Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    violeta1
    03. Srpanj 2017. 15:56

Fora mi je to za kolica...nisam jos vidjela. To cu gledati kad uzmemo kolica i torbu ovisi hocu dobit uz kolica ili ne.

barbs
    03. Srpanj 2017. 16:05

Ako kolica nisu polovna, većinom se dobije i torba.  
    Samo torba ovisi od modela do modela kolica. Frendica nije zaodovljna Kunertovom torbom. Kupila ju je u DMu

03. Srpanj 2017. 16:48

Evo kolica koja sam nasla..ako se ne pojavi drugi kupac do trena kad cemo imat lovu da ih uzmemo, nasa su😀 sad samo molim Boga da se ne prodaju😁😋

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

03. Srpanj 2017. 16:50

Peg perego su kolica. Bebac je prohodao s 10 mj. i nece u kolica. Traze 3000 za njih....
    E i da, javlja se bebica...sad jos jace nego ovih dana 🤗🤗😍

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

IvanaIvica
    03. Srpanj 2017. 16:52

Ej curke svaki dan vas čitam ali nikako da sjednem ko čovjek i ja nešto natipkam 😂
    Vidim ima ljepih buskica,bas mi je drago.😍😍
    Vidim neke od vas ljepo šopingiraju..ja sam 25+4..sad ću i na lagano krenut do Arene,citiya,gardena da vidimo šta ima☺️☺️
    Šta se tiče krvarenja,ja nekad kad malo jače perem zube ispljunem krv🤔
    Imam problema sa žgaravicom užasno..nekad radi nje ne mogu niti spavati..pa si kolko tolko pomognem sa Donat mg ili Jamnica..bilo sta😑
    Grčeve imam kad se preforsiram..jučer sam cjeli dan bila na nogama i navečer me bas nešto podbadalo..danas je super...
    Sad me zanima..šta se tiče kolica 3u1? Da nisu sad ono extra skupa..ima koja iskustva sa time? Neka stranica na fb?ako znate slučajno 🙃

Lalla1212
    03. Srpanj 2017. 17:06

IvanaIvica

Ej curke svaki dan vas čitam ali nikako da sjednem ko čovjek i ja nešto natipkam 😂
    Vidim ima ljepih buskica,bas mi je drago.😍😍
    Vidim neke od vas ljepo šopingiraju..ja sam 25+4..sad ću i na lagano krenut do Arene,citiya,gardena da vidimo šta ima☺️☺️
    Šta se tiče krvarenja,ja nekad kad malo jače perem zube ispljunem krv🤔
    Imam problema sa žgaravicom užasno..nekad radi nje ne mogu niti spavati..pa si kolko tolko pomognem sa Donat mg ili Jamnica..bilo sta😑
    Grčeve imam kad se preforsiram..jučer sam cjeli dan bila na nogama i navečer me bas nešto podbadalo..danas je super…
    Sad me zanima..šta se tiče kolica 3u1? Da nisu sad ono extra skupa..ima koja iskustva sa time? Neka stranica na fb?ako znate slučajno 🙃

Ja sam si u ljekarni uzela reduflux protiv zgaravice i jedini mi to pomaze, imam zgaravicu kad pojedem kruh. Preporucila bi ti da nabavis stvari do 30tt jer poslje ce ti bit teze hodanje, ja sam 36+4 i jos nabavljam zadnje stvari jer mi se nije dalo prije, al je to bila greska jer svako malo moram sjest i jako se umaram.
    Sta se tice kolica mi smo uzeli Kunert Lavado 3u1, jako su lagana i meni su zapeli za oko jos dok nisam ni znala da sam trudna. Malo su veca tj vislja, pa bebica nece bit u visi koljena, a jako su lagana i sad im je cijena oko 3700kn, ako se nevaram.

barbs
    03. Srpanj 2017. 17:19

Sanjchi, lijepa suuu!!!  DRZIM FIGEEEE!!! 
    IvanaIvica, pogledaj stranicu DJECJA KOLICA

IvanaIvica
    03. Srpanj 2017. 17:28

Lalla1212..uzet ću si to za žgaravicu bas da probam jer stvarno vise ne znam sa čime da si pomognem...mene peče od gustih sokova i od svježeg kruha iz pekare kad si donesem i peciva, Tj još kad su vruća..😞
    Morala bi pocet kupovat da..jer ja već sad dosta imam trbuh i veliku bebicu tako da već me panika lovi 😩 A mi smo bas u poslu...bavimo se poljoprivredom imamo repicu,pšenicu,kukuruzu,ječam,soja..trenutno mi dragi u žetvi sa kombajnom a neda mi se ići samoj..tako da obećao mi je sad kroz koji dan☺️
    A kolica to mi se sviđa da su viša, jer ja sam oko 178 visoka pa nebi sad neka manja kolica..ima stranica sa njima ili koja trgovina?

IvanaIvica
    03. Srpanj 2017. 17:32
    U tijeku žetva pšenice pa  sam malo na svježem zraku kod dragog..ja nadgledam malo,posto nije pakleno vruce ko ovih dana..☺️
    U tijeku žetva pšenice pa  sam malo na svježem zraku kod dragog..ja nadgledam malo,posto nije pakleno vruce ko ovih dana..☺️
    Lalla1212
    03. Srpanj 2017. 17:42

IvanaIvica

Lalla1212..uzet ću si to za žgaravicu bas da probam jer stvarno vise ne znam sa čime da si pomognem…mene peče od gustih sokova i od svježeg kruha iz pekare kad si donesem i peciva, Tj još kad su vruća..😞
    Morala bi pocet kupovat da..jer ja već sad dosta imam trbuh i veliku bebicu tako da već me panika lovi 😩 A mi smo bas u poslu…bavimo se poljoprivredom imamo repicu,pšenicu,kukuruzu,ječam,soja..trenutno mi dragi u žetvi sa kombajnom a neda mi se ići samoj..tako da obećao mi je sad kroz koji dan☺️
    A kolica to mi se sviđa da su viša, jer ja sam oko 178 visoka pa nebi sad neka manja kolica..ima stranica sa njima ili koja trgovina?

Ima ih u BabyLand u WestGateu ili na djecjakolica.eu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI