Dobro jutro cure!
Ne sjecam se kad sam zadnji put spavala ko top, onak fino cvrsto
Ustajanje uredno oko 6, 7, a dan predug...
Jucer sam bila u pepco i kupila sam par kom robice neutralnih boja.
Ni mi nismo sigurni za spol, dr misli da je decko. Ali svejedno koji je spol, nekako mi se ne svidja birati robicu po 'muskoj/zenskoj' boji, tako da bih ionako birala bes, zute, sive, zelene tonove.
(Al za curice ima prekjut stvari moram priznat)
Puse svima!
Jutto cure.. mene u zadnje vrijeme znaju hvatat grcevi u listovima, bas neki neugodan osjecaj.
Pisale ste o zubima, krv mi iz zubi ide svaki put kad perem zube i skuzila sam da imam los zadah od kad sam trudna. Sve planiram kod zubara a nikako da se nateram.
Yel daaa za curice ima predivnih stvari i puno vise robice, bas sam jucer gledala.
Bok mame!
Violeta predivna si i lijepu ste robicu kupili! Mi smo isto uzeli iz HMa taj plavi s medom 😊
Sanjchi mislim da ne smijes mazati taj gel. Kad je mene uhvatio isijas rekli su samo paracetamol. Ali nisam ga pila jer sam znala da od njega nece popustit pa sam izdrzala bez icega...
Magnezij pijem od Solgara od pocetka, pnaj u tabletama i nisam imala nikakvih problema iako me u zadnje vrijeme znalo grcit u listovima dok hodam pa cu mozda povecat dozu jer je jedna tableta od 200 mg.
Violeta i mene grcevi muce..uzas kad zaboli.
Kiki, budem popodne zvala ginica pa cu ga pitat, to mi inace uvijek pomogne😫
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
A jucer scene...idem s mamom iz grada i stanemo u kvart kaficu na brzaka srknut kavu i parkiram na rizol ispred tudje garaze, znam nesavjesno od mene...al pomislim 'ma kratko cu, preko puta par metara je kafic, ak ce trebat netko van micem se odmah'
I naravno da je zena trebala van, usla u kafic i pitala konobara, ovaj je rekao da nije, a mama i ja nismo cule...
Vratimo se u auto nakon 20 min (tocno) i uletava mi kcer od doticne i takvu pljuvacinu po meni, ispricavala sam se 10 puta i prijeti da ce zvat policiju, o uvredama da ne pricam. Nakon tog dolazi njena mama i uletava mi u auto, kisu uvreda mi saspe, opet se ispricavam, priznajem krivnju i zena mi tak zalupi vrata da sam mislila da ce staklo otpast..
Nije da se branim. Kriva sam, komotno sam stala ko baja, priznam.
Al takve uvrede? Jel takva reakcija ok?
Yel, isti problem imam sa ulaskom u dvoriste kod staraca. Cesto ljudi stanu i odu u ducan, pekaru, bankomat itd, a onda ja ili moram kruziti ili moram cekati u autu da se mogu sparkirati ili izaci iz dvorista. To nije ni najmanje ugodno, a nekad mi se zbilja jako jako zuri toliko da mi je i 2min cekanja jako puno. Mislim da toj zeni i njenoj kceri nikako nije na mjestu da koriste ruzne rijeci ali moras i ti shvatiti da je njima valjda vec puna kapa tih koji im se svako malo parkiraju pred ulaz. Mogle su jednostavno pozvat policiju ili pauk pa tako si rjesiti problem.
Jos sam par dana u Kini, pa da tek vidite kako su tu ljudi bezobrazni, neljubazni i bezobzirni...
Pozdrav!
Evo ja spavala ko top. Jučer i danas sam tak nekak pospana i umorna, ne znam šta mi je. Možda se napokon lakše diše pa mi se ne da dići iz kreveta. Vratila sam se u ono doba s početka trudnoće kad sam bila stalno umorna i pospana, valjda će proći
Kukovi me i dalje bole po noći, desni pogotovo, ali nekako sam se već privikla na to. Možda se nešto ukočilo. Saznala sam da blizu mene ima masaža za trudnice ali se bojim otići bez da prvo pitam doktoricu... Nadam se da će se smanjiti s vremenom. Idem sad u šetnju da se malo razgibamo
Violeta, super si ti to kupila, robica je baš slatka! Jel svi ti dućani imaju sad sniženja?
Trbuh ti je prekrasan, nadam se da će i moj jednog dana biti ovako lijepo okrugli, trenutno nismo ni upola
kleaiva, držimo fige da što prije ozdravi!!
Yel, svakakvih ljudi ima. Valjda se nemaju s kim svađati pa su našli tebe trudnu
Cure, osobito koje ste vec prosle kroz cijelu trudnocu, jel su se vase bebe pod kraj ulijenile? Znam, citala sam, da bebe pod kraj trudnoce budu mirnije jer nemaju mjesta. Meni je ostalo nesto vise od 2mj do kraja i zadnjih par dana je beba manje aktivna, znaci, ja je osjetim kroz cijeli dan, ali slabije, tj. imala sam sad razdoblje kad je tolko bio nemiran da sam cekala svaki cas kad ce mi negdje izletit van, a sad ko da se vratilo na ono prije toga, koda se ulijenio ili umorio. Jel to vec sad pocinje to smirivanje pred kraj?
Desni su se malo smirile, vise ne krvari ko zadnjih tjedan dana, iako nisam mijenjala nista u samoj higijeni usne supljine.
Nos mi je bio pun krvi otprilike između 20-25 tj., cak je ponekad znalo i kapati. Osim normalne higijene nisam nista koristila i proslo je kako i doslo.
Bolovi ovisno o danu, nekad par dana ne boli nista, pa dan-dva za poludit, al prođe samo od sebe, malo odmora i to je to. Ima ovih gelova za bolove i na biljnoj bazi, znaci ne sadrže ibubrofen, vec neke biljke koje samo hlade misice, npr. Hamamelis gel iz Pyrusa. Ja sam znala namazat noge sa njim kad bi puno hodala po ovoj vrucini, ohladi i opusti misice.
Grčeve nisam imala do sada (kuc-kuc), skoro od pocetka pijem magnezij iz ljekarne koji mi je pripisala doktorica, 2 puta na dan 150mg.
url=https://lilypie.com]
Malo sam gledala na portalu Moje krpice. Jeste li do sada uzimale, jeste li zadovoljne , kakvo je placanje i kolika je postarina?
ja sam daaavnoo uzimala sa mojih krpica i jucer sam neke bodije uzela od nekih cura..
placqa se unaprijed. nema pouzece.. tj, trebas pitat..( bar ja pitam ako uzimam malo skuplje )
salju postom ili tiskom. uvijek pogledaj koliko lajkova ima ta osoba ima na profilu. sto vise to bolje jer znaci da su ljudi zadovoljni suradnjom.
ja sam se probudila ujutro u pola 5, do sada sam lezala.. probudila se i otisla piskit,vratila se u krevet i opet me presjeklo dolje desno..trajalo je mozda minutu..al bol uf..
i sva sam si neka napuhnuta..ne otecena nego ko da me netko napuhao..
Sortiraj odgovore
Najstariji