Cure imate u kiku akciju na zimsku robicu pa eto ako nekoga zanima. Mi smo jucer bili u kupnji za bebaca, Kik i H&M..ajme to kad krenes ne mozes se zaustaviti. Muz i ja smo na kraju se samo pogledali i rekli ajmo dosta je za prvi put hehe i bjezz 😊 I ja sam si uzela ljetnu haljinu mornarsku 😊
A iman još jednog zvrka maloga pa nekako mislim da kolica i micica će bit previše za mene samu pa možda je lakše sa klokanicom.
Ionako bi u skafanderiću bilo u toj klokanici i kapica topla... Mislin da je to čisto dovoljno.
Ajme koliko je to sve lakše sa proljetnim bebama. Proliće mi se sad čini ko najbolji period za rodit.
Mamukajedino sto sam cula o klokanici, i to od prodavacice u ducanu dok smo gledali kolica pa naisli na njih, je da je jednino vazno da bebi budu noge siroko, sa svake strane maminog struka, a nikako da vise ravno dolje. Sad, koliko je to tocno ne znam… ali ja si planiram to uzet jer mi je slatko kad vidim bebu pripijenu uz mamu, to mi je bas nekako prisno.
Tocno to. Klokanica je pozitivna stvar i veoma prakticna u razdobljima kad je beba nervozna pa se smiri jedino kad osjeti mamu, a mami su slobodne ruke pa moze ponesto i uraditi dok je beba mirna. Bitan je polozaj kukova koji mora biti u obliku blago razvucenog slova M. Nikako ne smiju visiti dolje.
Meni se svidjaju manduca i ergobaby, jednu od njih cu sigurno kupiti.
Vidim da ste pisale o vezama, braku. Mi smo 10godina skupa, a 30.06. nam je 5godina braka i kako zivimo skupa. Pa me muz zeza kakvo mu iznenadenje priredivam..a ja totalno bez ideja 😕 Smislit cu nesto imam jos vremena... ove godine kao ja njega da iznenadim 😊
Violeta, hvala na obavijesti
Mi krajem mjeseca idemo u Rijeku na promociju diplome njegovog brata, pa ćemo svratiti u neki centar.
Jesi si kupila mornarsku u H&Mu?
jedino sto sam cula o klokanici, i to od prodavacice u ducanu dok smo gledali kolica pa naisli na njih, je da je jednino vazno da bebi budu noge siroko, sa svake strane maminog struka, a nikako da vise ravno dolje. Sad, koliko je to tocno ne znam… ali ja si planiram to uzet jer mi je slatko kad vidim bebu pripijenu uz mamu, to mi je bas nekako prisno.
točno....za bebu je bolje da su kukovi što šire, slikovito:
Kakogod, nije pametno uzimat neku žnjplj bezveze nego ove ergonomske malo kvalitetnije....nije neki artikal na kom treba štedit!
žena-majka-carica:)
violeta ajd nek si se i ti malo uvalila u robicu.
Kako sam te bila skužila da ćete čekat 7-8mj, već sam se mislila - Kako uspije izdržat???
i mi imamo "dont mess with my daddy" crni iz H&M-a, kupili kad je gin rekao da je 98% pišonja....al pošto moji dečki obožavaju SW mislim da ćemo ga na kraju i curki nosit
Ma super je ona tutica i za curice
Ja sam rekla svojima kod kuće: oprostite, ali ja po najgoroj vrućini sigurno neću uokolo trčati i kupovati odjeću i opremu za bebu. Ima da kupimo kad budemo išli u Rijeku Ti praznovjerni ljudi!
ja sam imala babybjorn https://www.babybjorn.com/
to dok je bio full mali, par tjedana
poslije kad je bio veći bebač nosili smo se u brandu Pognae (jako sličan model ErgoBaby nosiljki) i obje su mi jako dobre bile.
Toliko da sam sad istu naručila za treće....baš čekam svaki čas da mi stigne s ebaya, putuje već par tjedana
inače evo jedan link, već sam ga mislim i stavila, ali opet smo na toj temi,
s pregledom "poznatijih" nosiljki, otprilike da steknete uvid u ponudu ovih glavnih na tržištu:
https://nosenjebeba.com/2016/07/25/usporedba-cescih-klokanica-s-tablicom/
Sortiraj odgovore
Najstariji