Isplati se... Jer sam vidjela na fejsu oglas nekih torbica za kolica npr. dodali su svoju marku i to naplate 300 kn... a na ebayu 10-15$ i našla sam si košaru za kolica za staviti torbu za ništa para.
Evo promjera: https://www.babylaurashop.com/products/3-sprouts-organizator-za-kolica-nosorog
http://www.ebay.com/itm/Baby-Pram-Organizer-Bag-with-Cup-Holder-for-Pushchair-Stroller-Jogger-Infant-/252773585200?var=&hash=item3ada7ad130:m:mTcdXmpq9JsJMNFGfSJv1tA
Ajme curke jeste se raspisale😁 svega lijepoga ste kupile..mene brine sto mi se moja bebica danas nije javila..mozda slabije lupka pa nisam primjetila ali s obzirom ma prethodne dane nesto slabo. 🤔
Evo se kod nas spustio pljusak..taman da malo osvjezi😌
Mrvica, dobro nam dosla!!! 😘
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Barbs super su mi te torbice za kolica, a i puno mama ih ima, stalno ih vidam. Ogromna razlika u cijeni 😳
Sanchi ne brini se, tako je i meni znalo biti, javit ce se bebica! 😊
Barbs super su mi te torbice za kolica, a i puno mama ih ima, stalno ih vidam. Ogromna razlika u cijeni 😳
Sanchi ne brini se, tako je i meni znalo biti, javit ce se bebica! 😊
Danas ću naručiti JEDVA ČEKAAAAAM!!!!
Dragome sam poslala slikice i samo je napisao: danas naručujemo
A to mogu zahvaliti TRECOJ SREĆI!
Ups, nije mi se poslala poruka...
Uglavnom, njoj mogu zahvaliti jer još pred mjesec i pol, kad smo kupili kolica, mi je poslala linkiće.
Daaaaa, ogromna razlika! PRESTRAŠNO!!!!
Kažu da je dobra torba iz DMa... Ima li koja mama iskustva s njom??
Sanjchi, bez brige, svako toliko se i meni bebica zna rijeđe javljati... Pa ju izmaltretiram i onda me udari pun tir!
evo i mene ovdje nakon ne znam ni koliko dana čitam vam kad god stignem...
dobrodošla mrvica!
violeta zgodna!
danas ulazim u 28-i tt (odnosno 27 punih tt prošla uspješno...ja to brojim da sam 27 tjedana), osjećam se odlično, baš sam mužu rekla da uživam biti trudna osim mučnina na početku, koje su trajale nekih 2-3 tj, i ponekog umora, sve je super kod nas...pa ako ću ikada biti ponovno trudna, nadam se ovakvom scenariju. uživate li i vi biti trudne?
danas sam obavila malu povoljnu kupnju u kiku - 2 bodi benkice duge, igračkica, jedna pidžamica, još jedan topli bodi... skupljamo malo po malo...
natasha lijepa torba... btw što treba gledati pri odabiru torbe? čini mi se da dosta stvari koje se nude nama trudnicama i bebama i nisu toliko potrebne...a neiskusne poput mene ne znaju se snaći među svim tim slatkim stvarčicama koje ipak koštaju...
Blage vam se za pljusak. Jaooo sto bih ga ja volila.
Jucer su nam najavljivali prolom oblaka na accuweather ali dobili corak. Samo se digao vjetar pa se zadnjih dan-dva lakse dise ali sve je puno prasine. A meni mali ima osjetljive oci i odmah dobije upalu..ne smije uopce van kad je ovako suho&vjetrovito:(
žena-majka-carica:)
Loira za torbu - da ima sta vise pretinaca, odvojen za bocicu ili dvije, jer tu idu i staklenke.i sl kad hrene dohrana jelte...da stoje uspravno da se ne prolije.....i da je neki ok materijal koji ces moc oprat. Plus nacin kacenja gledaj da je zgodan...za obje vrste rucki (dvorucka i ona kao jedna)
žena-majka-carica:)
Sortiraj odgovore
Najstariji