Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    12. Lipanj 2017. 13:17

Ma cure su komplicirane, a bome i dečki  
    Mi srećom nemamo stepenice za ići na more  Mi smo inače barkom išli, ali ja sam sada trudna, pa ne mogu skakati s barke  A gdje god su lijepe plaže ima i puno ljudi  
    Vjerujem ti, Maca, da nije lako... Tata od frendice je bio pomorac do 31.12. S 1.1. ove godine je išao u penziju i bome nije bilo lako... 

• Mamuka
    12. Lipanj 2017. 13:39

Nije lako, to sigurno. Al život je sve samo ne lagan tako da nažalost previše puta moraš radit ono što ti je teško zbog nekih drugih razloga. Mislim da je možda bolje prihvatit stvari tako kako jesu i ne razmišljat previše o tome koliko je šta teško/lako. I nadat se da ćemo jednom postat normalna uređena država gdje se možeš zaposliti bez 100 veza i problema.
    Mi smo prošle god par mjeseci bili razdvojeni, micica je bila s menon jer ja sam ipak mama i ne bi nikad pristala na to da ja idem radit a nju ostavim s tatom. Viđali smo se svako 2 tjedna, vikendom. I bilo je baš bzvz. Nisam primjetila da je njoj tata previše nedostajao, ali njemu stvarno nije bilo lako. Meni je nedostajao, ali posao pa kući trčim da što prije dođem i što vise budem s njom... Nekako bila sam zauzeta, znala sam da nemam izbora i nisam previše oko toga razmišljala pa nisam toliko patila. Mužu je bilo koma jer je bio sam. Od depre čak neko vrime nije tio ni ić na kave s prijateljima nego je išao trčat ili bi oko kuće nešto radio. Inače je stvarno pozitiva teška (možda i previše), al to je lose podnosio.
    Ja sam inače tvrdoglava poprilično, ali ona je čudo. Tako mala a takvo tvrdoglavo magare da jednostavno nekad ne znam šta bi. Kad nešto ne želi, tako te dobro ignorira da ponekad mislim da ima problema sa sluhom. Ali brzo me demantira jer kad nešto želi čut/zanima je čuje na kilometer udaljenosti.
    Kako je jednom moj rođak reka ja mislim da sam po horoskopu magarac.

maca1510
    12. Lipanj 2017. 13:47

Ahahahahahha ovo cu ukrast za magarca, sljedeci put kad mi muz kaze da sam prava tvrdoglava ovnica onda cu iskoristit ovo da sam u horoskopu magarac 😂😂😂😂😂

url=https://daisypath.com]

Kiki156
    12. Lipanj 2017. 13:54

Cure jel vas muci zgaravica? Mene pece vec par dana. Prvo sam mislila da umisljam ali ne, evo je opet danas. Povraca mi se od toga 

• Mamuka
    12. Lipanj 2017. 14:07

maca1510

Ahahahahahha ovo cu ukrast za magarca, sljedeci put kad mi muz kaze da sam prava tvrdoglava ovnica onda cu iskoristit ovo da sam u horoskopu magarac 😂😂😂😂😂

Jadan muž!

dzenny
    12. Lipanj 2017. 14:10

Uhh cure,ja mislim da smo ja i dragi i previse vezani.. nekad me to malo i brine,jer ja ne odem kod svojih bez njega,niti on hoce ici svojima bez mene.. bila sam bez njega mozda 1,5 mjesec,kad poluddila nisam.. to je bilo prije 4 god i od tada nismo se razdvojili niti jednu noc,osim sad kad sam krvarila,pa zavrsila u bolnici (to smo bas tesko podnijeli 😂) mn je puno kad je i 8 h na poslu.. ali takav je zivot,covjek se svaceg mora odreci da bi mogao normalno zivjeti,nazalost..
    KIKI probaj piti donat,on mi bas pomaze.  😉

• Mamuka
    12. Lipanj 2017. 14:11

Mislim da za žgaravicu imaju neke tablete koje su kao skroz OK. Mislin da se zovu rene ili tako nešto.
    Ja san u ovoj trudnoći imala problema sa kiselinom i onda bi svako malo nešto morala pojest, ili sam bombone jela. Al žgaravicu još nisam imala. I nadam se da neću.

Kiki156
    12. Lipanj 2017. 14:26

Hvala cure, nadam se da je samo nesto prolazno i da nije stvarno zgaravica... ne traje cijelo vrijeme al kad se pojavi bas smeta. Znam da se nekim curama pojavljuje u trudnoci i to zna bit grozno. 
    Dzenny takav odnos i mi imamo, ja sam se udala s 28 i ne odvajamo se uopce 😂 Najsretniji smo kad smo skupa i isto mi fali kad je na poslu, pogotovo sad kad sam ja doma pa mi ne prolazi vrijeme tako brzo. 

Aurora1611
    12. Lipanj 2017. 14:28

oo da mene žgaravica pojede i koristim ponekad taj renee ili reene haha nezz kako se piše, ali uglavnom meni pomaže.. uzimam ga kad je najgore samo

• Dena1009
    12. Lipanj 2017. 14:31

Ja sam u subotu nakon puta osjetila nesto u podrucju grla, ko peckanje ili vise ko kad progutas puno hrane na brzinu pa presjedne, neznam tocno opisat. Al nisam sigurna dal je to zgaravica jer nikad ju nisam imala. Jel to to? Nije bilo strasno i brzo je proslo, sad vise to ne osjecam. 

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI