Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    I_me
    08. Svibanj 2017. 16:25

E cure, tko je pricao da je imao problema sa e.coli? Kako ste rijesili? 

Tejuska♡
    08. Svibanj 2017. 16:45

I_me

E cure, tko je pricao da je imao problema sa e.coli? Kako ste rijesili?

Ja u prosloj trudnoci 6mj sam se borila sa time
    I u zadnjoj turi antibiotika sam si radila caj od persina koji nije bas dozvoljen u trudnoci tako sam barem citala tako da ti necu preporuciti ali meni je to bilo jedino rjesenje da ne prenesem bakteriju na dijete tokom poroda

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

I_me
    08. Svibanj 2017. 16:55

Da.. bas citam po netu da je super za e coli i da ga trudnice ne smiju piti. morat cu se i dalje naljevat brusnicom. Mislila sam ako netko ima jos neki narodni recept da ga udjeli.. 

Tejuska♡
    08. Svibanj 2017. 18:04

Zato sam ti i rekla da ti ne zelim preporucit jer znam sta se pise 
    Pokusaj pit sto vise kefira acidofila jogurta i slatko makni skroz ali skroz .. Jesi dobila antibiotike?
    Meni je bilo tesko iskorjeniti jer mi je gin rekao da moram koristiti zamjenu lijekova jer sam alergicna na penicilin i da jos zbog toga ide sporije
    Mozda se ti bas brzo rjesis :)) 
    Meni brusnica nije nis pomagala pila sam 1L dnevno

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Belle84
    08. Svibanj 2017. 18:18

I_me, ja sam imala eserihiju nekih godinu dana i nijedan antibiotik mi nije pomogao i sad na samom pocetku trudnoce sam si radila onaj recept s cesnjakom i upalilo je. Isla sam na urinokulturu prije 2 tjedna i sterilna je. Evo ti link pa probaj: https://www.coolinarika.com/recept/835235/

I_me
    08. Svibanj 2017. 18:51

Belle Probat cu i to sa cesnjakom. 
    Tea dobila sam antibiotik augmentin. 7 dana ×2 dnevno. Sad sam ga popila ali na sljedecem pregledu 24.5. me ponovo salje na analizu urina. Pa bolje da sprijecim nego ljecim. 
    Al sam od njega od antibiotika sad dobila i gljivice pa mi je dokt rekla da uzmem canesten vaginalete i kremu.

Tejuska♡
    08. Svibanj 2017. 18:57

I_me nadam se onda da je otisla i nikad se ne vratila 😁😊 Drzim fige 😀😀

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

I_me
    08. Svibanj 2017. 19:30

Tea2803

I_me nadam se onda da je otisla i nikad se ne vratila 😁😊 Drzim fige 😀😀

Hvala ti 😘 i ja se nadam. 😊

Suncokretica
    08. Svibanj 2017. 19:40

Jaoooo kako sam ja poprištavila na čelu, kao u pubertetu!! 
    Užas, pa ja sam mislila da u trudnoći treba blistati ten... Jel imao tko još takvu situaciju? Kako si pomoći?

08. Svibanj 2017. 19:43

Suncokretica

Jaoooo kako sam ja poprištavila na čelu, kao u pubertetu!!
    Užas, pa ja sam mislila da u trudnoći treba blistati ten… 

Nemam problem s licem ali su mi ih puna leda 😖😖i bole...uzas

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.