Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Barbi13
    11. Listopad 2017. 20:25

mamisita27

Ajme uzas! A mislis da cete sutra ostavit na nadzoru?

Prije tjedan dana sam bila otvorena 2 prsta a ako sam vise otvorena i lagani trudic oni te odmah salju rodit a vidjet cu sutra.Voljela bi da krene bez dripa 😨

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• sretna
    11. Listopad 2017. 20:39

mamisita27

Sretna- tnx, umirila si me! Jel ti imas trudove s obzirom na otvorenost.
    Bberletic-kakvi su u rijeckom rodilistu?

Pa ja nisam imala nikakve bolove, samo nesto malo laznih kontrakcija, ali nis strasno pa sam se bas iznenadila kad je rekao da sam 4 cm otvorena jer sam bila uvjetena da samnjos uvijek samo 1 prst. E danas sam imala u jednom momentu svakih 10 min menstrualne bolove, ali vise nemam nista. Mozda je to samo bila posljedica pregleda

11. Listopad 2017. 20:56

Bbrletic, pa ko da i je prvi put, davno je bilo prije 16,5 god hehehe Ti neces epiduralnu?
    Sretna, valjda nema pravila, ja stalno imam lazne kontrakcije pa sam zacementirana. A valjda neces jos, pricekat ce beba dok ne spremis torbu :D

• Barbi13
    11. Listopad 2017. 21:15

sretna

mamisita27

Sretna- tnx, umirila si me! Jel ti imas trudove s obzirom na otvorenost.
    Bberletic-kakvi su u rijeckom rodilistu?

Pa ja nisam imala nikakve bolove, samo nesto malo laznih kontrakcija, ali nis strasno pa sam se bas iznenadila kad je rekao da sam 4 cm otvorena jer sam bila uvjetena da samnjos uvijek samo 1 prst. E danas sam imala u jednom momentu svakih 10 min menstrualne bolove, ali vise nemam nista. Mozda je to samo bila posljedica pregleda

Sretna koliko ti je trajao prvi porodjaj?

Leptirica.com

• Barbi13
    11. Listopad 2017. 21:17

mamisita27

Bbrletic, pa ko da i je prvi put, davno je bilo prije 16,5 god hehehe Ti neces epiduralnu?
    Sretna, valjda nema pravila, ja stalno imam lazne kontrakcije pa sam zacementirana. A valjda neces jos, pricekat ce beba dok ne spremis torbu :D

Sve zavisi da li ce bit slobodan anesteziolog i koliko cu bit otvorena a inace sam za epi

Leptirica.com

Barkleys
    11. Listopad 2017. 21:19

Leptiric

Imam pitanje jel sa punih 35 nedjelja tj. 35+0 i kad ulazimo u 36. nedjelju racuna se i da ulazimo u 9. Mjesec ?

Meni je termin 17.11., pa ću ja službeno proslavit ulazak u 9.mjesec 17.10.... A tada ću biti 35 tt i nešto sitno... Ugl, mene ti tjedni zbunjuju :) :) :) 

• sretna
    11. Listopad 2017. 21:22

bbrletic13

mamisita27

Sve zavisi da li ce bit slobodan anesteziolog i koliko cu bit otvorena a inace sam za epi

U 13:15 h sam usla u box, u 14:30 mi dali epi i u 18:12h sam rodila

• sretna
    11. Listopad 2017. 21:25

Hedgehog

Leptiric

Imam pitanje jel sa punih 35 nedjelja tj. 35+0 i kad ulazimo u 36. nedjelju racuna se i da ulazimo u 9. Mjesec ?

Meni je termin 17.11., pa ću ja službeno proslavit ulazak u 9.mjesec 17.10…. A tada ću biti 35 tt i nešto sitno… Ugl, mene ti tjedni zbunjuju :) :) :)

luce <3
    11. Listopad 2017. 21:26

Sanjchi hvala na odgovoru...
    Danas du mi i prvi put noge otekle al nije ni cudo jer ima 10dana se nisam posteno odmorila... Jos koji dan da pospremim sta imam i onda uzivanje...
    Danas na kraju nisam bila na ctg jer je moj socijalni gin isa tjedan dana na usavrsavanje 😑 tako da sutra moram u Split na ctg

Leptiric
    11. Listopad 2017. 21:42

Hedgehog

Leptiric

Meni je termin 17.11., pa ću ja službeno proslavit ulazak u 9.mjesec 17.10…. A tada ću biti 35 tt i nešto sitno… Ugl, mene ti tjedni zbunjuju :) :) :)

Meni je termin 20.11. 😁 a sad sam 34 tt i 2 dana po tome a i ovom sto  je SRETNA objavila sl sedmice ulazim u 9. Mj i ja i ti 😊😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.