Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aurora1611
    12. Lipanj 2017. 14:28

oo da mene žgaravica pojede i koristim ponekad taj renee ili reene haha nezz kako se piše, ali uglavnom meni pomaže.. uzimam ga kad je najgore samo

• Dena1009
    12. Lipanj 2017. 14:31

Ja sam u subotu nakon puta osjetila nesto u podrucju grla, ko peckanje ili vise ko kad progutas puno hrane na brzinu pa presjedne, neznam tocno opisat. Al nisam sigurna dal je to zgaravica jer nikad ju nisam imala. Jel to to? Nije bilo strasno i brzo je proslo, sad vise to ne osjecam. 

url=https://lilypie.com]

Kiki156
    12. Lipanj 2017. 14:42

Dena tako je i meni nesto slicno a isto ne znam jer nisam nikad prije imala. Zato sam i mislila da umisljam ali mi se ponovilo 2,3 puta. Isto vrlo brzo prode...

treca_sreca
    12. Lipanj 2017. 14:47

Mamuka

Mislim da za žgaravicu imaju neke tablete koje su kao skroz OK. Mislin da se zovu rene ili tako nešto.
    Ja san u ovoj trudnoći imala problema sa kiselinom i onda bi svako malo nešto morala pojest, ili sam bombone jela. Al žgaravicu još nisam imala. I nadam se da neću.

ja nisam imala u prvoj T, ni sad u trećoj (još uvijek, vidit ćemo do kraja)
    a u drugoj trudnoći me baš bila uhvatila pa sam koristila te Rennie tablete, mislim da je to točan naziv
    crvena kutijica kao od cedevita bombona, kartonska....i bijela slova.
    Otapaju se (cuclaju) u ustima i raspadaju se kao granulice osjetiš pod jezikom i riješi stvar jako dobro!
    Ja sam ih uvijek nosala sa sobom u torbi, taj period kad me mučilo

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    12. Lipanj 2017. 14:49

i naravno, smije se u trudnoći...
    Za razliku od antacida koji sadrže aluminij, Rennie® sadrži prirodne djelatne tvari: kalcij karbonat i magnezij karbonat, koji se općenito vrlo dobro podnose. Ako se uzima kako je propisano, Rennie® se može uzimati tijekom trudnoće i dojenja bez opasnosti po fetus ili novorođenče.

žena-majka-carica:)

• sretna
    12. Lipanj 2017. 14:52

Mene je vec sad pocela zgaravica zezat, ali za sad podnosljivo i ne svaki dan, bojim se sta ce biti do kraja. A sa orvim sam ju dobila tek 3 tj pred porod i to je bilo ubitacno

• Mamuka
    12. Lipanj 2017. 14:56

Cure jel ko od vas imao onu klokanicu?
    Malo čitam da je OK, malo da je štetna za kukiće.... Ne znam šta da mislim  o tome, a nisam nikad doktore pitala.
    Nekako mi se čini da možda za zimu to nije lose za neke kratke šetnice jer bebu grijemo i svojim tijelom pa razmišljam možda da kupim...

• sretna
    12. Lipanj 2017. 15:02

Mamuka

Cure jel ko od vas imao onu klokanicu?
    Malo čitam da je OK, malo da je štetna za kukiće…. Ne znam šta da mislim o tome, a nisam nikad doktore pitala.
    Nekako mi se čini da možda za zimu to nije lose za neke kratke šetnice jer bebu grijemo i svojim tijelom pa razmišljam možda da kupim…

Meni se cini da.ju bolje mozes zastit u kosari od hladnoce nego u klokanici. Mozes bebu staviti u skafander + dekica, a mozes jos dodatno i u zimsku vreci ako je bas ledeno.

Nama u s malim uopce nije trebala.klokanica

Kiki156
    12. Lipanj 2017. 15:03

Mamuka jedino sto sam cula o klokanici, i to od prodavacice u ducanu dok smo gledali kolica pa naisli na njih, je da je jednino vazno da bebi budu noge siroko,  sa svake strane maminog struka, a nikako da vise ravno dolje. Sad, koliko je to tocno ne znam... ali ja si planiram to uzet jer mi je slatko kad vidim bebu pripijenu uz mamu, to mi je bas nekako prisno. 

Kiki156
    12. Lipanj 2017. 15:06

Zasto meni ne da da citiram nekoga? Jel zato sto pisem s moba? Svaki put kad se zelim nadovezati na neciji post, kao sad od Trece srece za tablete, ne da mi da pisem i zablokira se, kaze da je nastao problem... 
    ugl, htjela sam reci da je dobro znati ako nam zatrebaju te tablete, a nadam se da nece!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.