Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    treca_sreca
    08. Svibanj 2017. 10:43

Da, korisno je da se tata počme orijentirati malo više na prvo dijete već sad...tako da manje skuži razliku poslije.
    Moj prvorođenac je inače bio već tad privrženiji taji nego mami, a onda još kad je drugi došao koji se nije odvajao od mene doslovno, pogotovo se to još više produbilo....što mi je dobro došlo.
    Nisu mi drage obitelji gdje djeca samo hrle mami a od ćaće bježe (one familije gdje su očevi još uvijek kao neandertalni - strogi i bez ljubavi i vremana za svoju djecu) Tu dijete kad dođe mlađe - izgubi puno.

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    08. Svibanj 2017. 10:45

sanjchi255

A kad su malecki pa nista ne shvacaju…ja se sjecam kad se moja mlada sestra rodila..ja sam do tad spavala u kinderbetu (2 god sam imala ali se sjecam) i onda su me izbacili iz kinde jer je beba sad spavala u njemu, a ja sam morala na krevetu…to mi je bilo uzasno..kak dijete zapamti…

vidiš ti koliko se to duboko zadre u sjećanje! na granici s traumom. Nevjerojatno!
    Zbilja treba oprezno..to ti je to

žena-majka-carica:)

I_me
    08. Svibanj 2017. 10:49

violeta1

Mame dali vas svrbe noge? Mene u zadnjih 3 dana ispod koljena svrbi ajmeee..najradije bih se stalno svrbila ali izbjegavam da ne napravim rane. Nemam nikakvih tragova niti nista osim sto mi je muz rekao da su mi listovi deblji, sad dali je naoteceno ili sam se udebljala ne znam. Ponekad me ruke znaju svrbiti ali rijede od nogu.

Kad se natrackam kremom za tijelo poslije tusiranja onda me nista ne svrbi. Ako ne onda listovi svrbe. A i inace imam suhu kozu. 
    Trenutno me svrbi samo pi-pi. Moram nazvat gin da vidim sta sa tim. Al moja je na godisnjem a mjenja ju jedna koja je onak ok al sestra se rijetko javlja na telefon i spremna je za ludaru. Ili cu nazvat privatnicu.. oboje rade popodne tek.. sjest cu na telefon od 14h i cekat koja se prva javi

• M@lena
    08. Svibanj 2017. 10:51

treca_sreca

Da, korisno je da se tata počme orijentirati malo više na prvo dijete već sad…tako da manje skuži razliku poslije.
    Moj prvorođenac je inače bio već tad privrženiji taji nego mami, a onda još kad je drugi došao koji se nije odvajao od mene doslovno, pogotovo se to još više produbilo….što mi je dobro došlo.
    Nisu mi drage obitelji gdje djeca samo hrle mami a od ćaće bježe (one familije gdje su očevi još uvijek kao neandertalni - strogi i bez ljubavi i vremana za svoju djecu) Tu dijete kad dođe mlađe - izgubi puno.

Kao da mi citas misli. Bas mi je to proslo kroz glavu pa sam zahvalila Bogu sto mi muz ima osjecaja i za mene i za djecu, a opet ima najveci autoritet. Kada se igraju ponekad se zapitam tko je tu vece dijete 😂, a kad je pospremanje igracaka u pitanju i rucak, onda se sve slusa sto tata kaze. Mama malo manje, no opet dobro. 😊

• sretna
    08. Svibanj 2017. 10:55

Ma zato mi cekamo samo da krevet dode i ide odmah u sobu da se navokne dok ne dode beba
     Necemo nu rec da ga zato selimo 😄

Aleksandra2
    08. Svibanj 2017. 11:08

Moja napunila dvi godine i vec po godine spava na svom velikom krevetu. Nije tila vise u krevetic.
    Zna da je beba u drobu..pa ljubi bebuni govoro- to nije braco, to seka! Vidit cemo oce li joj se ostvarit.
    Sta se odnosa s taton tice, ma uzas..voli ona njega al nece sama s njin. Ne moze je pricuvat dok se tusiram nego place i oce kod mene..sricom pa sveki mala voli vise od mene..pa ce bez problema bit s njom.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

• sretna
    08. Svibanj 2017. 11:24

Moj je lud za tatom. Trenutno je u fazi kad tata sve mora, a meni je super jer napokon mogu malo odahnut  😄

dzenny
    08. Svibanj 2017. 12:09

Uhh citam o 'problemima' kada treba doci drugo dijete,pa si mislim sta nas sve ceka,jer sad ocekujemo prvo 
    Ejj jel neka od vas ima problema sa ledjima?? Znaci mene doslovno ubijaju  najgore je ujutro kada se probudim,uhhh ili ako sam malo duze na nogama.. 

Aleksandra2
    08. Svibanj 2017. 12:32

Uff da mi je dozivit tu fazu da oce tatu. Samo sta moj muz nema to u sebi da se uvati s malom igrat..sidne je na sebe i njoj bi to tribalo bit super zabavno kao..

Nemam problema s ledima al me opet zivac u desnom guzu (valjda to zdjelica) zgica..jucer me bas puno bolilo..a u prvoj trudnoci je takva bol rezultirala isijasom..bila sam nepokretna jedno, sricom kratko vrime..samo da se je ponovi.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

• M@lena
    08. Svibanj 2017. 13:16

sretna

Ma zato mi cekamo samo da krevet dode i ide odmah u sobu da se navokne dok ne dode beba
    Necemo nu rec da ga zato selimo 😄

Mi bi svoga davno prebacili u svoju sobu da je imamo. 😊 Na jesen selimo u drugi, veci stan pa ce i on imati svoju sobu. Ne spava u kinderbetu vec vise od pola godine i nikad ga nije volio, tako da mislim da mu nece tesko pasti kad ga prepusti seki 😊.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.