E cure, tko je pricao da je imao problema sa e.coli? Kako ste rijesili?
E cure, tko je pricao da je imao problema sa e.coli? Kako ste rijesili?
Ja u prosloj trudnoci 6mj sam se borila sa time
I u zadnjoj turi antibiotika sam si radila caj od persina koji nije bas dozvoljen u trudnoci tako sam barem citala tako da ti necu preporuciti ali meni je to bilo jedino rjesenje da ne prenesem bakteriju na dijete tokom poroda
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Da.. bas citam po netu da je super za e coli i da ga trudnice ne smiju piti. morat cu se i dalje naljevat brusnicom. Mislila sam ako netko ima jos neki narodni recept da ga udjeli..
Zato sam ti i rekla da ti ne zelim preporucit jer znam sta se pise
Pokusaj pit sto vise kefira acidofila jogurta i slatko makni skroz ali skroz .. Jesi dobila antibiotike?
Meni je bilo tesko iskorjeniti jer mi je gin rekao da moram koristiti zamjenu lijekova jer sam alergicna na penicilin i da jos zbog toga ide sporije
Mozda se ti bas brzo rjesis :))
Meni brusnica nije nis pomagala pila sam 1L dnevno
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
I_me, ja sam imala eserihiju nekih godinu dana i nijedan antibiotik mi nije pomogao i sad na samom pocetku trudnoce sam si radila onaj recept s cesnjakom i upalilo je. Isla sam na urinokulturu prije 2 tjedna i sterilna je. Evo ti link pa probaj: https://www.coolinarika.com/recept/835235/
Belle Probat cu i to sa cesnjakom.
Tea dobila sam antibiotik augmentin. 7 dana ×2 dnevno. Sad sam ga popila ali na sljedecem pregledu 24.5. me ponovo salje na analizu urina. Pa bolje da sprijecim nego ljecim.
Al sam od njega od antibiotika sad dobila i gljivice pa mi je dokt rekla da uzmem canesten vaginalete i kremu.
I_me nadam se onda da je otisla i nikad se ne vratila 😁😊 Drzim fige 😀😀
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
I_me nadam se onda da je otisla i nikad se ne vratila 😁😊 Drzim fige 😀😀
Hvala ti 😘 i ja se nadam. 😊
Jaoooo kako sam ja poprištavila na čelu, kao u pubertetu!!
Užas, pa ja sam mislila da u trudnoći treba blistati ten... Jel imao tko još takvu situaciju? Kako si pomoći?
Jaoooo kako sam ja poprištavila na čelu, kao u pubertetu!!
Užas, pa ja sam mislila da u trudnoći treba blistati ten…
Nemam problem s licem ali su mi ih puna leda 😖😖i bole...uzas
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Sortiraj odgovore
Najstariji