Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sretna
    08. Svibanj 2017. 13:35

M@lena

sretna

Ma zato mi cekamo samo da krevet dode i ide odmah u sobu da se navokne dok ne dode beba
    Necemo nu rec da ga zato selimo 😄

Mi bi svoga davno prebacili u svoju sobu da je imamo. 😊 Na jesen selimo u drugi, veci stan pa ce i on imati svoju sobu. Ne spava u kinderbetu vec vise od pola godine i nikad ga nije volio, tako da mislim da mu nece tesko pasti kad ga prepusti seki 😊.

Ma, ja sam stalno pricala bidemo kad navrsi 6 mj,  pa godinu pa 2....ali zbog svoje sebicnosti ga nisam prebacila jer bi mi bilo ruzno bez njega i sobi. A trebala sam dok jos nije bio svjestan niceg,sad znam da ce biti jako tesko da se privikne

barbs
    08. Svibanj 2017. 14:07

Pozdrav, mamice! 
    Netko je pitao za neispavanost? 
    Mi smo se jaaaakooo lijepo odmorili.  Toliko sam čvrsto spavala da se nisam niti jednom digla po noći za wc.  Danas me NIŠTA ne boli. Vratio se glas (ne totalno, ali jest). Noge me ne bole. Grčeve sam imala samo na piru i nisu dugo trajali, a bebica je bila jako aktivna jučer i bome danas...  Nešto slabije danas, ali vjerojatno je jučer bila u disco moodu. 
    Giovi, što se tiče agencije za planiranje vjenčanja to je dobra opcija, ali ne znam što bih ti rekla... Prijateljica ima wedding planericu i nije zadovoljna.. .Ali ok... Ona se ni ne trudi previše oko svega toga nit se zanima pitati. Sve bi na gotovo dobila, a ljuti se kad ne bude kako ona želi... 

08. Svibanj 2017. 14:11

Super je dok mozes spavat...mene je sad to pocelo mucit...a moralo me nesto mucit, inace nebi znala da sam trudna..hahaha...
    Danas setala gradom i ljudi me gledali, rekla mi jedna zenska (poznanina) ti sva blistas!! Nesto pozitivno 🙌🙌😜

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

barbs
    08. Svibanj 2017. 14:21

Sanchy, trudnice općenito blistaju!  Inače nemam problema sa spavanjem ali se svako toliko znam dići na idem na wc. Sinoć je bilo drugačije. Pir me izmorio totalno. 
    Što se hrkanja tiče, ja sam problem kod nas dvoje!!!  Ja hrčem više od njega!!! 

08. Svibanj 2017. 14:26

Hahaha...tebi bar ne smeta hrkanje😂😂😂 Ja sam alergicna na to...a on u 99,99% slucajeva zaspi prije mene, tako da nema sanse da ne  cujem...mozda da si nabavim cepice 😏

barbs
    08. Svibanj 2017. 14:28

Sanchy, zato bi moja prijateljica uvijek išla prije dragoga! 

08. Svibanj 2017. 14:34

Ne vrijedi mi to kad ja nemogu tako rano zaspat...on je po cijele dane vani, puno radi, u u firmi i doma, i onda je umoran pa nekad vec oko 9 zaspi...a ja tad jos gledam seriju😜😂😂

• M@lena
    08. Svibanj 2017. 14:49

Jao kak sam se maloprije uzrujala! Dodjem u trgovinu, uzmem u kosaricu sto sam planirala uzeti i stanem u red na blagajni. Stojim tako 10-15 min.  Sva se oznojila em od gladi em od stajanja. Kad je red bio poprilicno dug, dodje blagajnica i otvori blagajnu, a jedan pametnjakovic (jer svi mi koji stojimo u redu smo glupi) s dna reda preskoci sve nas i krene prvi na blagajnu. Naravno, nisam mu dopustila (taman sam bila na redu) i fino sam mu ocitala lekciju. Iako su tu blagajnice vise krive sto su totalno neprofesionalne. Uzas! Jos mu nije bilo niti malo neugodno sto se htio uvaliti ispred trudnice, pa mi jos drsko odgovorio. Ovo jos nisam dozivjela, iskreno! 
    Ne trebas me pustiti ispred sebe, ali daj molim te budi kulturan barem koliko i ostali, pa stani u red. 

Kiki156
    08. Svibanj 2017. 15:22

Sanjchi hvala ti, ja sam pitala za grudnjak. 😊 Ne volim ih nosit po doma i imam ih naviku skidat cim se presvucem u ternirku 😊 
    M@lena hvala na pojasnjenju, zao mi je sto si to sve prosla, hvala Bogu da je sada sve dobro i da je bebica na putu. 
    Barbs cestitam, neka ste se lijepo proveli i super da si danas dobro. 

Tejuska♡
    08. Svibanj 2017. 15:39

Daan ♡
    Ja sam citav dan na poslu sve me vec boli nisam stigla ni posati sad odoh konacno rucati ali da vas pozdravim malo ♡
    Nejdem u srijedu na 4D morali smo otkazat jer suprug sutra putuje na teren raditi pa smo odgodili za iduci tjedan zvat ce me samo koji dan bude bilo :)
    Meni J nije na nista alergican ali kako ima AD sve sam uvodila 2 mj kasnije..Ja sam samo na penicilin alergicna 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.