IvanaIvica imas grupu na fejsu djecja kolica. Svasta se prodaje. Ima dobrih kolica za malo novaca.
Hej curke, evo mene nakon 5 dana nejavljanja, imali smo demontazu stare i ugradnju nove kuhinje, pa svadbu u subotu tako da spadam s nogu. Maloprije sam se udarila od kauc s noznim malim prstom i od tad ne mogu hodat kolko boli...ne znam je li slomljen jer ne smijem na rendgen... malo je poplavio i otekao... ne znam sta da radim 😰

Ok, odlučila sam da ću uzeti ove šarene tetrice, ali me zanima šta mislite koliko ih treba? Jel mi 10 dosta?
Mislila sam uzeti možda još par tetra krpica...
Mrvica, dobrodošla!
sanjchi sretno s kolicima!!
IvanaIvica, za žgaravicu kupi rennie u ljekarni, provjereno pomaže!
Belle, uf kako to boli kad se lupiš u prst na nozi, užas, stavi hladni oblog i odmaraj. Ako ne prođe odi doktoru!

Belle, očekujemo slike nove kuhinje! Nadam se da si se lijepo provela na vjenčanju
Što se tiče udarca u nožne prste... aaaaajmeeeeee.. Nešto najgore! Stavljaj obloge! Ako to ne pomogne, idi doktoru!
Suncokretice, pogledala sam popis što su nam patronažne sestre dale. Tamo piše da trebaš imati min 20 komata tetra pelena.

Belle, očekujemo slike nove kuhinje!Nadam se da si se lijepo provela na vjenčanju
Što se tiče udarca u nožne prste… aaaaajmeeeeee.. Nešto najgore! Stavljaj obloge! Ako to ne pomogne, idi doktoru!
Suncokretice, pogledala sam popis što su nam patronažne sestre dale. Tamo piše da trebaš imati min 20 komata tetra pelena.
Barbs ajde uslikaj popis i stavi ovdje 😊

Nekako mi se 20 tetri čini puno??
Imam osjećaj da pola toga neću iskoristiti...
Ako bi uzela 6 malih tetra krpica, možda bi mi tih 10 pelena bilo dovoljno?

Mrvica dobrodosla!
Sanjchi mi imamo takva kolic, samo druga boja. Ako su cijela tj nisu pukla nigdi tribala bi biti dobra. Mislim ako su njih uspili slomit onda su stvarno neki divljaci.
Samo zauzimaju dosta mista u gepeku/portapaku. To im je jedina mana. Mi imamo oboje veca auta pa nam je OK al kad idemo na put na vise dana onda nam ne stanu sve stvari u gepek pa ih stavljamo i naprijed. To je jedino oko cega vridi razmislit ako imate neko manje auto. Al u tom slucaju mislim da ce vam jedino kisobran kolica bit OK.
Mislim da 20 tetrica ipak ne triba. Iskreno sad ne znam koliko imam. Mozda stvarno imam i vise al uz one manje tetrice za brisanje mislim da je i 10ak dovoljno.
Ja imam obicnih bijelih i sarenih za curice, a sad cu samo uzet par za deckice jer malo je glupo da ima tetrice na Hello Kitty.
Mene opet zgaravica pocinje mucit cini mi se tako da cu i ja morat kupit rennie. Ovako sa zvakanjem zvakacih i ostalih gluposti ne pomognem si bas previse.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji