Nekako mi se 20 tetri čini puno??
Imam osjećaj da pola toga neću iskoristiti...
Ako bi uzela 6 malih tetra krpica, možda bi mi tih 10 pelena bilo dovoljno?
Mrvica dobrodosla!
Sanjchi mi imamo takva kolic, samo druga boja. Ako su cijela tj nisu pukla nigdi tribala bi biti dobra. Mislim ako su njih uspili slomit onda su stvarno neki divljaci.
Samo zauzimaju dosta mista u gepeku/portapaku. To im je jedina mana. Mi imamo oboje veca auta pa nam je OK al kad idemo na put na vise dana onda nam ne stanu sve stvari u gepek pa ih stavljamo i naprijed. To je jedino oko cega vridi razmislit ako imate neko manje auto. Al u tom slucaju mislim da ce vam jedino kisobran kolica bit OK.
Mislim da 20 tetrica ipak ne triba. Iskreno sad ne znam koliko imam. Mozda stvarno imam i vise al uz one manje tetrice za brisanje mislim da je i 10ak dovoljno.
Ja imam obicnih bijelih i sarenih za curice, a sad cu samo uzet par za deckice jer malo je glupo da ima tetrice na Hello Kitty.
Mene opet zgaravica pocinje mucit cini mi se tako da cu i ja morat kupit rennie. Ovako sa zvakanjem zvakacih i ostalih gluposti ne pomognem si bas previse.
Ja moram vidjeti što mi je sestrična proslijedila... Znam da mi je dala i pelene za široko povijanje i još nešto, ali sada koliko toga - ne znam ni sama
Što se popisa za odjeću za bebice, rekle su da znaju da ćemo imati puno više od toga što nam je na popisu, ali da npr ne kupujemo najmanji broj (50) nego od 56 na dalje jer bebica brzo preraste, pa se veći broj može i uvrnuti... Jedino ako nam kažu doktori da će bebica biti manja, onda da kupimo i najmanji broj...
Ja sam s malim imala 20 tetra pelena, bijelih. I vjerijte mi, nista to nije previse. Kolko puta u danu ih zabljuckaju pa jednu koristis na premtalici, drugu stavis kao podlogu u kolica..na dan ih par zmazes. Da ih imam vise opet ne bi bilo dosta 😂 plus uz to sam imala valjda 20 gazica za brisanje usta i slicno.
Sad jos planiram kupit samo par ovih sarenih jer su mi lijepe 😊
Ja moram vidjeti što mi je sestrična proslijedila… Znam da mi je dala i pelene za široko povijanje i još nešto, ali sada koliko toga - ne znam ni sama
Što se popisa za odjeću za bebice, rekle su da znaju da ćemo imati puno više od toga što nam je na popisu, ali da npr ne kupujemo najmanji broj (50) nego od 56 na dalje jer bebica brzo preraste, pa se veći broj može i uvrnuti… Jedino ako nam kažu doktori da će bebica biti manja, onda da kupimo i najmanji broj…
Moj se rodio sa 50 cm i 3300 g i sretna sam jer sam imala 3-4 kompletica u br 50 jer je u 56 doslovno plivao
A ovaj popis.... Da mi je vidit kako sa samo 2 para carapica prizivit sa bebacom.
Sto se tice opreme za rodiliste za mamu. Iz iskustva iz St rodilista. Znaci rodila sam u 2 poslije ponoci i nisam nista jela od rucka. Znaci proslo je 14 sati od kad sam nesto pojela i da nisam imala sa sobom neku cokoladicu keks umrla bi od gladi i zedji do dorucka u 6:30-7. Ja u rodiliste ne idem bez vode i nekog keksa/ cokoladice jer nitko ne pita jesi gladan i mozes jest tek kada je to na bolnickom rasporedu. Fulas li obrok mozes krepat do drugog, nikog ne briga nit te ko pita.
Ove vir uloske nikad nisam volila ni koristila. Prijateljica mi je kupila par komada pelena za odrasle u obliku gacica, mislim lasta da se zovu. Nisu one neke debele nego nesto slicno onim djecjim tankim pampersicama gacicama active baby. To me spasilo jer ti ulosci su meni nezgodni i veliki i jako su me smetali zbog savova. Bila sam kupila chicco uloske za rodilje i te vir al ovo mi je bilo 1000 puta udobnije i nisam promakala i imala lokve krvi ispod sebe.
Ma znaju i one da je malo presmiješan popis što se tiće robice za bebe; zato su nam i rekle da znaju da ćemo imati puno više...
Što se bolnice tiče i kod nas u Puli nije ništa bolje
Baš ću se raspitati koje su to uloške koristile moje frendice kad su išle u bolnicu... Neke su chicco, neke pelene za odrasle...
Sortiraj odgovore
Najstariji