Sanjchi, lijepa suuu!!! DRZIM FIGEEEE!!!
IvanaIvica, pogledaj stranicu DJECJA KOLICA
Lalla1212..uzet ću si to za žgaravicu bas da probam jer stvarno vise ne znam sa čime da si pomognem...mene peče od gustih sokova i od svježeg kruha iz pekare kad si donesem i peciva, Tj još kad su vruća..😞
Morala bi pocet kupovat da..jer ja već sad dosta imam trbuh i veliku bebicu tako da već me panika lovi 😩 A mi smo bas u poslu...bavimo se poljoprivredom imamo repicu,pšenicu,kukuruzu,ječam,soja..trenutno mi dragi u žetvi sa kombajnom a neda mi se ići samoj..tako da obećao mi je sad kroz koji dan☺️
A kolica to mi se sviđa da su viša, jer ja sam oko 178 visoka pa nebi sad neka manja kolica..ima stranica sa njima ili koja trgovina?
Lalla1212..uzet ću si to za žgaravicu bas da probam jer stvarno vise ne znam sa čime da si pomognem…mene peče od gustih sokova i od svježeg kruha iz pekare kad si donesem i peciva, Tj još kad su vruća..😞
Morala bi pocet kupovat da..jer ja već sad dosta imam trbuh i veliku bebicu tako da već me panika lovi 😩 A mi smo bas u poslu…bavimo se poljoprivredom imamo repicu,pšenicu,kukuruzu,ječam,soja..trenutno mi dragi u žetvi sa kombajnom a neda mi se ići samoj..tako da obećao mi je sad kroz koji dan☺️
A kolica to mi se sviđa da su viša, jer ja sam oko 178 visoka pa nebi sad neka manja kolica..ima stranica sa njima ili koja trgovina?
Ima ih u BabyLand u WestGateu ili na djecjakolica.eu.
IvanaIvica imas grupu na fejsu djecja kolica. Svasta se prodaje. Ima dobrih kolica za malo novaca.
Hej curke, evo mene nakon 5 dana nejavljanja, imali smo demontazu stare i ugradnju nove kuhinje, pa svadbu u subotu tako da spadam s nogu. Maloprije sam se udarila od kauc s noznim malim prstom i od tad ne mogu hodat kolko boli...ne znam je li slomljen jer ne smijem na rendgen... malo je poplavio i otekao... ne znam sta da radim 😰
Ok, odlučila sam da ću uzeti ove šarene tetrice, ali me zanima šta mislite koliko ih treba? Jel mi 10 dosta?
Mislila sam uzeti možda još par tetra krpica...
Mrvica, dobrodošla!
sanjchi sretno s kolicima!!
IvanaIvica, za žgaravicu kupi rennie u ljekarni, provjereno pomaže!
Belle, uf kako to boli kad se lupiš u prst na nozi, užas, stavi hladni oblog i odmaraj. Ako ne prođe odi doktoru!
Belle, očekujemo slike nove kuhinje! Nadam se da si se lijepo provela na vjenčanju
Što se tiče udarca u nožne prste... aaaaajmeeeeee.. Nešto najgore! Stavljaj obloge! Ako to ne pomogne, idi doktoru!
Suncokretice, pogledala sam popis što su nam patronažne sestre dale. Tamo piše da trebaš imati min 20 komata tetra pelena.
Belle, očekujemo slike nove kuhinje!Nadam se da si se lijepo provela na vjenčanju
Što se tiče udarca u nožne prste… aaaaajmeeeeee.. Nešto najgore! Stavljaj obloge! Ako to ne pomogne, idi doktoru!
Suncokretice, pogledala sam popis što su nam patronažne sestre dale. Tamo piše da trebaš imati min 20 komata tetra pelena.
Barbs ajde uslikaj popis i stavi ovdje 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji