Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    I_me
    03. Srpanj 2017. 11:05

i sve sto mi se na mojim krpicama svidjelo od nexta,ispod pise prodano!! to mora da je treca sreca sve kupila 

violeta1
    03. Srpanj 2017. 11:12

Suncokretice nesto je na popustu nesto nije. Ali u svakoj trgovini ima robe na popustu. Bas treba sve proci. 😊 

barbs
    03. Srpanj 2017. 11:15

Jutrooooo, curke! 
    Uspješno sam zaspala u 7 h i spavala do 10 h ... WUHUUUU...  Očito mi se tijelo krenulo privikavati na to kako će mi biti za koji mjesec... hahahaha Šala - mala... Pričala sam sa tatom. Rekao je i da je on teško zaspao sinoć i isto se budio non stop, pa moguće da je i od ovog vremena. Inače nemam problema sa spavanjem po noći. Jednom u dva tjedna mi se desi da teško spavam.
    Yel, jako mi je žao što su se tako iskalile na tebe. Baš bezobrazno s njihove strane, ali moguće da si ti NAŽALOST bila kap koja je prelila čašu, kako Angel kaže... 
    Ja sam si npr naručila vjenčanicu s mojih krpica. 
    I me, jesi se preforsirala nečime jučer? 
    Ja se moram spremiti do kraja i idem u grad, točnije, u bolnicu endokrinologici. U 12.10 h sam naručena, ali sam sigurna da ću se načekati, kao i svaki put... 

barbs
    03. Srpanj 2017. 11:16

I_me

i sve sto mi se na mojim krpicama svidjelo od nexta,ispod pise prodano!! to mora da je treca sreca sve kupila

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
    GARANT! 
    I ja sam vidjela od Nexta puno toga već prodano. 

Suncokretica
    03. Srpanj 2017. 11:16

Kako vam se ove tetre čine:

Može se kombinirati različiti dizajni i ispadne 10 Kom - 129 kn
    Jel vam se to čini skupo? 

barbs
    03. Srpanj 2017. 11:17

Natasha, ti danas imaš pregled? 

barbs
    03. Srpanj 2017. 11:18

Suncokretica

Meni su prelijepe, pokušavam naći neke lijepe u trgovinama ali mi nisu baš tak šarene, a ako nađem u nekom baby dućanu, uglavnom su dosta skupe, a unutra ih bude 3-4 ili ih miješaju s onim običnima jednobojnima. Ove su me oduševile kad sam ih vidjela na njuškalu

Da li si to vidjela na stranici TETRA PELENE ZA DJECU???  Neki dan se učlanila... Ma nije skupo, mada npr u Magic babyu nađeš jeftinije 10 kom, ali svakako ne na tako slatke dizajniće

I_me

Suncokretica

Meni su prelijepe, pokušavam naći neke lijepe u trgovinama ali mi nisu baš tak šarene, a ako nađem u nekom baby dućanu, uglavnom su dosta skupe, a unutra ih bude 3-4 ili ih miješaju s onim običnima jednobojnima. Ove su me oduševile kad sam ih vidjela na njuškalu

za sarene sasvim solidna cijena!!
    ja sam kupila bijele u trgovini,10kom 100kn

barbs

Ah, oprosti, sad vidim da si vidjela na Njuškalu... ISTE tetra pelene imaš na stranici na fejsu koju sam gore spomenula. 

barbs
    03. Srpanj 2017. 11:19

Ovo je stranica koju sam gore spomenula
    https://www.facebook.com/tetra.pelene/

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.