Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    I_me
    08. Svibanj 2017. 19:44

Suncokretica

Jaoooo kako sam ja poprištavila na čelu, kao u pubertetu!!
    Užas, pa ja sam mislila da u trudnoći treba blistati ten… Jel imao tko još takvu situaciju? Kako si pomoći?

Kazu ako se opristavis u trudnoci onda nosis curicu jer cure uzmu maminu ljepotu 😂 i meni je to jedna poznanica rekla prije cca 3 tjedna kad me vidjela jer sam bila sva neka pristava. Kaze bit ce cura.. ( saznat cu nadam se 17og. ) 
    Sad tu i tamo neki mini prist.. mislim da je to sve od hormona.. dok se ne iznormalizira sve. 

08. Svibanj 2017. 19:51

Mamice, malo sam kopala po stvarima s faksa i nasla sam eseje na knjige Jespera Juula: Vase kompetentno dijete i Ovo sam ja a tko si ti?
    Svakako naslovi koje bih preporucila...ja sam bila odusevljena knjigama kao studentica, i sad ih opet planiram citati...pa ako imate vremena i clansku iskaznicu u knjiznici, topla preporuka 😄

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

luce <3
    08. Svibanj 2017. 19:52

Suncokretica

Užas, pa ja sam mislila da u trudnoći treba blistati ten… Jel imao tko još takvu situaciju? Kako si pomoći?

Uh, i ja sam skroz na pocetku imala puno pristica po celu, a nikad prije nisam imala problema s tim... Ja sam u tom periodu smanjila sminkanje i redovito cistila lice s micelarnom vodicom i evo sad se smirilo

Suncokretica
    08. Svibanj 2017. 20:06

Uopće se ne šminkam od početka trudnoće, redovito umivam lice, a ne želim koristiti tonik za čišćenje lica. Mislim naravno da mi je bitno da je sve ok s bebom, al meni lice sve gore iako nije baš početak trudnoće 
    sanjchi, bar se tješi da ti se to toliko ne vidi na leđima, ja čelo ne mogu sakriti, mene sram da me ovako vide sutra na pregledu 
    I_me nadam se da si u pravu za curu, vidjet ćemo sutra jel se šta vidi il je još prerano 

Kiki156
    08. Svibanj 2017. 20:08

Ja sam u pocetku, valjda zbog divljanja hormona, imala pristice po licu. Jedno vrijeme su mi isli u krug oko usta 😂😂😂 dakle jedan prode, drugi dode uzas! 
    Ali evo smirilo se i sad ih nema. 😊

Suncokretica
    08. Svibanj 2017. 20:10

sanjchi255

Mamice, malo sam kopala po stvarima s faksa i nasla sam eseje na knjige Jespera Juula: Vase kompetentno dijete i Ovo sam ja a tko si ti?
    Svakako naslovi koje bih preporucila…ja sam bila odusevljena knjigama kao studentica, i sad ih opet planiram citati…pa ako imate vremena i clansku iskaznicu u knjiznici, topla preporuka 😄

Vaše kompetentno dijete sam čitala, isto na faksu imala kao dodatnu literaturu za ispit. Imam ju doma pa ću se podsjetiti, a imam i hrpu drugih knjiga o razvoju djece. Imam vremena pomalo do kraja trudnoće 
    Što si studirala kad imamo sličnu literaturu?

• sretna
    08. Svibanj 2017. 20:13

Suncokretica

I prvoj t, ten cist skroz, a inace mi unaju u pms-u izbijat pristici, sadau ovoj t su mi na pocetku uzasno izbijali, sad se smirilo i nadam se da ce tako i ostati.

• sretna
    08. Svibanj 2017. 20:37

Gledam zvijezde na rtl-u i umirem 😂

treca_sreca
    08. Svibanj 2017. 20:38

Meni su akne/prištići buknuli u obje trudnoće....i bili su dečki oba puta. Tako da, ne hvatajte se za bapske priče o ljepoti:)
    Sad sam tako-tako, nije strašno, kao i van trudnoće (a inače imam masnu kožu, sklonu aknama....nikad nisam imala ono čist ten i lice ko bebina guza šta se kaže...)

žena-majka-carica:)

Belle84
    08. Svibanj 2017. 20:43

I mene pristici napali a nosim decka 😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.