Jutro mamice😘
Ja se javljam neispavana...sinoc nikako zaspat, kako god se okrenem i namjestim...uzas...
Kako se borite protiv nesanice?
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Jutro mamice😘
Ja se javljam neispavana…sinoc nikako zaspat, kako god se okrenem i namjestim…uzas…
Kako se borite protiv nesanice?
Nemam problema sa nesanicom, mene prvorodeni budi po noci 😄
Uzas...i valjda sam 1000 puta isla piskit....inace ja vrlo lako zaspim, tipa do 11 sam budna, gledam tv i jednostavmo utonem u san...al sinoc...jos je dragi hrkao kraj mene, pa sam ga stalno udarala laktom da prestane😂😂
mene prvorodeni budi po noci 😄
Koliko je star sin?
Izgleda da muzevi imaju simptom hrkanja kada je zena trudna 😂 citam i ne vjerujem da se svima isto dogada 😆 On hrce..ja 5x ustajem na wc..i jos imam nocne more kao na pocetku. Nikad se naspavati 😣
Hahaha...da je bar samo u trudnoci...ja ga probudila i rekla mu da prestane hrkat, a on gleda u mene i kaze: nee, ja ne hrcem, pa ja spavam😂😂😂😂
mene prvorodeni budi po noci 😄
Koliko je star sin?
3 godine. Nespavac od rodenja 😄
A onda je tebi lijepo! Sta kaze on na novog clana? Jel razumije da ce dobit seku ili bracu?
Od mog dragog sestra ima curicu od 2 godine i rekli smo joj da cemo dobit bebu, ona je rekla da ce cuvat bebu i vozit je u kolicima. A moje cure (od moje sestre) su isto odusevljene, mlada jos ne kuzi toliko, mj. dana ie razlika izmedu nje i male od sogorice, dok starija (5 godina) jedva ceka, svaki put kad me vidi gleda koliko mi je trbuh narastao. Kad sam rekla da cemo ja i Matija dobit dijete prvo sto jr rekla: ali nr kuzim! Kak mozete imat bebu a niste se udali (vjencali)?
evo za nekoga tko je neki dan pitao za grudnjak
http://www.24sata.hr/video/strucnjaci-savjetuju-zene-skidajte-grudnjak-sto-cesce-523111
Pa mislim da on bas i ne kuzi 100% da ce dobit bracu ili seku. Kaze da je beba u trbuhu i govori da bi on seku, ali mi ne djeluje kao da bas kuzi da ce ta beba bit s nama za koji mjesec
Sortiraj odgovore
Najstariji