

Lupocet, lekadol.. Ali ne znam za jace bolove da li smijes jos nesto..

Hvalaaa... Ma nebih nista jace od toga bit ce dovoljan lupocet ako bas nebudem mogla izdrzati.. Jer boli na mahove jako pa onda skoro prodje pa opet.. Nekako pokusavam ne mislit na to pa mi je lakse.. Ako postane neizdrzivo onda cu popiti. 

luce35
    17. Ožujak 2019. 12:07

Jutro, za migrene i jake glavobolje paracetamol ce ti malo ublazit ali nece uklonit bol do kraja. Bez nekog od ibuprofena tesko al njega zaboravi. Pronadji na netu masazu cela za migrenu/jaku upalu sinusa. Izmedju obrva treba naizmjenice raditi pristisak po nekoliko sekundi, neznam tocno koliko. 

Ja danas nastavljam mirovanje, muz oprao 5 perilica robe pa sad kratim vrijeme slaganjem i uparivanjem carapa 🤣🤣🤣

• marta07
    17. Ožujak 2019. 12:45

Manich

Lupocet od 500 najviše i do2- 3 tablete u danu više ne. To su meni rekli na bolnici kad sam bila

Julie
    17. Ožujak 2019. 12:53

Ciao svima. Evo ja i dragi se vozimo, idemo na ručak na jedno imanje i provesti ćemo dan na otvorenom. Predivno je i toplo tako da će biti odlično. Cure ja kad tak čitam da kuhate tako predivne stvari a ne možete jesti zbog mučnina uvijek se zahvalim Bogu sto ja nemam problema sa time. Imala sam par tjedana neke mučnine navečer ali to je ništa. 

luce35
    17. Ožujak 2019. 13:04

Muz danas kuha mesnu juhu za sutra a za danas pece meso s krumpirima i kiselim zeljem i zelena salata za prilog. Za sada imam apetita  jedino me krumpir salata nekidan unistila pa ju ne zelim ni vidit 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.