Pozdrav svima! Ja sam jos jedna buduca mama jesenske bebice, pa bih vam se voljela prikljuciti Citam par stranica unazad, pa sam se bas nasmijala sjetivsi se prognoza za moju bebu. Rekla mi mama, da obzirom da nemam mucnina, da cu rodit curicu ko ona, a vec sljedeci dan komentira prijateljica, da ce biti decko jer ona nije imala mucnine, a njena sestra sa curama neprestano povracala
A nasa beba se izgleda slatko smije njihovim teorijama i drzi nas u neznanju. Da iskreno kazem, ja uopce nemam neku potrebu da saznam spol, vidim da vecina mama jedva ceka, a meni eto svejedno i da moram cekat do poroda, a nemam ni neki predosjecaj sta bi moglo da bude.
url=https://lilypie.com]
Ja sam ti 20.10.2016. diplomirala kao odgajatelj. Posao iz snova, obozavam klince😍
A ti?
Ja sam završila logopediju krajem 2012. Radim najviše s predškolcima, imam nešto i školaraca, ali isto obožavam svoj posao.
Suncokretice eh da mi te posudit kući na par dana, moj mlađi sad na razgovoru za školu dobio naputak da moramo logopedu (govori s umjesti š, c umjesto č, z umjesto ž)
Nažalost (državni) vrtić nema logopeda u sklopu zgrade nego moram ić u drugi kvart i to kroz tunel (a ja ne vozim) pa mi je to kao u drugi grad nekom...i nikako krenut.
Dena, dobrodošla! Jao uvijek sam se čudila mamama koje do poroda bi mogle ostat u neznanju glede spola, ja to volim saznat šta prije
žena-majka-carica:)
Jutro curke
Barbs vidim da je bilo veselo i čestitam vam
Nove cure dobrodošle
Što se tiče bolova, mene je jučer isto tako presjeklo, ajmo reći da me presjeće jednom tjedno.. i onda se cijela savinem da izdržim tu bol... ja se nadam da je to normalno....
I imam neki osjećaj da su mi se grudi vratile na staru veličinu
Da li je netko pio šumeće tablete Kalcij + vitamin C? Trebala bi to početi piti jer mi umjetna kost nikako ne želi do kraja zarasti skupa sa sluznicom (u ustima), a mama mi nešto spominje da će to utjecati na rad bubrega (??)
Mene je pocea bolit drob..grcit vec dva dana..boli me i kao u preponama..kad lezin moran se pazljivo okretat jer drob bolo,bole prepone..ovo mi je sve precudno..ovakve stvari su mi se dogadale u prvoj trudnoci u zadnjem tromjesjecju..jedva cekam u cet pregled. Strah me.
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Ja jos ne znam sta je…malo frustrirajuce😞
Danas me cijeli dan grcevi muce…pricala sam s dragim i u sred recenice me tako zabolilo…jel to normala? Znam da se to sve siri al da tak moze boljet
Sanjchi, kakva ti je probava? U trudnoci, kako se unutra sve premjesta, pa tako i crijeva, zna doci do malo teze probave. Mozes je imati redovito, no dok sve prodje kroz crijeva koja su sada stisnuta u stranu, to moze uzrokovati grceve i bol u crijevima. U prosloj trudnoci sam znala imati takvu bol u crijevima kad bih trebala na wc da bih se cijela oznojila. Ovu trudnocu me mucio zatvor, no i to sam rijesila psyllium ljuskicama pomijesanim s domacim kefirom, mmmljac! Sada imam pravu svakodnevnu stolicu. 😊
Jutro svima 😊
Dena dobro nam dosla 😀
Ten mi je isti kao i uvijek..grozan😂😂😂
Probava mi je dobra ne zalim se ali u prosloj tr sam cesto znala imat grceve..Sada samo jednom u ovoj,mrzim ih bolni su baas 😧😧
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Malena nemam problema s probavom, za sad..ima dana kad je super, nista ne osjetim al ima dana kao jucerasnji, kad boli za popizdit..
Dena dobrodosla! Kada ti je termin?
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
ja grčeve takve vrste pripisujem crijevima uvijek...inače sam prije, van T, znala imat problema dok sam jela gluten pa npr kad bih pojela ćevape u lepinji - da bih umirala od bolova par minuta, baš ko da me netko nožem reže bol jaka, jedva bih disala. Sad kad pojedem nešto malo teže probavljivo suhinjavo, zna mi se dogodit kad to dođe na red za prolazak kroz crijevo da me boli....i onda kad prođe taj neki kritični dio crijeva - više ne boli....onda znam da sam zaribala s prehranom i pojačam jogurt/kefig, povrće....
žena-majka-carica:)
Znam da neka ide danas na pregled, al se ne.mogu sjetit koja...😄 uglavnom, sretno na pregledu!😊
Sortiraj odgovore
Najstariji