i sve sto mi se na mojim krpicama svidjelo od nexta,ispod pise prodano!! to mora da je treca sreca sve kupila
Suncokretice nesto je na popustu nesto nije. Ali u svakoj trgovini ima robe na popustu. Bas treba sve proci. 😊
Jutrooooo, curke!
Uspješno sam zaspala u 7 h i spavala do 10 h ... WUHUUUU... Očito mi se tijelo krenulo privikavati na to kako će mi biti za koji mjesec... hahahaha Šala - mala... Pričala sam sa tatom. Rekao je i da je on teško zaspao sinoć i isto se budio non stop, pa moguće da je i od ovog vremena. Inače nemam problema sa spavanjem po noći. Jednom u dva tjedna mi se desi da teško spavam.
Yel, jako mi je žao što su se tako iskalile na tebe. Baš bezobrazno s njihove strane, ali moguće da si ti NAŽALOST bila kap koja je prelila čašu, kako Angel kaže...
Ja sam si npr naručila vjenčanicu s mojih krpica.
I me, jesi se preforsirala nečime jučer?
Ja se moram spremiti do kraja i idem u grad, točnije, u bolnicu endokrinologici. U 12.10 h sam naručena, ali sam sigurna da ću se načekati, kao i svaki put...
i sve sto mi se na mojim krpicama svidjelo od nexta,ispod pise prodano!! to mora da je treca sreca sve kupila
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
GARANT!
I ja sam vidjela od Nexta puno toga već prodano.
Kako vam se ove tetre čine:
Može se kombinirati različiti dizajni i ispadne 10 Kom - 129 kn
Jel vam se to čini skupo?
Meni su prelijepe, pokušavam naći neke lijepe u trgovinama ali mi nisu baš tak šarene, a ako nađem u nekom baby dućanu, uglavnom su dosta skupe, a unutra ih bude 3-4 ili ih miješaju s onim običnima jednobojnima. Ove su me oduševile kad sam ih vidjela na njuškalu
Da li si to vidjela na stranici TETRA PELENE ZA DJECU??? Neki dan se učlanila... Ma nije skupo, mada npr u Magic babyu nađeš jeftinije 10 kom, ali svakako ne na tako slatke dizajniće
Meni su prelijepe, pokušavam naći neke lijepe u trgovinama ali mi nisu baš tak šarene, a ako nađem u nekom baby dućanu, uglavnom su dosta skupe, a unutra ih bude 3-4 ili ih miješaju s onim običnima jednobojnima. Ove su me oduševile kad sam ih vidjela na njuškalu
za sarene sasvim solidna cijena!!
ja sam kupila bijele u trgovini,10kom 100kn
Ah, oprosti, sad vidim da si vidjela na Njuškalu... ISTE tetra pelene imaš na stranici na fejsu koju sam gore spomenula.
Ovo je stranica koju sam gore spomenula
https://www.facebook.com/tetra.pelene/
Sortiraj odgovore
Najstariji