Frendica mi kaze da je njoj jedan muskarac to ovako objasnio: niste vi nama seksualno privlacnije od drugih nego nesvjesno gledamo u taj trbuh jer je on znak plodnosti i produljenja vrste. To je nesto instinktivno. Nije nuzno povezano s tim da bi spavali s vama." Eto, tko ce ga znat...
Belle, moj je bio ljubomorko al od kad sam 2u1, manje.
Cak je izjavio da mu je cudno imati odnos jer je svjestan da je beba u trbuhu, to je bilo na pocetku. Iskreno, i meni je bilo malo kinky.
Ali zato sad nema prigovora hehe
Po meni ovaj kalkulator je skorz OK jer kod doktora kad san bila (na sistematskim pregledima) mi je kod različitih rečeno da je BMI 19 donja granica normale, a tako sam i čitala. Naravno da treba uzet u obzir I ostalu sliku osobe, ali kod prosječnih ljudi (u fizičkom smislu) bez nekih zdravstvenih problema to su mjere kojima se vode.
Ja sam u zadnji tjedan dana izgleda dobila 1kg ,17-18 tt, a do toga jedino sam vratila onih 1,5kg koje sam izgubila u 2. I 3. mj T ( zatrudnila s +6kg vise od idealne težine). Doduše nije baš da sam nešto žderala, ali jela sam malo vise kruha/peciva I pokoji slatkiš vise, ali ne opet ništa previše. I navečer bi jela lubenicu. I eto ti odman kilo. Malo me zabrinulo, moram ovaj tjedan smanjit kruh I izbacit slatko. A možda ne bi trebala ni lubenicu navečer, ali to mi je osvježavajuće I baš mi taaaako godi da ne želim.
Uz to je ispalo da sam u sub skočila još plus 0,5kg, a jedino sam obilno ručala jer sam spremala rakove I baš sam se najela. Ostalo ništa posebno, večera lagana oko 7 ipo I poslije nisam ništa. Ako ovako nastavim bit ću ko mladunče kita.
Iskreno ne obraćam pozornost tko me kako gleda od prolaznika tako da nemam s tim problema.
Ni u prvoj trudnoći nisam imala problema sa promjenama raspoloženja, a nemam ni sad. Nekad me možda malo zna povuć, al uspijen se iskontrolirat. Ne kažem da nekad stvarno ne možeš se suzdržat, ali ima nekih cura koje to svoje stanje koriste da se iskaljuju na drugim ljudima. Ako I imaš tu neku žutu minute pa to rješiš na mužu ajd OK, ali prema drugim ljudima koje niti ne poznaješ da se otresaš I budeš bezobrazan... Sorry, ali to stvarno ne opravdava tvoja trudnoća. (ne kažem da ste vi cure takve, ali iskusila sam to pa samo komentiram)
Ja ne gledam jel tko gleda....lijepo mi stoji trudnoca, popunim se na "prava mjesta" recimo to tako, sta mi pashe pogotovo jer sam zadnje 2god izgubila bila sve obline zbog stitnjace i premrsavosti. Ali da sam sad nesto "sexy"...hmm ne osjecam se tako....ja sam u T poprilicno aseksualna....ono uopce nisam napaljena (a znaju zene puknut hormoni i tu stranu) i da nemam potrebu emocionalnu sjedinjsvanja s muzem - ne bih se uopce ni seksala ovih 9mj a kad krenem dojit bit ce jos i gore.
žena-majka-carica:)
Jutro, cure!
I ja svima želim urednu i lijepu trudnoću! (ovo se odnosilo na komentar od Trece srece)
Meni je moj dragi rekao da su trudnice posebno lijepe, a i otkad sam ja trudna mi je češće počeo davati komplimente. Eto, ja sam se probudila začepljenim nosom i grloboljom. Već sam sprej iskoristila i popila čaj s medom i pojela med i maslac za doručak...
Još mi je i to trebalo... Ali svakako, bolje danas nego u subotu kad je vjenčanje.
Vidim da puno nas ide na pireve ovaj mjesec Veselo, veselooo
Ja čekam da se završi mašina da mogu staviti sušiti robu i krećem s čišćenjem... Živio radni ponedjeljak!
Nama je u srijedu drugi dan tečaja. Pričat će nam o porodu. Veseloooo
Inače, nisam primijetila da me dečki gledaju Uopće ne gledam tko me gleda a tko ne
Ne obraćam pažnju... Znam samo da jedan naš prijatelj mi svaki put pomazi trbuh i pita ako se počeo micati, itd. itd. a inače su cura i on ovakvi tipovi: ŠTA ĆE MENI MALI POPIŠANAC?!
Tako da sam dosta iznenađena što me svaki put oboje raspitaju o trudnoći, o tome jesmo li krenuli skupljati robic i opremu, itd, itd, itd...
Mene muz 3 mj.nije ni vidio osim na slikama tako da cemo vidit sad kad dode sta ce rec , kad je otiso bila sam normalna a sad sam vec ko omanji kit,hahahaha guzice i sise osle u nebesa,a i stomak ne zaostaje 😂
Iako zivom 4 min od plaze nisam se jos usudila ic, iskreno mislim da cu trazit neka skrovitija mjesta,nekako se bas i ne osjecam najbolje u kostimu, svugdi me ima malo vise nego bi trebalo. Sta je najgore slatko uopce ne jedem jer mi ne pita ni najmanje,al zato bi se u svemu slanome ugusila. Naravno voce obavezno jedem al bar znam sta jedem posto sve imam u tatinom vrtu. Sad sam 16+5 i bome osjecam di mi se sve u stomaki rasteze. Cak sam se jucer malo i prepala posto se uopce nisam mogla ispravit kad sam se divla iz kreveta. Nista vratila sam se nazad u krevet nazz hitnu posto je nedjelja i oni kazu da je vjerojatno rastezanje ligamenata u pitanju. Poslije je sve bilo ok,mogla sam normalno se ustat al kroz cijeli dan sam na momente osjetila neko zatezanje. Danas je vec puno bolje. Jel vama kome bilo tako?
url=https://daisypath.com]
Jutro cure! Sutra pregled, jedva cekam! Al tek popodne. Nadam se da ce mm uspjet doc na vrijeme s posla da zajedno idemo na 4d.
Nisam primjetila da muski nesto posebno gledaju, a ni ne obazirem se na to. Inace sam prema takvim pogledima skroz hladna i ignoriram to pa ni ne primjecujem vise.
Sta se tice seksa i nisam nesto raspolozena, a ovaj.moj ionako misli da ce izlijedit bebu 😂 tak ne bilo i u orvoj trudnci, ne moze se ipustit jer se boji da me ne povrijedi.
Kao sto treca sreca kaze, tek nakon poroda mi se nece dat
Hej curke! 😊
Mi cijeli vikend mastamo o moru iduce godine, vec smo odlucili da idemo s bebom u kamp kod Primostena, tamo smo inace ljetovali i more je predivno, bas za djecu i precisto je! Tako da evo, odluka je pala i to idemo na tri tjedna! Sve smo dogovorili! 😂
Meni muz stalno govori da sam mu predivna trudna a i ja se sebi isto svidam, lijepo mi je vidjeti trbuh kako raste kad znam da je u njemu nasa bebica. Joj jeeeeedva cekam da nam dode! 😍
Jel vam se ikad dogada da kad lezite na boku imate osjecaj da vas beba skaklja u struku? Dakle moj malac se nekako polozi da rukicama ili nogicama skaklja tako da se osjeti kao da je u struku 😂
Maca, i meni se to znalo desiti. Pitala sam dr ako je to normalno i rekao je da nije za paniku, da se sve rasteže... Joooojjjj, ja jedva čekam da krenem na plaaaažuuuuu U srijedu pregled i onda kad mi dr kaže da je sve u najboljem redu i da, svakako, mogu na more, trrrrrkkkk
Sutra idem na more sa prijateljicom. Ona će se sigurno kupati, ali ja neću.... Nemoj se opterećivati kako izgledaaaaaššš! To sam baš i rekla frendici koja je rodila pred skoro godinu dana. Tjedan dana prije poroda je išla na more jer više nije mogla izdržati vrućinu i rekla je da joj je bilo neugodno, da je bila ogromna... Pogledala sam slike i rekla joj da ne izmišlja jer izgleda kao da je pojela lubenicu. SAMO TRBUH OD NJE!!!! Baš sam joj rekla: ŽENO DRAGA, LJUDI TE NISU GLEDALI I RAZMIŠLJALI DA LI SI DEBELA VEĆ HOĆEŠ LI SE PORODITI!!!
Eto, tako smo frendica i ja baš na njihovom piru razmišljale Sestrična je plesala cijelu noć mjesec dana do poroda... Pitale smo se ako će se poroditi u međuvremenu i divile se koliko snage ima!
Sretna, vjerujem ti da si uzbuđena radi pregleda! Držim fige da mužić dođe na vrijeme i da idete zajedno.
Seks? Uh, ponekad imam volje, ponekad nemam... Ali jednom tjedno minimalno dođe do toga
Mene muz 3 mj.nije ni vidio osim na slikama tako da cemo vidit sad kad dode sta ce rec , kad je otiso bila sam normalna a sad sam vec ko omanji kit,hahahaha guzice i sise osle u nebesa,a i stomak ne zaostaje 😂
Iako zivom 4 min od plaze nisam se jos usudila ic, iskreno mislim da cu trazit neka skrovitija mjesta,nekako se bas i ne osjecam najbolje u kostimu, svugdi me ima malo vise nego bi trebalo. Sta je najgore slatko uopce ne jedem jer mi ne pita ni najmanje,al zato bi se u svemu slanome ugusila. Naravno voce obavezno jedem al bar znam sta jedem posto sve imam u tatinom vrtu. Sad sam 16+5 i bome osjecam di mi se sve u stomaki rasteze. Cak sam se jucer malo i prepala posto se uopce nisam mogla ispravit kad sam se divla iz kreveta. Nista vratila sam se nazad u krevet nazz hitnu posto je nedjelja i oni kazu da je vjerojatno rastezanje ligamenata u pitanju. Poslije je sve bilo ok,mogla sam normalno se ustat al kroz cijeli dan sam na momente osjetila neko zatezanje. Danas je vec puno bolje. Jel vama kome bilo tako?
Hahahahaha Znači bit će tati pravo iznenađenje kad se vrati. Ma sve je to OK. Samo da je bebač dobro.
A to zatezanje ti je normalno skroz. Pogotovo kad stomak raste. To ćeš povremeno osjećat do kraja. Pogotovo u periodima kad se dogodi veći skok. Tako da no sikiriki. Al u prvoj T je sve čudno I novo pa vise ne znaš jel nešto OK ili nije I stalno te neka panika hvata. u drugoj će bit lakše tj bit ćeš puno opuštenija.
Meni se nekad čini da san preopuštena po tom pitanju. Čak I micicu nosim dosta. Kad ona želi da je nosim, nosim je. Nekako za sve kao iman vrimena, ne žurin ni na razno razne pretrage.... Jednostavno osjećan da je bebač dobro I mirna san. To je sve rezultat "iskustva".
Sortiraj odgovore
Najstariji