Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    treca_sreca
    12. Lipanj 2017. 12:15

A gle neki ljudi pate od tog...to valjda iz onih seoskih vremena. Iz doba kad bi cura ostala trudna u nekoj slucanoj noci a dasa bi se us*ao i pravio blesav...pa cura ostala "na sramotu" obitelji.
    Tuzno je kad zena mora sama odgajat dijete...ali to da li je sa svojim partnerom papirnato vezana ne igra apsolutno nikakvu ulogu u zivotu osim za dizanje kredita i ostale birokratske stvari

žena-majka-carica:)

I_me
    12. Lipanj 2017. 12:18

ja sam sad bila na tecaju. tema porod.. morali su i tate biti ako misle prisustvovati porodu..
    pokazivali su slike poroda i jedan tata je izasao van jer mu je bilo muka 
    nekim tatama je to drugi porod pa su pricali svoje dozivljaje  ( ima svega  )
    ugl.. bilo je jako zanimljivo!!
    svidja mi se sto tate mogu biti i u predradjaoni...( mislim da su tu najpotrebniji)

barbs
    12. Lipanj 2017. 12:18

Mene je dragi iznenadio jer iskreno nisam očekivala da će se ikada htjeti ženiti  A taj dan sam baš sa frendicom pričala o tome da kako je krenulo ću ja njega zaprositi.  I eto ti šoka kad se vratio s posla  A inače smo bili 5 i pol godine u vezi... Sada smo eto zajedno 6 i pol godina...  A zajedno živimo godinu i pol... Nas su inače prijatelji zezali stalno: a kad ćete viii? kad će djeca? kad ovo, kad ono?! 
    I me, što se fotografkinje tiće, kod nas je bila 12 sati... od 15 h do rezanja torte.
    Dolores, nas su znali pitati kako se osjećamo kad smo oženjeni... Osjećamo se isto  Samo ja imam drugo prezime i novu adresu 

• Mamuka
    12. Lipanj 2017. 12:19

Što se tiče beach bodya... Ja sam genetski imala nesriću da san sve od matere povukla pa san celulit i popucale dobila već u srednjoj.
    Borila san se ja s tim na periode, ali nisan ja toliko upilana na vanjski izgled i one parole "za ljepotu se trpi" i odustanem nakon misec dva.
    Al trudnoća to sve naglašava na n-tu. Sad san tako puna celulita i popucalih kapilara da izgledan ko žena od 50ak god. Al šta da ja sad radin? Sidin u kući zbog toga? Nema šanse. Kome san ružna nek okrenu glavu. Uostalom niko nije doša na plažu mene gledat nego se kupat i sunčat.
    Mi smo se zaručili na 1. godišnjicu veze. On je imao 30, a ja 27. Nakon pola godine veze nekako se znalo da je to to. A bili smo veza na daljinu.
    Većina mojih prijateljica je neudana, štoviše nije ni u vezama. I da ljudi ih gnjave, a nije da ni one ne bi tile imat nekog, al danas nać dobrog/normalnog momka je izgleda lutrija. Isto tako i momcima je teško nać curu pa se svi nekako zatvorili i niko ni makca... Nadan se da će se to prominit.

barbs
    12. Lipanj 2017. 12:20

Treca sreca, nas su neki pitali kad smo se zaručili ako sam trudna...  Zatrudnila 7 mjeseci nakon zaruka 
    I me, nas to čeka u srijedu  Već vidim da će dragome biti muka 

maca1510
    12. Lipanj 2017. 12:21

Mamuka

Mi smo s prvom bebom putovali u ZG nakon što je navršila 3 mjeseca, ali tamo moj tata ima stan I bili smo kao I kod kuće praktički tako da to I nije neko "putovanje".Na more smo išlikad jenavršila 4 miseca. Sve je bilo OK jer je u tom period još uvik bila mirna. Ali more s bebom se svede na 1-2 sata "kupanja" prije podne, te na 2-3 sata poslijepodne. Znači onaj vid odomora koji ste imali bez bebe možete slobodno zaboraviti I ostaviti u lijepom sjećanju.
    Kad beba ima problema sa grčićima I zubićima virujte mi, najviše će vam trebat vaš prostor jer od tog stresa ne trebate komplikacije oko organizacije I nekih svakodnevnih uobičajenih stavri koje kod kuće ne primjećujete, a na putu su svojevrsna "gnjavaža".
    Prvu bebu sam rodila krajem 3. miseca I kako je ona bivala veća tako je I vrime bilo lipše I pogodno za šetnje.
    A ova beba stiže početkom 11. mjeseca I pojma neman kako će to ić. Kad je vani hladno I sezona je virusa I baketija svih vrsta ne znam baš koliko ćemo izlaziti i putovati. Ježim se malih beba u centrima gdje je najveća koncentracija svih vrsta zaraza. Vjerojatno ćemo s čežnjom čekat dane bez kiše ili bure da prošetamo vani….

To isto se i ja pitam,imam osjecaj da cu do proljeca bit u kuci😂 al valjda ce bit i ljepsih i toplijih dana pa malo pobjec u setnju,iako strah me jer je taman to doba idealno za gripe i ostale bolesti😰 
    Btw.obavezno javi jel ste saznali spol, bas me zanima sta ce ona mrvica dobit bracu ili seku,iako mislim da to ne dozivljava previse😂 bila sam s njom u petak i nije previse dozivila pitanja o braci ili seki 😂😂 

Sta se tice udavanja, ja imam 27(udala se sa 26 prije 8 mj) a muz 34. Zajedno smo uskoro 9 godina od toga zivili zajedno 3 godine tako da se kod nas apsolutno nista nije promjenilo osim meni prezimena😀 ja sam oduvjek sanjala o vjencanju i jedino mi je zao sta to vise necu moc ponovit😂 ni kisa nam nije uspjela upropastit taj dan 😀

url=https://daisypath.com]

• Mamuka
    12. Lipanj 2017. 12:22

I da vjenčali smo se nakon godinu i pol zaruka.
    I super mi je jeer smo tek nakon vjenčanja počeli živit zajedno. A i to nije bilo nekih godinu dana tako dok sam ja još bila u Zg pa smo bili samo povremeno. Sad sam se vratila na jug i ne mogu zamislit da smo razdvojeni. <3

barbs
    12. Lipanj 2017. 12:23

Mamuka, moja kuma (koju jaaaaaakooo volim) je isto sama godinama... Ima 26 godina. Mogu ti reći da problem nisu dečki. Problem je ona. Traži savršenstvo. Ok, nećeš sada biti u vezi sa kojekakvim dečkom. Nećeš si svašta dozvoljavati, ali s razlogom je još sama, mada ona ni ne pati za time da bude s nekime... Navodno da joj je dobro tako...

• Dena1009
    12. Lipanj 2017. 12:23

Kiki156

Hej curke! 😊
    Mi cijeli vikend mastamo o moru iduce godine, vec smo odlucili da idemo s bebom u kamp kod Primostena, tamo smo inace ljetovali i more je predivno, bas za djecu i precisto je! Tako da evo, odluka je pala i to idemo na tri tjedna! Sve smo dogovorili! 😂
    Meni muz stalno govori da sam mu predivna trudna a i ja se sebi isto svidam, lijepo mi je vidjeti trbuh kako raste kad znam da je u njemu nasa bebica. Joj jeeeeedva cekam da nam dode! 😍
    Jel vam se ikad dogada da kad lezite na boku imate osjecaj da vas beba skaklja u struku? Dakle moj malac se nekako polozi da rukicama ili nogicama skaklja tako da se osjeti kao da je u struku 😂

Mene moj ne skaklja vec se tolko gura da imam osjecaj da ce mi izletit van kroz bok. Kad se stisnem k muzu kaze da ga tocno osjeti kako ga gura i lupa. 🙃
    Maca svaka ti cast, mm je jutros otisao natrag, a ja sam ostala doma, tulila sam ko kisna godina, a vraca se po mene za 3-4 tj. Jos nismo bili razdvojeni od kako zivimo skupa pa mi bas tesko pada. 🙁
    Barbs ja imam 27, a mm 37, a vjencali smo se prosle jeseni. Nisu nam nikad brak i dijeca bili pod "moram", al sam znala odmah da je to to, a ostalo je doslo onako, utsput i bas mi odgovara. Mislim da se takve stvari nema smisla forsirati.
    Sex nam je zabranila doktorica prije nekih mjesec i pol. Samo vi uživajte dok možete. ☺☺

url=https://lilypie.com]

barbs
    12. Lipanj 2017. 12:24

Maca, i nama je padala kiša...  A bilo je nezaboravnoooo!!! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.