evo to sam bila uzela od jedne tete za 40+15pt
dakle smiješno
u dućanu je jedna bodibenkica 30ak kuna....
stiglo kao novo
svakako preporučam svakom tko ne pati od etikete i da je BNWT
žena-majka-carica:)
natasha, fensi! ti ćeš biti stylish mama
Ja za kolica imam Samsonite Pingvina changing bag, a i inače su mi sve neke bebaste/dječje u điru kad sam s klincima.
Znam da bih često umjesto svoje "ženske" torbe u šetnju (da ju ne uništavam jelte po parku i sl) ubacila svoj novčanik i mob u njihov dječji ("vrtićki" ruksak) u kojem je njihova boca i sl.
Nekako kad vidim mamu sređenu tip-top kao da ide na modnu pistu, zapitam se kako stigne i kako joj je beba tako dobra dok se ona iznašminka i uskladi svoju garderobu.....ok, ja sam to radila prije djece, ali s klincima kad bih išla van, to je uvijek "prvo šta dohvatiš", nenašminkana, neugledna full...najgori su mi (pogotovo dok su manji bili, ajd sad su to već velika djeca) baš kad se spremaš za van, onda kao da ih ludilo uhvati....
žena-majka-carica:)
Drage trudnice..pocela sam vas pratiti, super ste pa evo da se ukljucim. Termin 22.11. Spol jos ne znam.
Robicu i opremu jos nisam kupovala..
Sto se tice tegoba..stalno nesto bolucka u trbuhu..sve normalno 😉 puse svima
Dobro došlaaaa!
Haha, hvala treća-sreca! Nisam uz kolica dobila nikakvu pa mi kuma preporučila ovu, al mislim da ću još i neki ruksak trebati dodatno
Treca sreca, držim fige da sve prođe bez briseva s malim! Fino si se ti nakupovala!
Natasha, lijepa torba!
Meni se te tetra pelene sarene sve cine dosta grube i plasricne na dodir, bar ove koje sam gledala po ducanima… mozda ja imam krivu predodzbu kakve bi trebale biti ali eto nisu bas mekane i njezne. Dorja kakve su te koje si uzela?
I meni su bile krute na prvi dodir al nakon pranja odlične i mekane.
barbs odi na stranicu moje krpice.hr
naisla sam danas na dosta svedskih pelena,znam da si pitala.
Dorja, barbs i tko je još pitao - kod nekih ima plaćanja pouzećem ali ja to izbjegavam jer je skuplje (moraš Poti platit određenu svotu da oni te novce koje ti platiš pri pouzeću - odnesu natrag Prodavaču.
Tako da ne isplati vam se to….pogotovo šta vas neće niko prevarit za 50ak kn
Ja sam najskuplje kupila košaru za kolica Quinny Dreami za 350 kuna i to mi je bila prva kupovina na mojekrpice portalu (prije nekih 4mj cca)
Dok na ebayu se osjećam puno sigurnije jer tamo imaš osiguranje money-back-guarantee tako da sam tamo svojedobno kupovala i skuplje stvari (npr kolice dječja prvorođencu s pt 1700kn) a isto se unaprijed plaća - platiša pa čekaš da primiš paket. I uvik gledaš feedbackove i da nije netko skroz novi banio (s 1-2 feedbacka) a ti mu uplatiš 300-400kn npr
svedske na čičak (pamučne fortirne) su inače po dućanima min 50kn komad, a ja sam ih na mojekrpice kupovala po 10kn komad čak. A neke su mi žene slale i kao pklon uz kupnju (kad uzmeš npr preko 150-200kn uvijek ti nešto simbolično i poklone) pa sam ih na kraju skupila i puno više nego je potrebno, i mekanih i onih s uloškom kao tvrdjim:Joj te gliste lude…moj malac duda palac i svasta tak dode u usta…vec smo 2 puta pili vermox preventivno jer ga uvijek u krvi kontroliramo pa ako nalaz bude granican pije i prije da sprijecimo. Al smrt je s tim pranjem svaki dan😔
koja je to pretraga iz krvi?
ako me bude htjela slat na briseve, da radije izvadim negdje privatno krv iz prstića i riješimo dilemu.
Ja sam pitala za moje krpice jer ima dobrih a povoljnih stvari. Preko Ebay i aliexpresa kupujem vec duze i tu sam stvarno sigurna. Ali moje krpice su mi novost.
zaboravih komentirat - violeta super stenego jel to pala nova boja kose ili? (na avataru brineta a sad vidim - plavušica??)
Vec nekih 10mj imam vrhove plave a kod korjena je smede, samo sto sad mi je kolegica savjetovala da uzmem silver boju za kosu i ona mi je bojala vrhove pa je bas lijepo svijetlije ispalo. Inace sam isla u frizerski na bojanje al preskupo mi je svaka 2mj ic na bojanje jer brzo pozuti, tako da planiram jos jednom posvijetliti i onda mozda se vratiti na smedu boju, malo tamniju, sto mi je prirodna. Al vidit cu jos 😊 Za sada muz ima plavusicu 😂
Kad smo kod ebaya, baš sada gledam što naručiti od opreme
Jel se isplati narucivat tako? Inace sam narucivala maske za mob, naljepnice, satove, nakit...a sad za bebe nisam nikad gledala. Iako moja seka narucuje haljine curama i bude prezadovoljna.
Sortiraj odgovore
Najstariji