Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    03. Srpanj 2017. 20:03

Koliko ručnika je najbolje kupiti za bebicu?? 

mc_mouse
    03. Srpanj 2017. 20:03

Preko malog anđela za paket od 20 tetra pelena cijena je manja od 10kn po komadu! :) 
    Može se kombinirati 4 uzorka po 5 komada, mogu se i bijele staviti. 
    To planiram svakako uzeti :)

E žgaravica me ubija 😫

barbs
    03. Srpanj 2017. 20:04

Treca sreca, slažem se s tobom! 

• Mamuka
    03. Srpanj 2017. 20:12

Meni nitko nije radio uzv nakon 36. tjedna jer se to kao ne radi, samo vaginalni i ctg tako da sam ja racunala da ce bit prosijek ono 3.5kg al eto. A na njima 400g itekako znaci.
    Al naravno ako doktori rade uzv do kraja stigne se pripremit.
    A to da pustim muza da sam kupuje.... Zva bi me bar 300 puta za 1 najobicniju stvar, izludio do kraja sa pitanjima tako da ako ne moram njega u kupovinu robe ne saljem. Samo ako.imam sliku i znam velicinu mogu mu rec kupi to i taj broj. Sve drugo ne dolazi u obzir. 😂

treca_sreca
    03. Srpanj 2017. 20:12

ručnika piše na tom vašem popisu 2, ali to mi je smiješno jednako kao i "3 para čarapica"
    po meni je minimum duplo od tog što su oni napisali....dakle zgodno je imati 3-4 bebi ručnika s kapuljačom
    a i to je nešto što poslije koristiš za plažu/more, isplatiš mu svaku kunu, nije da ćeš ga koristit samo prvih mjesec-dva pa da je bacanje novca....
    Ja ih imam 7 onih "manjih" (75x75cm mislim) i 2 veća (100x100cm), to je možda pre komotno ali eto tako je ispalo (prvo sam kupila 5kom a onda mi rodica donijela još 2 i poslije još našla 2 u svekrve u ormaru stare od svojih dečkiju)

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    03. Srpanj 2017. 20:14

Ja nema šanse da bih pustila muža da bira ......kupio bi najskuplje, i sigurno ne najljepše! A mene to živcira.
    Naručila bih preko njuškala ili mojekrpice, ili imala spremnu fotku iz c&a ili sličnog dućana - da muža samo pošaljem po to.

treca_sreca
    03. Srpanj 2017. 20:17

mouse to mi izgleda zbilja povoljno....a da ne kažem ako ne mislite 20kom uzet iz maliandjeo nego 10 (a npr 10 već dobile od nekog polovne) da se možete "udružit" vi iz ZG i zajedno naručit pa raspodijelit narudžbu....prođete povoljnije a ne morate kupit full narudžbu....i usput se nadjete na kavici:)

barbs
    03. Srpanj 2017. 20:18

Treca sreca, zato i pitam za količinu  Ah dobro, ja sam već htjela sama kupiti oko 5-6-7 komada  Jedan sam kupila, pa sam mislila sestri reći da ako ne zna što bi mi kupila da mi kupi ručnik.... i kumi isto  Uglavnom, NEK SE NAĐE! 
    Potpisujem što se tiče muža i kupovine...  On ne bira cijenu... tj. što se njega tiče, ono najskuplje je najbolje... a što se bebice tiče, on ne shvaća - JOŠ - da brzo preraste 

• Mamuka
    03. Srpanj 2017. 20:23

treca_sreca

Ja nema šanse da bih pustila muža da bira ……kupio bi najskuplje, i sigurno ne najljepše! A mene to živcira.
    Naručila bih preko njuškala ili mojekrpice, ili imala spremnu fotku iz c&a ili sličnog dućana - da muža samo pošaljem po to.

Hahaha To je to.  😄
    Draze mi da sam kupila pa da smo samo i 2 put obukli nego da jedno popodne ludim zbog tog shoppinga.
    Ja nekako racunam da kako je micica bila manja beba da nece ni ovaj misko bit nesto bitno veci. Znam da nije pravilo al eto.
    U pon imam pregled, bit se 22+4 pa cemo vidit.
    Cure kolike su bile vase bebe sa 22+ tjedna?
    Koliko se sican micica je tada imala 800 i nesto grama.

violeta1
    03. Srpanj 2017. 20:35

Muz i ja o svemu odlucujemo skupa, nit on nit ja ne zelimo placati stvari puno a nit hrpu stvari imati. A vec je ufuran u kupnju odjece tako da moze on to i bez mene ako bebac bude trebao manju velicinu. Nekako samo ja mislim da nece bit dovoljno svega tj.prva beba nam je pa me strah sta ak mi bas to treba i te spike 😂😂 Ali to je cisto zenska mana kod mene, uvijek kupim nesto od robe eto nek se nade, u ormaru imam stvari koje nikad nisam ni nosila. 
    Sad jedva cekam da idemo vidjeti kolica i krevetic. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI