Ja sam ti 20.10.2016. diplomirala kao odgajatelj. Posao iz snova, obozavam klince😍
A ti?
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Neznal zasto mi ne povuce citat!! Preko moba sam pa nis ne funkcionira kak bi trebalo, lijena sam ic stepenicama do kompa😂😂😂
Meni isto. Niti jednog pristica nikako u trudnoci, a curica je. Mislim da ti se to ne odnosi na pristice 😁
Ja sam ti 20.10.2016. diplomirala kao odgajatelj. Posao iz snova, obozavam klince😍
A ti?
Ja sam završila logopediju krajem 2012. Radim najviše s predškolcima, imam nešto i školaraca, ali isto obožavam svoj posao. Zna biti zahtjevan na neke dane, ali sav trud se nakon puno rada isplati
Eh oćito nema pravila za spol i prištiće, nadam se da će se hormoni normalizirati i da će se povući, a vidjet ćemo s vremenom dal su te priče o curicama i prištićima točne hehe
Vidim da je dosta rijec o eserihiji a ja ovako volim upast ko padobranac u raspravu
Moja bitna s eserihijom je godinu dana trajala, dolazila-odlazila. Za redom pila Nolicin,Ninicur, Klavocin, svi bi ju unistili kad evo gamadi opet, dok nisam saznala za D-manozu i od*ebala svu farmaciju i puste antibiotike od kojih samo criva i jetra odu u bananu.
D-manoza je skuplja (oko 200kn), ima ju kupit u privatnim biljim apotekama i totalno je prirodna. Radi se o seceru koji na sebe veze eseriju i ubiti ju propisamo ( a ne ubija jh kao antibiotik). Jedan tretman s d-manozom i nikad se vise nije gamad vratila.
Topla preporuka!!
[/url
Eto a.ja kad sam nosila decka lice cisce no ikad 😄
Nikad mi lice nije bilo cisce i ljepše i djecak je.
Suncokretica nema ljepseg posla nego rad s djecom..,pomladis se 5 godina svaki dan..pa mene su djeca u vrticu obozavala, i sad kad dodem u posjetu nakon 6-7 mjeseci lete prema meni i grle me...srce puno topline😍
Ja jos ne znam sta je...malo frustrirajuce😞
Danas me cijeli dan grcevi muce...pricala sam s dragim i u sred recenice me tako zabolilo...jel to normala? Znam da se to sve siri al da tak moze boljet
Sortiraj odgovore
Najstariji