Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    I_me
    03. Srpanj 2017. 11:21

barbs

Suncokretica

Kako vam se ove tetre čine:
    Meni su prelijepe, pokušavam naći neke lijepe u trgovinama ali mi nisu baš tak šarene, a ako nađem u nekom baby dućanu, uglavnom su dosta skupe, a unutra ih bude 3-4 ili ih miješaju s onim običnima jednobojnima. Ove su me oduševile kad sam ih vidjela na njuškalu
    Može se kombinirati različiti dizajni i ispadne 10 Kom - 129 kn
    Jel vam se to čini skupo?

Da li si to vidjela na stranici TETRA PELENE ZA DJECU???Neki dan se učlanila… Ma nije skupo, mada npr u Magic babyu nađeš jeftinije 10 kom, ali svakako ne na tako slatke dizajniće

hahhahha znam da sam na fejsu vidjela takve tetre al se nisam mogla sjetiti imena!
    barbs nisam se isforsirala..juer sve kao i inace..mozda ujutro kad sam isla piskit sam krivo ustala ili nest..ugl..sad je bolje... nista ne boli.

barbs
    03. Srpanj 2017. 11:22

I me, može biti! Ja često kad se naglo dignem da idem piškiti (preko noći, ujutro) me zna nešto presjeći ili stegnuti ... od onda pazim i sve je bolje. 
    Mislim da ću danas naručiti neke stvari baš s te stranice 

Suncokretica
    03. Srpanj 2017. 11:23

barbs, to su te iste, samo sam ja tražila na njuškalu. Evo lajkala i njihovu fejs stranicu. Vidim imaju i druge prekrasne proizvode, baš su mi se svidjele 
    Ima li tko iskustva s njima?

Suncokretica
    03. Srpanj 2017. 11:29

Jedino ne znam koliko bi platila poštarinu? Morati ću ih kontaktirati...
    Vidim imaju i tetra krpice, ne kužim koja je razlika osim u veličini...

I_me
    03. Srpanj 2017. 11:32

Suncokretica

Jedino ne znam koliko bi platila poštarinu? Morati ću ih kontaktirati…
    Vidim imaju i tetra krpice, ne kužim koja je razlika osim u veličini…

moja sestra je te tetra krpice samo bijele koristila za brisat nos, za rame,kad beba bljucne,za okupat bebu ako nema trljacicu pri ruci..jer prije 17 god kad je rodila prvo dijete vlazne maramice nisu bile u djiru i kostale su ko suvo zlato!

Dorja91
    03. Srpanj 2017. 11:42

I_me

Dorja91

Malo sam gledala na portalu Moje krpice. Jeste li do sada uzimale, jeste li zadovoljne , kakvo je placanje i kolika je postarina?

ja sam daaavnoo uzimala sa mojih krpica i jucer sam neke bodije uzela od nekih cura..
    placqa se unaprijed. nema pouzece.. tj, trebas pitat..( bar ja pitam ako uzimam malo skuplje )
    salju postom ili tiskom. uvijek pogledaj koliko lajkova ima ta osoba ima na profilu. sto vise to bolje jer znaci da su ljudi zadovoljni suradnjom.

Hvala puno

Dorja91
    03. Srpanj 2017. 11:44

Suncokretica

Meni su prelijepe, pokušavam naći neke lijepe u trgovinama ali mi nisu baš tak šarene, a ako nađem u nekom baby dućanu, uglavnom su dosta skupe, a unutra ih bude 3-4 ili ih miješaju s onim običnima jednobojnima. Ove su me oduševile kad sam ih vidjela na njuškalu

Ja sam uzela par takvih i odlične su. Probala sam ih prati na 90 i me mijenjaju boju ni izgled.

Dorja91
    03. Srpanj 2017. 11:45

Suncokretica

U bebenova su 15 kn komad al imas na fejsu Tetra pelene

Dorja91
    03. Srpanj 2017. 11:48

Prekrasne bodie i tutice koje su povoljne imate na fejsu stranica Nipcom .

Dorja91
    03. Srpanj 2017. 11:50

Nipcom babyworld

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.