Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dorja91
    07. Svibanj 2017. 20:48

violeta1

Dorjajel znas sta nosis, curku ili decka? Jel to prvo djete? Ne znam jesi pisala ali ima punooo postova

Prvo i djecak je.

barbs
    07. Svibanj 2017. 20:56

Ma da... Danas je chill dan... a bome će biti i ovih dana. Za sada nemam nikakve bolove... Noge me užasno bole i glas mi se pomaaaaalooo vrača, ali to samo znaći da je bilo dobro. Svi su oduševljeni s našim pirom toliko da dobivamo komentare da dugo nisu bili na tako opuštenom i odličnom vjenčanju i da su se jako zabavili.
    Danas je bebica prilično aktivna, što znači da je sve dobro.  Zezala se prijatelji: eto, njoj je još uvijek DISCO! 
    Tako je.... Nije svaki dan vjenčanje!  A nisam niti skakala već sam plesala i kad bih vidjela da mi je unutra zagušljivo b ih izašla na 15-20 min na zrak i odmorila se.  
    Hvala na komentaru za avatar! 

violeta1
    07. Svibanj 2017. 22:41

treca_sreca

Ne slazem se da je dobro bit neinformiran i ne znat nista. A ne valja ni druga krajnost, paničit i reagirat na sve šta pročitaš.
    Po meni idealno je bit informiran, i mislit svojom glavom, pa sam procjenit sukladno svojem zdravlju i mogućnostima, koliko se možeš pridržavat nekih savjeta, kako vezano za prehranu, tako i za bilo šta drugo.
    Ja se ne pridržavam rigorozno ali svjesna sam nekih stvari i mislim da je dobro bit svjestan. To šta nekome ništa nije bilo od nečeg, ne mora značit da nama od tog istog neće bit loša reakcija. Ja sam npr visoko intolerantna na bjeljanjak i koliko je god nekim trudnicama možda dobro da pojedu jaja (pogotovo ako imaju domaća od nekog) za mene to nije baš pametno. Jer se u mojoj krvi stvaraju antitijela na proteine iz jaja, i onda to možda može preći na bebu putem posteljice, i da ona automatski postane alergična - samo zato jer se meni nije dalo pazit da ih ne jedem.

Naravno ako imas nekih problema da ces se pridrzavati uputa i misliti na svoju bebicu, to bih svaka mama trebala tako raditi. Hvala Bogu pa nemam nikakvih zdravstvenih problema pa ne moram paziti na nista, samo je doktor rekao ne puno papati i da uzivam u trudnoci. 

violeta1
    07. Svibanj 2017. 22:44

Barbs cestitam i puno zdravlja, postovanja, srece i ljubavi zelim u daljnjem zivotu. 
    Dorja, tako je i kod mene isto. 😊😊 Cestitam 😊 Jel znate ime?

Dorja91
    07. Svibanj 2017. 22:47

Pazim i ja na prehranu. Sva sreća da sam u mogućnosti imati domaceg voca i povrća. Do sada sam na +3 kg. Nisam ljubitelj brze hrane i ne pamtim hamburger ili hrenovke kad sam jela. Izbjegavam pohano i przeno. Uglavnom na grill tavi. Neki dan me pita poznanica smije li jesti jagode jer se boji da ne naskode bebi. Naravno da Ce naskoditi ako su uvozne, al ako moze kupiti provjereno domace zasto ne. Ili tipa ne smijem jesti kupus jer to napuhuje, ne mene, al bojim se za bebu.....😁 

Dorja91
    07. Svibanj 2017. 22:49

violeta1

Barbs cestitam i puno zdravlja, postovanja, srece i ljubavi zelim u daljnjem zivotu.
    Dorja, tako je i kod mene isto. 😊😊 Cestitam 😊 Jel znate ime?

Jos ne znamo al nekoliko su u opciji kao Fabijan, Mislav, Juraj....

violeta1
    07. Svibanj 2017. 23:33

Moj muz je cuo na poslu od trudnice koja je pricala da su joj zabranjene jagode u trudnoci i dosao doma i meni ni slucajno jesti jagode i ja pricala sa doktorom i kaze naravno da smijem. Inace ne kupijem takvo voce, cekam nase domace. Da bih na kraju muz pitao tu trudnicu zasto ne smije i kaze jer ima nekih zdravstvenih problema ona.

treca_sreca
    08. Svibanj 2017. 07:38

Ako je mama alergicna na nesto, velika je sansa da ce i beba biti...pogotovo ako se mama u trudnoci izlaze tom alergenu. Ja sam intolerantna vrlo visoko na suncokret (i sve njegove pretadjevine ukljucujuci ulje) zatim gluten, pistacio, indijske, a visoko na jaja i kravlje mlijeko zbog kazeina. I full me strah da beba ne bude isto jer to jako jako komplicira prehranu a time i zivot. Ali evo tjesim se dok ne jedem to da beba ne moze primit antitijela pa da bude sve ok...

žena-majka-carica:)

Giovi
    08. Svibanj 2017. 07:58

Jutro cure... barbs cestitam na vjencanju i na odlicnom provodu...mene to tek ceka ovo ljeto ali jos nisam nista pocela organizirati... odlucila sam se za agenciju pa cu ovaj tjedan dogovoriti sastanak... jel neka imala iskustva sa agencijama opcenito?
    Mi smo prosli tjedan imali kombinirani probir i ponavljala sam urinokulturu a sutra u 10:30h je pregled kod mog gin. Pa ne mogu docekati... nervoza me hvata...

• Dolores123
    08. Svibanj 2017. 07:59

Meni moja doktorica nije nista zabranila.Rekla je da zivim normalno ko i do sada.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.