Mamuka, ta moja kumica ima baš željeMora biti takav takav takav… raditi to… ne raditi toooo …
Hahahahaha OK. To je već malo problematično.
ahh, imam i ja jednu takvu frendicu. Bojim se da nikad neće naći tog Mr.Savršenog
a imam i tonu kolega, muških, koji su baš divni i bude mi žao što ih toliko ostane bez svog paara. A kolike gnjide si nadju ženu…..jbg. Za to je u životu, kao i dosta drugih bitnih stvari, najpotrebnija - sreća.
maca - nije to lako…ni majci ni djetetu (ne znam kome je gore) meni je tata od kad sam bila beba pa do neke 10.god navigavao i jako teško mi je padalo to razdvajanje…..a mogu mislit kako je majci koja ostaje s tim djetetom "sama" na kopnu. Nadam se da postoji neka šansa za promjenu struke? Teško je tako živjeti godinama, a kamoli cio život. Mada znam neke obitelji koje "normalno" funkcioniraju a tata pomorac cijeli život. Ali poseban je to mentalni skop potreban. Jao ja ne bih, da me se pita….
Nije lako ni kad ste momak i cura a kamoli kako ce bit sad kad beba dode... A uvijek ti to vuce jedno drugo,prvo ajde da si priustimo stan, pa kad smo sipriustili stan ajde treba i neko auto,pa sad dolazi beba a treba i za to i onda u zacaran krug iako stvarno zivimo totalno skromno, ne patimo od nikakvih marka, ne putujemo nikako jer uvjek kad je doma ima se neki prisniji posal za obavit itd itd. Kakvo je stanje u drzavi tesko da ce se skinut s broda i trazit doma posao iako bi oboje to voljeli, ali zivjeti u stresu iz dana u dan hoce li mu dat otkaz, ili ne , a svi znate stanje trenutno. Za sad je on misljenja je nema me 3 mjeseca al kad sam doma onda sam doma 0/24 bez ikakve brige ni financijske ni ikoje druge pa cu se moc 100%posvetit obitelji. Ali lako je to govorit dok ti stvarno ne ugledas to dijete i dok ga ne budes mora ostavit. Imamo dosta prijatelja pomoraca sa obiteljima i stvarno vecina to odradi bez problema al ima i njih koji gledaju kako bi se skinuli jer im pretesko pada odvajanje. A vidit cemo kako ce nama ic 😀
Mamuka- najjaca je,kad je nesto ne interesira ma mozes se okrenut na trepavice ta te ne obadaje 2%. 100 puta sam rekla kao da je moja,takva sam i ja oduvjek bila,a valjda je to karakteristika nas ovnova😂
url=https://daisypath.com]
na srecu imamo svoju vikendicu, a.do mora se.doslovno.samo moram stepenicama spustit. Tako da sam se s malim najnormalnije kupala po cijele dane kao inace jer se nakon kupanja odmah popnem na terasu i to.je to 😊naravno da ne bi bilo tako lako da smo u hotelu ili app i da imamo do plaze xy voznje ili setnje
Ah super. To je vama dom br 2. To je definitivno puuuno drugačije nego kod nas drugih koje idemo u hotel ili apartman.
Još onih sto čudesa koje triba na plažu point sa bebom pa kad imaš do plaže i 10 min pjehe… Nekako nije baš toliko banjo.
imamo i mi na vikendici "samo stepenicama se spustit do mora"
jedini problem je što tih stepenica ima jedno 150 otprilikenije zanemarivo
…na slici je dijelić tog stubišta
za isklesat noge i guzu - dušu dalo!
ali sa kolicima mislim da me neće vidjet….
prevelika tlaka
lakše sjest u auto i vozit se do slijedećeg mjesta gdje plaže imaju normalan pristup
O mi imamo onak, mozda 20-30 stepenica 😂
Mislim da nema vise od 20, sad sam brojala u glavi kolko sam se mogla sjetit 😄
Ma cure su komplicirane, a bome i dečki
Mi srećom nemamo stepenice za ići na more Mi smo inače barkom išli, ali ja sam sada trudna, pa ne mogu skakati s barke
A gdje god su lijepe plaže ima i puno ljudi
Vjerujem ti, Maca, da nije lako... Tata od frendice je bio pomorac do 31.12. S 1.1. ove godine je išao u penziju i bome nije bilo lako...
Nije lako, to sigurno. Al život je sve samo ne lagan tako da nažalost previše puta moraš radit ono što ti je teško zbog nekih drugih razloga. Mislim da je možda bolje prihvatit stvari tako kako jesu i ne razmišljat previše o tome koliko je šta teško/lako. I nadat se da ćemo jednom postat normalna uređena država gdje se možeš zaposliti bez 100 veza i problema.
Mi smo prošle god par mjeseci bili razdvojeni, micica je bila s menon jer ja sam ipak mama i ne bi nikad pristala na to da ja idem radit a nju ostavim s tatom. Viđali smo se svako 2 tjedna, vikendom. I bilo je baš bzvz. Nisam primjetila da je njoj tata previše nedostajao, ali njemu stvarno nije bilo lako. Meni je nedostajao, ali posao pa kući trčim da što prije dođem i što vise budem s njom... Nekako bila sam zauzeta, znala sam da nemam izbora i nisam previše oko toga razmišljala pa nisam toliko patila. Mužu je bilo koma jer je bio sam. Od depre čak neko vrime nije tio ni ić na kave s prijateljima nego je išao trčat ili bi oko kuće nešto radio. Inače je stvarno pozitiva teška (možda i previše), al to je lose podnosio.
Ja sam inače tvrdoglava poprilično, ali ona je čudo. Tako mala a takvo tvrdoglavo magare da jednostavno nekad ne znam šta bi. Kad nešto ne želi, tako te dobro ignorira da ponekad mislim da ima problema sa sluhom. Ali brzo me demantira jer kad nešto želi čut/zanima je čuje na kilometer udaljenosti.
Kako je jednom moj rođak reka ja mislim da sam po horoskopu magarac.
Ahahahahahha ovo cu ukrast za magarca, sljedeci put kad mi muz kaze da sam prava tvrdoglava ovnica onda cu iskoristit ovo da sam u horoskopu magarac 😂😂😂😂😂
url=https://daisypath.com]
Cure jel vas muci zgaravica? Mene pece vec par dana. Prvo sam mislila da umisljam ali ne, evo je opet danas. Povraca mi se od toga
Ahahahahahha ovo cu ukrast za magarca, sljedeci put kad mi muz kaze da sam prava tvrdoglava ovnica onda cu iskoristit ovo da sam u horoskopu magarac 😂😂😂😂😂
Jadan muž!
Uhh cure,ja mislim da smo ja i dragi i previse vezani.. nekad me to malo i brine,jer ja ne odem kod svojih bez njega,niti on hoce ici svojima bez mene.. bila sam bez njega mozda 1,5 mjesec,kad poluddila nisam.. to je bilo prije 4 god i od tada nismo se razdvojili niti jednu noc,osim sad kad sam krvarila,pa zavrsila u bolnici (to smo bas tesko podnijeli 😂) mn je puno kad je i 8 h na poslu.. ali takav je zivot,covjek se svaceg mora odreci da bi mogao normalno zivjeti,nazalost..
KIKI probaj piti donat,on mi bas pomaze. 😉
Mislim da za žgaravicu imaju neke tablete koje su kao skroz OK. Mislin da se zovu rene ili tako nešto.
Ja san u ovoj trudnoći imala problema sa kiselinom i onda bi svako malo nešto morala pojest, ili sam bombone jela. Al žgaravicu još nisam imala. I nadam se da neću.
Hvala cure, nadam se da je samo nesto prolazno i da nije stvarno zgaravica... ne traje cijelo vrijeme al kad se pojavi bas smeta. Znam da se nekim curama pojavljuje u trudnoci i to zna bit grozno.
Dzenny takav odnos i mi imamo, ja sam se udala s 28 i ne odvajamo se uopce 😂 Najsretniji smo kad smo skupa i isto mi fali kad je na poslu, pogotovo sad kad sam ja doma pa mi ne prolazi vrijeme tako brzo.
Sortiraj odgovore
Najstariji