Hej curke! 😊
Mi cijeli vikend mastamo o moru iduce godine, vec smo odlucili da idemo s bebom u kamp kod Primostena, tamo smo inace ljetovali i more je predivno, bas za djecu i precisto je! Tako da evo, odluka je pala i to idemo na tri tjedna! Sve smo dogovorili! 😂
Meni muz stalno govori da sam mu predivna trudna a i ja se sebi isto svidam, lijepo mi je vidjeti trbuh kako raste kad znam da je u njemu nasa bebica. Joj jeeeeedva cekam da nam dode! 😍
Jel vam se ikad dogada da kad lezite na boku imate osjecaj da vas beba skaklja u struku? Dakle moj malac se nekako polozi da rukicama ili nogicama skaklja tako da se osjeti kao da je u struku 😂
Mene moj ne skaklja vec se tolko gura da imam osjecaj da ce mi izletit van kroz bok. Kad se stisnem k muzu kaze da ga tocno osjeti kako ga gura i lupa. 🙃
Macasvaka ti cast, mm je jutros otisao natrag, a ja sam ostala doma, tulila sam ko kisna godina, a vraca se po mene za 3-4 tj. Jos nismo bili razdvojeni od kako zivimo skupa pa mi bas tesko pada. 🙁
Barbs ja imam 27, a mm 37, a vjencali smo se prosle jeseni. Nisu nam nikad brak i dijeca bili pod "moram", al sam znala odmah da je to to, a ostalo je doslo onako, utsput i bas mi odgovara. Mislim da se takve stvari nema smisla forsirati.
Sexnam je zabranila doktorica prije nekih mjesec i pol. Samo vi uživajte dok možete. ☺☺
A sta da ti kazem,covjek se navikne na sve pa i na to. Da je super i nije, nije uopce al eto takav mu je poziv. Inace on je pomorac tako da smo se nekako naucili vec s tim zivjet ali sve me strah kako ce bit sad kad beba dode , ipak nije ti svejedno ostavit dijete na 3 mj pogotovo kad tako brzo rastu...
url=https://daisypath.com]
Mamuka, moja kuma (koju jaaaaaakooo volim) je isto sama godinama… Ima 26 godina. Mogu ti reći da problem nisu dečki. Problem je ona. Traži savršenstvo. Ok, nećeš sada biti u vezi sa kojekakvim dečkom. Nećeš si svašta dozvoljavati, ali s razlogom je još sama, mada ona ni ne pati za time da bude s nekime… Navodno da joj je dobro tako…
Ma ima ih i koje možda malo vise žele, ali mislim da niko u principu ne želi savršenstvo. Bar ja ne bi rekla. Ali svi su nekako postali prezatvoreni. Stvarno mi je zbog nekih žao jer su tako super i kvalitetne osobe, al eto... Ja se nadam da će naći nekoga za sebe jer zaslužuju.
Što bi rekla jedna poznanica "sto ih se nepočešljani uda".
Mamuka, ta moja kumica ima baš želje Mora biti takav takav takav... raditi to... ne raditi toooo ...
Zarucili smo se nakon 7 god veze jer smo cekali da zavrsimo faks i nademo posao. Kad smo se vjrncaki ja sam imala 25, on 26, sad smo 12 g zajedno.
Sto se toce ovoga da se necu kupat isto kao prije bebe...na srecu imamo svoju vikendicu, a.do mora se.doslovno.samo moram stepenicama spustit. Tako da sam se s malim najnormalnije kupala po cijele dane kao inace jer se nakon kupanja odmah popnem na terasu i to.je to 😊naravno da ne bi bilo tako lako da smo u hotelu ili app i da imamo do plaze xy voznje ili setnje
To isto se i ja pitam,imam osjecaj da cu do proljeca bit u kuci😂 al valjda ce bit i ljepsih i toplijih dana pa malo pobjec u setnju,iako strah me jer je taman to doba idealno za gripe i ostale bolesti😰
Btw.obavezno javi jel ste saznali spol, bas me zanima sta ce ona mrvica dobit bracu ili seku,iako mislim da to ne dozivljava previse😂 bila sam s njom u petak i nije previse dozivila pitanja o braci ili seki 😂😂
Sta se tice udavanja, ja imam 27(udala se sa 26 prije 8 mj) a muz 34. Zajedno smo uskoro 9 godina od toga zivili zajedno 3 godine tako da se kod nas apsolutno nista nije promjenilo osim meni prezimena😀 ja sam oduvjek sanjala o vjencanju i jedino mi je zao sta to vise necu moc ponovit😂 ni kisa nam nije uspjela upropastit taj dan 😀
Hoću hoću. Ja iman osjećaj da je muško. Tako sam od prvog dana za micicu imala osjećaj da je žensko. E sad ćemo vidit jel mama zna najbolje.
Ona to ne može još pojmit, a ono što ne razumi ona ne doživljava i u takvim razgovorima ne sudjeluje. Baš vidiš da ne prati šta pričaš. Ja joj baš previše i ne pričam o tome. Sad mi se već jako vidi stomak i onda je moji pitaju šta je tu, ako u stomaku, i ona samo gleda. Nedavno je sidila na meni i upire prstom u stomak i pita šta je to. I onda sam joj pričala da je kao malki braco ili seka, i oće li mi pomoć čuvat ih i hranit i to... Pa je odgovarala da hoće. Ali mala je još da to razumi. A i ne želim je oko toga opterećivat i gnjavit. Kad dođe kraju onda ćemo malo pričat čisto da ne bude veliki šok.
Ja iskreno ne bi ponovila taj dan... Toliko stresa.... Super je kad napokon dođeš na večeru, ali sve ono do toga je popriličan stress i jednom mi je dovoljno
Mamuka, ta moja kumica ima baš željeMora biti takav takav takav… raditi to… ne raditi toooo …
Hahahahaha OK. To je već malo problematično.
Zarucili smo se nakon 7 god veze jer smo cekali da zavrsimo faks i nademo posao. Kad smo se vjrncaki ja sam imala 25, on 26, sad smo 12 g zajedno.
Sto se toce ovoga da se necu kupat isto kao prije bebe…na srecu imamo svoju vikendicu, a.do mora se.doslovno.samo moram stepenicama spustit. Tako da sam se s malim najnormalnije kupala po cijele dane kao inace jer se nakon kupanja odmah popnem na terasu i to.je to 😊naravno da ne bi bilo tako lako da smo u hotelu ili app i da imamo do plaze xy voznje ili setnje
Ah super. To je vama dom br 2. To je definitivno puuuno drugačije nego kod nas drugih koje idemo u hotel ili apartman.
Još onih sto čudesa koje triba na plažu point sa bebom pa kad imaš do plaže i 10 min pjehe... Nekako nije baš toliko banjo.
Mamuka, ta moja kumica ima baš željeMora biti takav takav takav… raditi to… ne raditi toooo …
Hahahahaha OK. To je već malo problematično.
ahh, imam i ja jednu takvu frendicu. Bojim se da nikad neće naći tog Mr.Savršenog
a imam i tonu kolega, muških, koji su baš divni i bude mi žao što ih toliko ostane bez svog paara. A kolike gnjide si nadju ženu.....jbg. Za to je u životu, kao i dosta drugih bitnih stvari, najpotrebnija - sreća.
maca - nije to lako...ni majci ni djetetu (ne znam kome je gore ) meni je tata od kad sam bila beba pa do neke 10.god navigavao i jako teško mi je padalo to razdvajanje.....a mogu mislit kako je majci koja ostaje s tim djetetom "sama" na kopnu. Nadam se da postoji neka šansa za promjenu struke? Teško je tako živjeti godinama, a kamoli cio život. Mada znam neke obitelji koje "normalno" funkcioniraju a tata pomorac cijeli život. Ali poseban je to mentalni skop potreban. Jao ja ne bih, da me se pita....
žena-majka-carica:)
na srecu imamo svoju vikendicu, a.do mora se.doslovno.samo moram stepenicama spustit. Tako da sam se s malim najnormalnije kupala po cijele dane kao inace jer se nakon kupanja odmah popnem na terasu i to.je to 😊naravno da ne bi bilo tako lako da smo u hotelu ili app i da imamo do plaze xy voznje ili setnje
Ah super. To je vama dom br 2. To je definitivno puuuno drugačije nego kod nas drugih koje idemo u hotel ili apartman.
Još onih sto čudesa koje triba na plažu point sa bebom pa kad imaš do plaže i 10 min pjehe… Nekako nije baš toliko banjo.
imamo i mi na vikendici "samo stepenicama se spustit do mora"
jedini problem je što tih stepenica ima jedno 150 otprilike nije zanemarivo
prevelika tlaka
lakše sjest u auto i vozit se do slijedećeg mjesta gdje plaže imaju normalan pristup
žena-majka-carica:)
na srecu imamo svoju vikendicu, a.do mora se.doslovno.samo moram stepenicama spustit. Tako da sam se s malim najnormalnije kupala po cijele dane kao inace jer se nakon kupanja odmah popnem na terasu i to.je to 😊naravno da ne bi bilo tako lako da smo u hotelu ili app i da imamo do plaze xy voznje ili setnje
Još onih sto čudesa koje triba na plažu point sa bebom pa kad imaš do plaže i 10 min pjehe… Nekako nije baš toliko banjo.
imamo i mi na vikendici "samo stepenicama se spustit do mora"
jedini problem je što tih stepenica ima jedno 150 otprilikenije zanemarivo
…na slici je dijelić tog stubišta
za isklesat noge i guzu - dušu dalo!
ali sa kolicima mislim da me neće vidjet….
prevelika tlaka
lakše sjest u auto i vozit se do slijedećeg mjesta gdje plaže imaju normalan pristup
O mi imamo onak, mozda 20-30 stepenica 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji