Slažem se, Treca sreca... Nema razloga da se sramiš svoga tijela, pogotovo kad je u pitanju trudnoća
Frendica mi kaze da je njoj jedan muskarac to ovako objasnio: niste vi nama seksualno privlacnije od drugih nego nesvjesno gledamo u taj trbuh jer je on znak plodnosti i produljenja vrste. To je nesto instinktivno. Nije nuzno povezano s tim da bi spavali s vama." Eto, tko ce ga znat…
istu stvar je meni rekao meni jedan prijatelj kad sam ga pitala sta tak pilji u mene
a muz mi je rekao da sam mu bomba ( budala jedna
) stalno me pipka..
. zao mi je da nisam jedna od onih koju pucaju hormoni na sex.. ovako dobije jednom tjedno..
U, da, javila mi se fotografkinja da su slike gotove. Ja nemam vremena do petka da se vidimo, pa ćemo se naći u petak. Jedva čekam da ih vidiiiimmm!!!
Mi smo s 20 odlucili da je to TO...s 21ipol postali roditelji. Sad smo malo preko 30 a ozakonili se nismo nikad. U datom trenutku nije bilo ni novaca ni energije za pirevanje a posli nekako nije imali smisla vise...ici sa svojim klincima na (svoje) vjencanje to bi bilo zanimljivo.
žena-majka-carica:)
Super za fotke! Brzo su bam gotove ispale!! Koliko ste platili?
žena-majka-carica:)
Treca sreca, prijateljica koju sam gore spomenula je uvijek govorila da bi se htjela udati kad joj djeca budu malo veća. Svekar je nagovarao njenog dečka da ju zaruči kad je rodila, ali on je poštovao njenu želju da se ne želi udavati nit kad je trudna nit kad su bebice malene... Eto, slijedeće godine, kad se budu ženili, djeca će imati već 4 i pol godine
Inače cura uzima 3 i pol, ali je sestrina prijateljica i dogovorile su se za 2 tisuće... Poklon sestre i njenog muža...
ALi to je bez fotobooka... U petak ćemo se dogovoriti za cijenu, itd. itd.
Mi smo s prvom bebom putovali u ZG nakon što je navršila 3 mjeseca, ali tamo moj tata ima stan I bili smo kao I kod kuće praktički tako da to I nije neko "putovanje". Na more smo išli kad je navršila 4 miseca. Sve je bilo OK jer je u tom period još uvik bila mirna. Ali more s bebom se svede na 1-2 sata "kupanja" prije podne, te na 2-3 sata poslijepodne. Znači onaj vid odomora koji ste imali bez bebe možete slobodno zaboraviti I ostaviti u lijepom sjećanju.
Kad beba ima problema sa grčićima I zubićima virujte mi, najviše će vam trebat vaš prostor jer od tog stresa ne trebate komplikacije oko organizacije I nekih svakodnevnih uobičajenih stavri koje kod kuće ne primjećujete, a na putu su svojevrsna "gnjavaža".
Prvu bebu sam rodila krajem 3. miseca I kako je ona bivala veća tako je I vrime bilo lipše I pogodno za šetnje.
A ova beba stiže početkom 11. mjeseca I pojma neman kako će to ić. Kad je vani hladno I sezona je virusa I baketija svih vrsta ne znam baš koliko ćemo izlaziti i putovati. Ježim se malih beba u centrima gdje je najveća koncentracija svih vrsta zaraza. Vjerojatno ćemo s čežnjom čekat dane bez kiše ili bure da prošetamo vani....
Mi smo s 20 odlucili da je to TO…s 21ipol postali roditelji. Sad smo malo preko 30 a ozakonili se nismo nikad. U datom trenutku nije bilo ni novaca ni energije za pirevanje a posli nekako nije imali smisla vise…ici sa svojim klincima na (svoje) vjencanjeto bi bilo zanimljivo.
Ma to ti uopce nema veze, prsten i prezime ti nece nista promijeniti.Ni mi se jos uvijek nismo odlucili za tu stvar, mada namjeravam slijedece godine imati krstenje i vjencanje.Ja ne volim velike svatove, tako da planiram pozvati samo bracu i roditelje i obavit to bez ceremonija.
meni je fotograf uzeo 1500kn ( i to preko veze) za 3h slikanja. dobila sam slike za cca mj dana. jedva sam ih docekala..
nama ce slj mj biti 8 god veze i 7 god kako zivimo zajedno.
nikad nismo planirali da se moramo vjencat nit nas je itko nagovarao niti nista.. samo smo se jedan dan prosle godine u 8 mj probudili i rekli ajmo se zenit . vjencali smo se nakon mj dana, na njegov rodjendan u 9 mj. samo mi i kumovi, bez staraca.
oboje smo 85 god.
Sortiraj odgovore
Najstariji