Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    12. Lipanj 2017. 11:14

Kiki, lijepo što već planirate put  Mi smo mislili slijedeće godine otići kod njegovog strica u Nizozemsku  A imamo i prijatelje iz Njemačke i Švicarske, pa ni to ne bi škodilo  Ja bih otišla u 12. mjesecu na Advent u Ljubljanu, ali dragi je već rekao da ne jer će beba biti mala... A naši prijatelji su nakon niti mjesec dana od rođenja bebice išli na ljetovanje... 

barbs
    12. Lipanj 2017. 11:15

A, Kiki, zaboravila sam komentirati to škakljanje... I meni se događalo... Sada mi se dešava da bebica klepne kad joj ne paše kako spavam 

12. Lipanj 2017. 11:19

Bokic curke...sretno na pregledima danas tko ide!!! 💕
    Belle i ja dobivam komentare (i od muskih i od zenskih) da sva zracim i da sam bas sva lijepa i slatka trudnica...a pogledi..ne obazirem se.. Mozda jednostavno si muski ne mogu pomoci kad vide trudnicu nego im je to tako nesvjesno..
    Seks...hmmm...ima svega...prosli tjedan smo svaaaki dan, cijeli tjedan😅 a sad zadnji 4 dana ga samo tjeram od sebe..nr pada mi napamet...a orgazam....heheh....mozda treba duze ali su intenzivniji i bolji 😉

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

Kiki156
    12. Lipanj 2017. 11:20

Barbs mi mastamo o iducem ljetu jer ne znamo hoce li nas ovo ljeto pustit pa smo sad u mastanjima 😊 A i stalno zamisljamo kako ce nam biti kad beba dode, sta cemo sve radit skupa, di cemo ici i tako bas se veselimo ☺️ A za zimaki put cete vidjeti, male ce nam bebice biti a i nije isto putovat ljeti ili zimi. To je najbolje da pedijatrica odluci jel beba moze ili ne. Mi jos sutra idemo na tecaj i onda smo odslusali svoje 😊
    A ovo za drugu bebu vjerujem da je mama uvijek puno opustenija, naravno ako je sve ok od pocetka. Prvi put je uvijek najgore kad ne znas sto te ocekuje i sto je normalno a sto nije. 

Kiki156
    12. Lipanj 2017. 11:23

Ja u snu jos nisam nista osjetila i jos u uvijek nisam osjetila u hodu nego sam kad sjedim ili lezim. Valjda se umiri kad hodam ili ja jednostavno ne osjetim pokret, ne znam... ali unpetak i subotu je bas "rovario"-tako se zezamo muz i ja, presmijesno je, bas se osjeti kako se vrti i okrece, razlicito je od lupkanja! ☺️

barbs
    12. Lipanj 2017. 11:38

Kiki, ako budemo išli na advent išli bi na max 2 dana  A za ostala putovanja, svakako se raspitati. Što se tiće toga da bebicu osjetiš kad si mirnija, ništa čudno... Eto, meni se znalo desiti 2-3 dana da bi mi se javio samo ujutro i navečer/po noći, a eto, već 2 dana se javlja kostantno 

treca_sreca
    12. Lipanj 2017. 11:50

Planirat put s full malom bebom je nexahvalan posao. Nikad ne znas hoce bit 100% zdrava...a i puno je prakticnije i komodnije tih prvih par mj biti doma...sve ti je pri ruci i sl. 
    Ima dovoljno nenadanih situacija s novorodjencetom i dok ste na poznatom terenu, a ne jos tomu dodavati faktor da niste doma....pogotovo za mame koje nemaju iskustva i prvi put prolaze kroz neke stvari. Ja bih ta putovanja s malim smotuljcima prepustila avanturistima. Za prve mjesece, bar 2-3-4, ljubim komfor svoga doma....

žena-majka-carica:)

barbs
    12. Lipanj 2017. 11:54

Svakako se slažem s tobom, Treca sreca...  Još je sve to jako daleko, pa pričati o tome nema smisla (za putovanja govorim )  ali kad beba bude malo veća onda se o tome još i može pričati... Jedino ako nas puno naših prijatelja ne iznenadi s pirevima... Onda sigurno ne idemo na neka daljnja putovanja  Za sada imamo samo jedan pir slijedeće godine, krajem 4. mjeseca... Već se najavili, ali nikad se ne zna... Ima potencijalnih iz društva... Moguće da budemo imali, za promijenu 3 pira slijedeće godine... i to minimalno  To su sada te godine... Ja imam 26, a dragi 31...
    S koliko ste se mame vi udale? Koliko su imali vaši muževi?

treca_sreca
    12. Lipanj 2017. 11:55

Opustanje na plazi - hmm nije ni meni ugodno skinut se s ovim celulitom na pozadini, inace ga nemam bas (a sad kako mirujem i ne vjezbam nista a nabacila 10kg pozadina mi je neprepoznatljiva) al sad zato - strahota.....ali sta me briga, imaju i druge netrudne zene isto a ja sam trudna plus s njih dvoje klinaca - tko ocekuje da budem sexy i za modnu pistu?? Nek gledaju tko nema pametnija posla  nemam srama bash. I nekidan sam u braziliana kupacima setala, mada mi straznjica trenutno nije za pokazivanje. Al mi je taj bikini bio najudobniji trenutno...sta me briga.

žena-majka-carica:)

barbs
    12. Lipanj 2017. 11:56

Jeste li patile o tome da se udate?? 
    Eto, imam jednu prijateljicu koja je godinu dana (minimalno) doslovno nagovarala dečka da se žene.... I govorila nam kako joj je rekao da će se vratiti doma s prstenom (radio je u ono vrijeme van Hrvatske) i na kraju se desilo da se puno njenih prijateljica zaručilo prije nje... Dobila je prsten nakon godinu dana, ali.....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.