Ajme uzas! A mislis da cete sutra ostavit na nadzoru?
Prije tjedan dana sam bila otvorena 2 prsta a ako sam vise otvorena i lagani trudic oni te odmah salju rodit a vidjet cu sutra.Voljela bi da krene bez dripa 😨
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Sretna- tnx, umirila si me! Jel ti imas trudove s obzirom na otvorenost.
Bberletic-kakvi su u rijeckom rodilistu?
Pa ja nisam imala nikakve bolove, samo nesto malo laznih kontrakcija, ali nis strasno pa sam se bas iznenadila kad je rekao da sam 4 cm otvorena jer sam bila uvjetena da samnjos uvijek samo 1 prst. E danas sam imala u jednom momentu svakih 10 min menstrualne bolove, ali vise nemam nista. Mozda je to samo bila posljedica pregleda
Bbrletic, pa ko da i je prvi put, davno je bilo prije 16,5 god hehehe Ti neces epiduralnu?
Sretna, valjda nema pravila, ja stalno imam lazne kontrakcije pa sam zacementirana. A valjda neces jos, pricekat ce beba dok ne spremis torbu :D
Sretna- tnx, umirila si me! Jel ti imas trudove s obzirom na otvorenost.
Bberletic-kakvi su u rijeckom rodilistu?
Pa ja nisam imala nikakve bolove, samo nesto malo laznih kontrakcija, ali nis strasno pa sam se bas iznenadila kad je rekao da sam 4 cm otvorena jer sam bila uvjetena da samnjos uvijek samo 1 prst. E danas sam imala u jednom momentu svakih 10 min menstrualne bolove, ali vise nemam nista. Mozda je to samo bila posljedica pregleda
Sretna koliko ti je trajao prvi porodjaj?
Leptirica.com
Bbrletic, pa ko da i je prvi put, davno je bilo prije 16,5 god hehehe Ti neces epiduralnu?
Sretna, valjda nema pravila, ja stalno imam lazne kontrakcije pa sam zacementirana. A valjda neces jos, pricekat ce beba dok ne spremis torbu :D
Sve zavisi da li ce bit slobodan anesteziolog i koliko cu bit otvorena a inace sam za epi
Leptirica.com
Imam pitanje jel sa punih 35 nedjelja tj. 35+0 i kad ulazimo u 36. nedjelju racuna se i da ulazimo u 9. Mjesec ?
Meni je termin 17.11., pa ću ja službeno proslavit ulazak u 9.mjesec 17.10.... A tada ću biti 35 tt i nešto sitno... Ugl, mene ti tjedni zbunjuju :) :) :)
Sve zavisi da li ce bit slobodan anesteziolog i koliko cu bit otvorena a inace sam za epi
U 13:15 h sam usla u box, u 14:30 mi dali epi i u 18:12h sam rodila
Imam pitanje jel sa punih 35 nedjelja tj. 35+0 i kad ulazimo u 36. nedjelju racuna se i da ulazimo u 9. Mjesec ?
Meni je termin 17.11., pa ću ja službeno proslavit ulazak u 9.mjesec 17.10…. A tada ću biti 35 tt i nešto sitno… Ugl, mene ti tjedni zbunjuju :) :) :)
Sanjchi hvala na odgovoru...
Danas du mi i prvi put noge otekle al nije ni cudo jer ima 10dana se nisam posteno odmorila... Jos koji dan da pospremim sta imam i onda uzivanje...
Danas na kraju nisam bila na ctg jer je moj socijalni gin isa tjedan dana na usavrsavanje 😑 tako da sutra moram u Split na ctg
Meni je termin 17.11., pa ću ja službeno proslavit ulazak u 9.mjesec 17.10…. A tada ću biti 35 tt i nešto sitno… Ugl, mene ti tjedni zbunjuju :) :) :)
Meni je termin 20.11. 😁 a sad sam 34 tt i 2 dana po tome a i ovom sto je SRETNA objavila sl sedmice ulazim u 9. Mj i ja i ti 😊😊
Sortiraj odgovore
Najstariji