Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    treca_sreca
    03. Srpanj 2017. 14:42

Nacin kacenja na kolica...skuzila si me valjda.
    zafali edit stoput u danu..

žena-majka-carica:)

barbs
    03. Srpanj 2017. 14:45

Loira, ja uživam isto u trudnoći! 
    Baš me jučer pitala mamina kolica s posla kako se osjećam i rekla sam da mi je odlično i da kakve sve probleme znaju trudnice imati (npr. povraćanje i ostalo) ja sam super!
    Treca sreca, tako i kod nas! haha ni p od pljuska, a grrrrrmiloooo je i naoblačilo se... Samo sparinu diglo.  Naravno, lakše se diše, ali s tim vremenom - hoće - neće kiša je baš katastrofa. Radi toga je meni trebalo danas do bolnice 40 min, a inače mi treba 10 min. Turisti nahrlili u grad. a uopće nije ukazivalo na nikakve pljuskove... Samo kaos napravili... Ljudi nervozni u prometu... Ja sam eto morala iskoristiti priliku i uvaliti se u kolonu (jer sam primijetila da svi idu preko mene) i jedan starčić je prošao između mene i drugog auta (jadničak, malo se morao gurati - bio je na knap) i počeo mi je svašta vikati, ali bome sam mu uzvratila  
    Kako god, još uvijek ne sunčano. Turisti nahrlili u grad jer su vidjeli 3 oblaka, a sunce piiiiičiii... Sada se samo nadam da mi neće kiša jer se roba vani suši 
    Ah jooooj, jadničak mali... Da li ti mali ima svijetle oči? Moja koma ima plave oči i jaaaako je osjetljiva na sve... 

treca_sreca
    03. Srpanj 2017. 14:59

Svi imamo plave oci i jako svijetle puti smo ali evo on je najosjetljiviji na oci. Nisam nesto takvo nikad vidila. Od rodjenja jos jadan, kad je imao par dana krenuli su problemi....a stariji evo nikad ni da mu se zacrvenilo

žena-majka-carica:)

barbs
    03. Srpanj 2017. 15:08

*kuma a ne kuma...
    Eee plavooki su inace dosta osjetljivi... Tata i sestra imaju plave oci i jako su osjetljive... A decki isto i nije osjetljiv...

violeta1
    03. Srpanj 2017. 15:56

Fora mi je to za kolica...nisam jos vidjela. To cu gledati kad uzmemo kolica i torbu ovisi hocu dobit uz kolica ili ne.

barbs
    03. Srpanj 2017. 16:05

Ako kolica nisu polovna, većinom se dobije i torba.  
    Samo torba ovisi od modela do modela kolica. Frendica nije zaodovljna Kunertovom torbom. Kupila ju je u DMu

03. Srpanj 2017. 16:48

Evo kolica koja sam nasla..ako se ne pojavi drugi kupac do trena kad cemo imat lovu da ih uzmemo, nasa su😀 sad samo molim Boga da se ne prodaju😁😋

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

03. Srpanj 2017. 16:50

Peg perego su kolica. Bebac je prohodao s 10 mj. i nece u kolica. Traze 3000 za njih....
    E i da, javlja se bebica...sad jos jace nego ovih dana 🤗🤗😍

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

IvanaIvica
    03. Srpanj 2017. 16:52

Ej curke svaki dan vas čitam ali nikako da sjednem ko čovjek i ja nešto natipkam 😂
    Vidim ima ljepih buskica,bas mi je drago.😍😍
    Vidim neke od vas ljepo šopingiraju..ja sam 25+4..sad ću i na lagano krenut do Arene,citiya,gardena da vidimo šta ima☺️☺️
    Šta se tiče krvarenja,ja nekad kad malo jače perem zube ispljunem krv🤔
    Imam problema sa žgaravicom užasno..nekad radi nje ne mogu niti spavati..pa si kolko tolko pomognem sa Donat mg ili Jamnica..bilo sta😑
    Grčeve imam kad se preforsiram..jučer sam cjeli dan bila na nogama i navečer me bas nešto podbadalo..danas je super...
    Sad me zanima..šta se tiče kolica 3u1? Da nisu sad ono extra skupa..ima koja iskustva sa time? Neka stranica na fb?ako znate slučajno 🙃

Lalla1212
    03. Srpanj 2017. 17:06

IvanaIvica

Ej curke svaki dan vas čitam ali nikako da sjednem ko čovjek i ja nešto natipkam 😂
    Vidim ima ljepih buskica,bas mi je drago.😍😍
    Vidim neke od vas ljepo šopingiraju..ja sam 25+4..sad ću i na lagano krenut do Arene,citiya,gardena da vidimo šta ima☺️☺️
    Šta se tiče krvarenja,ja nekad kad malo jače perem zube ispljunem krv🤔
    Imam problema sa žgaravicom užasno..nekad radi nje ne mogu niti spavati..pa si kolko tolko pomognem sa Donat mg ili Jamnica..bilo sta😑
    Grčeve imam kad se preforsiram..jučer sam cjeli dan bila na nogama i navečer me bas nešto podbadalo..danas je super…
    Sad me zanima..šta se tiče kolica 3u1? Da nisu sad ono extra skupa..ima koja iskustva sa time? Neka stranica na fb?ako znate slučajno 🙃

Ja sam si u ljekarni uzela reduflux protiv zgaravice i jedini mi to pomaze, imam zgaravicu kad pojedem kruh. Preporucila bi ti da nabavis stvari do 30tt jer poslje ce ti bit teze hodanje, ja sam 36+4 i jos nabavljam zadnje stvari jer mi se nije dalo prije, al je to bila greska jer svako malo moram sjest i jako se umaram.
    Sta se tice kolica mi smo uzeli Kunert Lavado 3u1, jako su lagana i meni su zapeli za oko jos dok nisam ni znala da sam trudna. Malo su veca tj vislja, pa bebica nece bit u visi koljena, a jako su lagana i sad im je cijena oko 3700kn, ako se nevaram.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.