Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Pikulica19
    17. Ožujak 2019. 18:00

Pozdrav curke.... 
    Vidim da je hematom postao ocito pod "normalno" slusajuci i citajuci druge trudnice.
    Evo ja sam 5+5tt i prije 2 dana sam bas obilno krvarila da sam na hitnoj zavrsila rekla sam si evo gotovo je, naime moja srecica je i dalje u pogonu aktivna i u razvoju i vidjelo se sitno ali dinamit ih 3.8mm i naznacaj srcane interakcije 🥰 ali iznad hematom od 5mm. Svjeze krvarenje mi je sutradan stalo od svih silnih tableta koje pijem jos od pocetka a mogu vam reci ova 2 dana sto mi ide smedje pa skoro i crno 🙈 mi je bas drago jer znam da se cisti unutrašnjost od te krvi. Mirovati i striktno mirovati.
    U utorak mi je trebao biti prvi uzv ali nakon ovoga je 2. pa cemo vidjeti dali je sve u redu i cuti to junacko srceko. ❤️ Nemojte se nervirati nekad samo strasno izgleda ali optimizam nam uvijek mora biti prisutan sto vjerujem da ga ovdje i imate 😊😉

• DaVoS
    17. Ožujak 2019. 19:17

Pozdrav, da se i ja malo javim. Cesto sam tu ali nemam vremena pisati... Danima radim od jutra do sutra pa sam uz mucnine jedva prezivela ovaj period. Sad sam 12+4 i mucnine posustaju i konacno sam van kreveta kad nisam u uredu cak sam pocela i kuvati. E sad su nastali drugi problemi jer uz trudničke mučnine, 2 teške prehlade i ludnicu na poslu, MM se brinuo o ostalim kucnim stvarima. Sad moram detaljno oprati wc, kupatilo kuhinju, a posle i ostale prostorije... Ali bolje se osjecam i konacno se vracam u polu formu.
    U srijedu idem na pregled. Imam uzasne bolove s desne strane.  Naime, tu mi je cista. I sama sam primetila da smo svi na nekakvoj vrsti terapije. Ja sam na duphastonu. 2X1. Zbog te ciste.
    Dobrodošle sve nove cure. Sretno vam svima bilo.

• Mtk39
    17. Ožujak 2019. 19:50

luce35

Cure savjet, sutra u 16 mi je uzv a u 15 inace stavljam utrogestan vaginalno. Jel da preskocim ili uzmem terapiju?

Ja preskocim kad idem na uzv.

17. Ožujak 2019. 21:09

Deja1988

Nove cure, dobrodosle!Danas je puno trudnica sa hematomom, ali uz mirovanje i terapiju, sve prođe dobro. Tako da, samo polako i smireno!
    Mislim da smo se sve u trudnoci ulijenileMalo zbog mucnina, malo zbog strogog mirovanja, pospanosti i umora, ma ima svegaI ja trebam generalku napraviti, ovo je do sad sve bilo na brzinu. Samo si obavezno stavljajte rukavice dok cistite, zbog svih tih kemikalija. Ja to i inace radim, a vjerujem i vi sve, ali opreza nikad dosta u ovom prekrasnom stanju.
    Ja sam takoder mpo trudnica

Da ja obavezno sada stavljam kada cistim kupatilo ali za sude nestavljam.. i ja moram genaralku al tako mi se neda cisto bi mi jedna spremacica dobro dosla da to obavi umjesto mene 😂😂😂 

17. Ožujak 2019. 22:47

Ja gledam mrtav ladan bas nisam ljubitelj plesa nesta 😁 al prije sam to volila gledati 

17. Ožujak 2019. 22:53

Deja1988

Aurora 😂😂😂😂 Ma beba sigurno uživa kad cuje😍
    Nemam pojma zapravo kada cuju zvukove izvana… Jooooj, moram jos toliko toga procitati😁😁
    Mene uzasno, uzaaasno svrbe grudi, tj.bradavice😒 Nemam pojma sa cim da mazem, za sad mazem sa Johnsons baby uljem, ali ne pomaže. Ne znam da li jos koja ima takvih smetnji? Ili sam ja dobila neki svrab😂😂😂 Promjenila sam omeksivac, pa sam na to prvo posumnjala…

I samoj mi bilo tako sva sam se bila rascesala,i onda sam pocela se mazati biobazom i sad mi se super mada se nemazem cesto 😀

luce35
    17. Ožujak 2019. 22:54

Deja1988 mozes mazati Purelan kremom. Ona je jako masna i pomaze. Ja sam ju koristila u prvoj trudnoci i tijekom dojenja.

• baMAMA
    18. Ožujak 2019. 02:31

Pikulica19

Pozdrav curke….
    Vidim da je hematom postao ocito pod "normalno" slusajuci i citajuci druge trudnice.
    Evo ja sam 5+5tt i prije 2 dana sam bas obilno krvarila da sam na hitnoj zavrsila rekla sam si evo gotovo je, naime moja srecica je i dalje u pogonu aktivna i u razvoju i vidjelo se sitno ali dinamit ih 3.8mm i naznacaj srcane interakcije 🥰 ali iznad hematom od 5mm. Svjeze krvarenje mi je sutradan stalo od svih silnih tableta koje pijem jos od pocetka a mogu vam reci ova 2 dana sto mi ide smedje pa skoro i crno 🙈 mi je bas drago jer znam da se cisti unutrašnjost od te krvi. Mirovati i striktno mirovati.
    U utorak mi je trebao biti prvi uzv ali nakon ovoga je 2. pa cemo vidjeti dali je sve u redu i cuti to junacko srceko. ❤️ Nemojte se nervirati nekad samo strasno izgleda ali optimizam nam uvijek mora biti prisutan sto vjerujem da ga ovdje i imate 😊😉

Pikulica, vidim da si skroz pozitivna, ali ako ti treba dodatne podrske samo sam ti htjela reci da sam i ja obilno prokrvarila u 7. Tjednu trudnoce. Otisla sam na hitnu uvjerena da je krenuo spontani, ali bebica se je izborila, evo me sad ulazim u 12. Tjedan :) 

• Pikulica19
    18. Ožujak 2019. 05:32

baMAMA

Pikulica19

Pozdrav curke….

Pikulica, vidim da si skroz pozitivna, ali ako ti treba dodatne podrske samo sam ti htjela reci da sam i ja obilno prokrvarila u 7. Tjednu trudnoce. Otisla sam na hitnu uvjerena da je krenuo spontani, ali bebica se je izborila, evo me sad ulazim u 12. Tjedan :)

BaMama ma mi imamo male borce tako sitni a ratoborni 🥰
    To nam daje jos samo vecu snagu ... 

luce35
    18. Ožujak 2019. 07:47

Jutro cure, napokon stigao dan za uzv, bas aam nestrpljiva vidjeti jel se hematom povlaci i cuti srceko 😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.