Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiki156
    12. Lipanj 2017. 16:59

Meni je isto bezveze to posudivanje. Ne da mi se brinut jel mali zakapao, poderao i slicno pa da se mislim kakvo cu vratit...

violeta1
    12. Lipanj 2017. 17:10

Barbs haljinu sam uzela u Dona trgovina u Osijeku u Portanovoj. Ima oko vrata nekako zlatno bijelo kao i remen od nekog materijala kao spaga. Iako remen mi sad ne treba hehe
    Treca sreca mi smo rekli do 7mj nista ne kupovati, ali ipak jesmo, iako u petak mi radovi krecu u kuci pa ni nemam nigdje s robicom tako da cemo se strpjeti za ostalo. A taj bodi sa SW nemam pojma taj crtic, natpis nam se svidio, a moja necakinja 6god mala kad je vidila odusevila se hehe i odmah mi objasnila hehe. 
    Eto moji su rekli kad budem htjela u kupnju za bebaca sto god treba da ce mi oni uzeti, tipa odjeca, posteljina i tako to(nisu rekli do koje cifre) tako da mi je malo lakse. Makar ne moramo sve sami uzeti. 
    A njegovi ce dati negdje oko 1500kn pa da nam pomognu za kolica kupiti. 

violeta1
    12. Lipanj 2017. 17:20

A za posudivanje ja stvarno ne znam sta da radim...seka mi je rekla da si izaberem odjecu od njenih cura sto mi dogovara neka si nosim, da ce mi dat,  prvo sam rekla moze, al onda se nesto predomisljam. Jer sogor i starija necakinja dosta znaju onak nabacivat neke glupe komentare, tipa, sogor je rekao kad su dobili prvo djete da mu ne pada na pamet meni nesto posudivat za djete (od toga je proslo dosta iako zna nekad malo podbosti) . Ja sam svu svoju robu malu dala starijoj necakinji neka nosi po doma, nikad nisam nista komentirala, a znam da ce oni stalno nesto nabacivat za robicu. Muz je bas protiv toga da uzmem nesto. Mislim ako nekom nesto das, onda nemoj stalno nabacivat neugodne komentare. 

barbs
    12. Lipanj 2017. 17:22

Aaaaa tek u 8.mj trudnoce po njihovom bih trebala krenuti kupovati.
    Sto se tice posudjivanja robice, svatko od nas je drugaciji i svatko ima svoje misljenje... Npr. Ja sam dobila od sestricne puno toga... I ocuvano je... Naravno, jedva cekam da kupimo i sami. Bas se radujem... 

barbs
    12. Lipanj 2017. 17:24

Violeta, a baaaaaas ti je saljivdjija taj sogor!!!

violeta1
    12. Lipanj 2017. 17:28

barbs

Violeta, a baaaaaas ti je saljivdjija taj sogor!!!

Ufff... 😂😊 Nas dvoje nikako na istu valnu duzinu, a sogor mi je vise od 16god, dok sa muzevim sogorom se bas dobro slazem. 

• M@lena
    12. Lipanj 2017. 17:33

Ja sam dobila pune dvije vrece robice za curicu od muzeve sestre i jos me tri frendice pitale jel mi treba i odbila sam ih jer vec sad ne znam gdje cu s robicom... ove dvije velike vrece su samo newborn velicine 😁, od 0 do 3 mj.  To cu oprati i ispeglati, pa cu uzeti velicinu do 6 mj, pa cemo pomalo... jer kad sam vidjela koliko je toga nisam mogla vjerovati. 😊
    Nije mi bed jer sam na isti nacin dala odjecu od svog djecaka i to je sve islo izmedju nas i nasih sestara, tako da sam dobar dio te odjece i sama kupila. 
    A kupit cu nesto cisto da udovoljim zelji za kupovinom za svoju djevojcicu. Iako imamo gotovo sve od ovih skupljih stvari, nadje se tu i jos koja dodatna stvarcica tipa klokanica, kisobran kolica itd tako da se ima na sto trositi novce.

Kiki156
    12. Lipanj 2017. 18:21

Joj Violeta najgori su mi ti sto podbadaju! 😤 Ja nemam nista protiv posudbe robe, mozda sam se krivo izrazila, jedino ne bi posudila kad bi znala da moram vratit jer ipak je to beba i ne mozes znati koliko ce nesto biti unisteno pa bi mi bilo neugodno vracat ako nije kakvo sam i posudila. Ali da mi netko daje robu koju ne moram vratiti uzela bi bez problema. Jedino nikad ne bi uzela od nekog tko me podbada ili tko ce na to gledat kao na ne znam sta, ono da se osjecas duzan jer si uzeo. 

treca_sreca
    12. Lipanj 2017. 18:28

ja sam sad u trećoj trudnoći prvi put nešto "uzela"
    u biti prije 2-3god sam dala toooonu robice od svojih dečkiju rodicama (sestre, obje su u isto vrijeme otprilike bile trudne)
    s tim da je dosta toga unisex, jer sam ja uvijek volila vesele boje i mrzim tipičnu mušku baby odjeću plavih/modrih/smedjih nijansi
    Nisam im tada ja bila rekla da mi trebaju vraćati, jer nisam znala kad ćemo i hoćemo li se odlučiti na treće
    ali one su mi same ponudile sad kad sam zatrudnila, ako želim da će mi donijeti jer njima više ne treba.
    Uglavnom sad u toj hrpi robe donijele su mi i neke stvari što nisu bile moje , valjda što su dobile od nekog drugog, ili same kupile, (ali, s druge strane, dio se "pogubio" ili pohabao pa su bacili......tako da sve u svemu ne uzimam ništa više nego što sam dala bila)

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    12. Lipanj 2017. 18:29

Kiki156

Joj Violeta najgori su mi ti sto podbadaju! 😤 Ja nemam nista protiv posudbe robe, mozda sam se krivo izrazila, jedino ne bi posudila kad bi znala da moram vratit jer ipak je to beba i ne mozes znati koliko ce nesto biti unisteno pa bi mi bilo neugodno vracat ako nije kakvo sam i posudila. Ali da mi netko daje robu koju ne moram vratiti uzela bi bez problema. Jedino nikad ne bi uzela od nekog tko me podbada ili tko ce na to gledat kao na ne znam sta, ono da se osjecas duzan jer si uzeo.

da, pa sve da ti je dijete golo i boso i da mu zbilja nemaš novaca s čime kupiti...takvi "dobročinitelji" su mi super - bjež od tog ako ti nije sila

žena-majka-carica:)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.