Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    03. Srpanj 2017. 05:07

Violeta, super napredujes!! 
    Kleaiva, drzim fige!! 
    Mameeeeeee ... Aaajmeeee .. ja sam mozda 2 h spavala... Ima zraka... Nije mi vruce, ali jednom kad sam se probudila da idem na wc vise oka nisam mogla sklopiti... Pa dehidracija .. pa opet wc... Pa komarci...  Spaaaaavaaaaa mi se, a ne mogu zaspati 

• Natasha555
    03. Srpanj 2017. 06:23

barbs

Violeta, super napredujes!!
    Kleaiva, drzim fige!!
    Mameeeeeee … Aaajmeeee .. ja sam mozda 2 h spavala… Ima zraka… Nije mi vruce, ali jednom kad sam se probudila da idem na wc vise oka nisam mogla sklopiti… Pa dehidracija .. pa opet wc… Pa komarci…Spaaaaavaaaaa mi se, a ne mogu zaspati

I ja već budna, a legla oko 12... bar ću obaviti u gradu sve prije nego zatopli 

• sretna
    03. Srpanj 2017. 06:39

Pupy

sretna

Pupy

barbs, hvala na informacijama..
    ovaj tjedan kazu da ce bit opet toplotni udar, temp preko 30, neznam kako cu izgurat.. Preselit cu se u podrum 😆
    jel koja imala u trudnoci sindrom nemirnih nogu? Citala sam na netu da prakticki nema neceg sto u tom pomaze, ali da pitam vas ako mozda koja sta zna o tome.. Jucer sam zaspala tek u 3 ujutro, nemogu spavat, neopisiv poriv za micanje nogu.. Uzas.. Sad ce izgleda opet vrucine, jos jedan dodatan razlog nesanice 😔

Magnezij obavezno! Bar 400 mg na dan. I svaki dam ga piti. Uz to je odlicna i biobaza feet.

magnezij pijem svakodnevno vec 3mj.. Ovo nisam pokusala, ima u ljekarnama ili i u dmu?

Biobazu imas u dm-u. Ne znam koji magnezij pijes, nisu svi kvalitetni. Npr magnezij iz dm-a ili ducana su losi, skroz se lose apsorbiraju u tijelu. U principi je najbolji citrat magnezij, a kod nas ga ima samo solgar cini mi se i dosta je skup. Ja ga narucijem izvana

03. Srpanj 2017. 06:56

Jutro mame...😘 
    Violeta, bas lijepo rastes, neka neka😍😍 i lijepa je robica😊
    Ja jedva cekam potvrdu i odmah cu nesto ic kupit🤗🤗 
    Mi smo jucer popodne bili kod mojih, dosli doma u 10 i onda pravac u krevet😀

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• Natasha555
    03. Srpanj 2017. 06:57

Ja uzela dietpharmov  mg direct, popustili me grčevi

03. Srpanj 2017. 07:13

Mene leda bole danas treci dan..iznad trtice. Ne stalno ali moram definitivno pazit kako se pomicem. Ima neka ideju kako to rijesiti?

• Natasha555
    03. Srpanj 2017. 07:39

sanjchi255

Mene leda bole danas treci dan..iznad trtice. Ne stalno ali moram definitivno pazit kako se pomicem. Ima neka ideju kako to rijesiti?

Mene je tak u trtici bolilo na lijevoj strani, pogotovo u noći kad sam se okretala. Pomagala mi je lagana masaža tog dijela  i jednom sam popila jedan lupocet pa je popustilo

03. Srpanj 2017. 07:47

A vidjet cu danas ako ne popusti popit cu lupocet. A smijemo koristit onaj (plavi) ice gel sto hladi?

• Mamuka
    03. Srpanj 2017. 08:10

Kleaiva sritno sa malcen. Nadan se da ostajete samo na ventolinu.
    Violeta super izgledaš. Koji misec nakon poroda izgledat ćeš ko da se ništa nije dogodilo.
    Što se tiče nesanice u trudnoći zasad nemam problema, al u prvoj me to dosta dugo mucilo. Srića pa san bila dosta ranije na bolovanju I nisam morala na posa pa bi tipa legal bo oko ponoć I spavala do 2. Pa od 2 do 5-6 bila budna I pokušavala zaspat, a tek onda ujutro bi zaspala I spavala do 10-11. Onda bi lipo bila odmorna I naspavana I nisam se time opterećivala. Al tada sam to mogla, a sad.... ne znan kako bi to izvela jer kad imaš malo dite nema vise spavanja I odmaranja kad ti triba nego kad uvatiš vrimena (čitaj jaaaako rijetko). Mislim da sam trenutno tako premorena da nema šanse da ne mogu zaspat. I ovako spavan po 5-6 sati dnevno I sve manje od tog bi stvarno bilo užass.
    sanjchi mislim da smiješ onaj ice gel koristit, ali za svaki slučaj upitaj u ljekarni. Od svih onih čudnih naziva ponekad nisi ni svjestan šta je šta. Meni doctor za kuk nije ništa dava tj reka je da nastojim ništa ne uzimat, osim ako baš ne mogu izdržat. Čak sam u 8. mj trunoće dobila neku upalu zuba (jako često se to događa u trudnoći) I zubar mi nije tio dat antibiotic ni nešto za bolove jer nije bila jaka upala a bila sam već dobro pri kraju pa da bebu ne šopamo bzvz..

03. Srpanj 2017. 08:25

Hvala Mamuka, pitat cu😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.