Cure danas sam bila na anomaly scanu kod dr kosa..malo me spotao sto nisam prije isla (sad sam u 24.tt),ali sve je u redu hvala bogu❤i da,definitivno nam dolazi cura,Mila❤❤❤
Sad konacno mogu u shoping,jedva cekam🙂🙂🙂

Cure danas sam bila na anomaly scanu kod dr kosa..malo me spotao sto nisam prije isla (sad sam u 24.tt),ali sve je u redu hvala bogu❤i da,definitivno nam dolazi cura,Mila❤❤❤
Sad konacno mogu u shoping,jedva cekam🙂🙂🙂
Najbitnije da je sve u redu 😊😊 Uzivaj u kupnji 😊😊😊

Tetre- znači zaključak je da mi nije previše 20 komada? Mogla bi onda uzeti 10 bijelih i 10 šarenih...
Ručnici- uzela sam 2 s kapuljačom, ni to mi nije dosta?
Nekako računam da bi to gosti mogli kupovati pa mi je žao kupiti previše...
Ana, čestitke na curki!! I naravno drago mi je da je sve kako treba, sad uživaj u shoppingu
Naša beba je od prvog dana malo manja tako da ne vjerujem da će ići iznad prosjeka. Uzela sam par komada veličine 50 u lidlu, a i za to ste rekle da imaju veće kalupe pa ćemo podfrknuti ako bude trebalo, ali vjerujem da će se kod nas broj 50 koristiti. Uostalom na lidlovoj robici piše 50/56 pa pretpostavljam da je veći kalup i da će nam to biti taman za prvih mjesec-dva...
Više stvari sam uzela 62/68 jer znam da će to malo duže nositi.
Ja sam neki dan vidjela ženu s malim djetetom kako hoda po dućanu za bebe koji je ogroman (bubamara) i kupuje dok beba plače ekstra jako. Iskreno, radije ću kupiti sve sada (makar i stajalo) nego kasnije hodati po dućanima kad se beba rodi jer si nisam nešto uzela...
Čak razmišljam da krenem sad kupovati na miru za onaj period od pola godine nadalje dok su sniženja. Al nemam trenutno gdje s tom robicom. Kupila sam samo ove početne brojeve, a i mislim da ću pričekati da vidim što ćemo još dobiti...

Hvala vam🙂istina,najbitnije da je beba zdrava❤mi jos nismo bas nista kupili,sad kad pocnemo tesko cemo stati😁

Mene prst sve vise boli, ne samo kad hodam nego i kad mirujem... sutra cu ujutro otic doktoru da pogleda al mislim 99% da je prijelom... boli jako pa ne znam koju tabletu smijem popit?

U pon imam pregled, bit se 22+4 pa cemo vidit.
Cure kolike su bile vase bebe sa 22+ tjedna?
Koliko se sican micica je tada imala 800 i nesto grama.
Kako se uspiješ sjećati takvih detalja?
Ja nemam pojma koliko je kg i cm imao s koliko....ali ima sve zapisano u tekicama tipa ona šta se dobije u dm-a u babybonus programu, "Moja prva godina" (ne znam jel se još uvijek ta dobije) - tu sam sve bilježila.....a u trudnoći u knjižici od UZVa mi piše......napamet - nema šanse!
Inače malo mi čudno da ti je tolika (velika) bila s 22tj T a kažeš da se rodila omanja?
Moj Toma je s 20 tjedana npr bio procijenjen na 450 grama (prosjek 33) a sa 25 tj T na ~1kilogram (prosjek je 780gr)
Izmedju tog nismo imali UZV ....a za prvog nemam mjere jer su stalno mjerili i pregledavali glavicu pošto je bilo nekih problema, pa nikog nije bilo briga za stomak/nogice/masu
Ana - čestitke na curki, naša imenjakinja uživajte u shoppingiranju, zbilja je gušt za curke kupovat (bar meni) ...milina!

žena-majka-carica:)
Belle, baš mi je žao :( ne znam ti za tablete jer ja inače ne pijem nikad niš za bolove...
Jel ti pomodrio ili?
Mi smo popili večeras prvu turu terapije glistica, sad me ujutro čeka dezinfekcija kompletne posteljine i svega, "srećom" je stariji na izletu još tjedan dana pa ću ih odrađivat jednog po jednog (dr je dala 2 kutije, da obojica popiju kuru) veseloo
idem sad odmorit, laku noć svima!

žena-majka-carica:)
Da, poplavio je jedan dio i malo oteknuo al bol je najgora. Zato mislim da je prijelom (inace me ne bi tak bolilo). Smijem Lupocet, jel tak?

Nekako mi se 20 tetri čini puno??
Imam osjećaj da pola toga neću iskoristiti…
Ako bi uzela 6 malih tetra krpica, možda bi mi tih 10 pelena bilo dovoljno?
Imam ih 15.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji