Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mrvica
    03. Srpanj 2017. 12:51

Drage trudnice..pocela sam vas pratiti, super ste pa evo da se ukljucim. Termin 22.11. Spol jos ne znam. 
    Robicu i opremu jos nisam kupovala..
    Sto se tice tegoba..stalno nesto bolucka u trbuhu..sve normalno 😉 puse svima

treca_sreca
    03. Srpanj 2017. 12:59

Mrvice welcome!
    Ja od subote nikako stić na komp, ali sad sam vas pohvatala - napokon....
    jedan malac mi je otišao na 10odnevni izlet, al ostao mi je onaj manji koji kad je sam - mora gnjavit mamu:)
    Tako da ne stignem baš od njeg, a vrtića više nema...završio u petak.
    Pedijatrica je popodne pa čekamo da idemo po terapiju za gliste, nadam se da neće pilat da uradimo briseve prvo jer sam vidjela na svoje oči živu glistu kako se migolji u govancetu da prostite, i sad mi se ne da još s brisevima zafrkavat jer to je 100% to
    kleaiva - jadan malac :( I moja kolegica isto ima tak dvoje - cura puca od zdravlja a s malenim je od 1god stalno po hitnoj s tim dišnim problemima. Samo njoj nisu dali ventolin za doma. To ti pitaš u njegovog dr da uvijek imaš kući spremno?

žena-majka-carica:)

Kiki156
    03. Srpanj 2017. 13:02

Mrvice dobrodosla! 😊
    Treca sreca nadam se da vas nece gnjavit s tim brisevima i da cete se toga rijesit cim prije! 

treca_sreca
    03. Srpanj 2017. 13:08

I_me

barbs odi na stranicu moje krpice.hr
    naisla sam danas na dosta svedskih pelena,znam da si pitala.

Dorja, barbs i tko je još pitao - kod nekih ima plaćanja pouzećem ali ja to izbjegavam jer je skuplje (moraš Poti platit određenu svotu da oni te novce koje ti platiš pri pouzeću - odnesu natrag Prodavaču.
    Tako da ne isplati vam se to....pogotovo šta vas neće niko prevarit za 50ak kn
    Ja sam najskuplje kupila košaru za kolica Quinny Dreami za 350 kuna i to mi je bila prva kupovina na mojekrpice portalu (prije nekih 4mj cca)
    Dok na ebayu se osjećam puno sigurnije jer tamo imaš osiguranje money-back-guarantee tako da sam tamo svojedobno kupovala i skuplje stvari (npr kolice dječja prvorođencu s pt 1700kn) a isto se unaprijed plaća - platiša pa čekaš da primiš paket. I uvik gledaš feedbackove i da nije netko skroz novi banio (s 1-2 feedbacka) a ti mu uplatiš 300-400kn npr
    svedske na čičak (pamučne fortirne) su inače po dućanima min 50kn komad, a ja sam ih na mojekrpice kupovala po 10kn komad čak. A neke su mi žene slale i kao pklon uz kupnju (kad uzmeš npr preko 150-200kn uvijek ti nešto simbolično i poklone) pa sam ih na kraju skupila i puno više nego je potrebno, i mekanih i onih s uloškom kao tvrdjim:

treca_sreca
    03. Srpanj 2017. 13:12

sanjchi i tko je još spominjao grčeve - cure brzo u ljekarnu trk po magnezij. Mene je to spasilo...a baš su me pred 2tj počeli bili mučit bolovi u listovima i nogama općenito. Strašni.
    A i ostalo mi je u glavi da magnezij odgađa BH kontrakcije, koje su ok normalne, ali bolje ne prerano/presnažne...
    za bolove u leđima - ja ne bih pila niš protiv bolova u trudnoći (inače nisam taj tip, bježim od lijekova da se ne trujem bespotrebno) a jedino što je meni pomagalo je masaža baš tog kritičnog dijela - tako da zamoli muža da ti malo izmasira..

treca_sreca
    03. Srpanj 2017. 13:13

zaboravih komentirat - violeta super ste nego jel to pala nova boja kose ili? (na avataru brineta a sad vidim - plavušica??)

mc_mouse
    03. Srpanj 2017. 13:13

Jos povoljnijih tetrica imate na stranici Mali anđeo na FB...- ima i web isto...

• Natasha555
    03. Srpanj 2017. 13:16

barbs

Natasha, ti danas imaš pregled?

Mrvice- dobrodošla! 
    Daa, dana su 16h sam naručena :) i mala me od jutra lupa, valjda je i ona uzbuđena :) 
    Ja ujutro bila u gradu i kupovala u dm neke stvari pa se usput učlanila u Babybonus prgram, dobila kao neku radosnicu i knjižicu o dojenju i testere, a kad se bebica rodi još se dobiju pampres premium pelene i vlažne maramice.
    Sad kuham ručak i stigal mi torba za kolica naručena prošli tjedan, baš me razveselilo, pošaljem sliku.
    Tetra pelene-uzela u konzumu lola baby paket od 10 komada bijelih (oko 120 kn s popustom nekim) i pakiranje krpica koje su ko tetra pelene samo manje i jedan paket tetri šarenih u nekom lokalnomdućanu s dječjom opremeom, 130 kn 10 kom pa mi se ova cijena čini prihvatljiva

treca_sreca
    03. Srpanj 2017. 13:17

čitajući zadnjih par str, kad sam ugledala onu sliku šarenih tetra peleni, ja sam i mislila da se radi o maliAndjeo
    jetr to su njihovi dezeni a i cijena je tako nešto 129 za set...a samo jedan kom je 15kn mislim
    imam ih na fejsu, imaju lijepe dezene i čine se ok kvalitet....nisam čula još itko da ih je popljuvao...
    ja imam par njihovih korištenih (kupila polovne na mojekrpice u sklopu LOTa) i okej su nisu se rastegle, sad na koliko ih je ex vlasnica prala ne znam....ali sigurno bar na 60 jer inače taj artikal nema smisla.

• Natasha555
    03. Srpanj 2017. 13:21

Evo torbe, sa babyono stranice, 269 kn i poštarina 30 kn, ja zadovoljna! Velika je i ima dosta pretinaca i podlogu za prematanje 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.