Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    treca_sreca
    11. Listopad 2017. 17:28

barbs

Cure, neka vas kilaža ne brine!
    A bome se slažem s onome što je Aurora napisala: CURE, nemojte ležati kad vas trudovi hvataju… Meni je cimi rekla u rodilištu da su mi trebali reći da hodam jer lakše bolove podnosiš hodajući nego kad ležiš… Ali ok, ja sam i poslije podne dobila epi, pa valjda i to igra ulogu, ali kako god ŠTO VIŠE HODAJTEEEE!!!!
    Ja sam u T dobila 14-15kg i još sam na +6

epiduralna je sigurno odigrala glavnu ulogu tu...ja sam hodala i bolili su ko vrag, epiduralnu nisam nikad primila a sve tri trudnoće odradila trudove jer i ovaj treći porod šta je bio CR - pustili su me prvo da ispatim trudove pa tek onda pod nož..
    kilaža - ja od kad sam došla iz rodilišta stojim na 59kg. Znači 10kg je otišlo "na porodu" i onda sad ovih još par "viška" (šta mi u biti nisu viška) stoje i ne mrdaju. A jedem ko luda, jer ovo trenutno sad me "traži" puno više nego trudnoća....u T sam ipak dosta odmarala a sad tijelo traži em zbog oporavka, em zbog dojenja, em beba hoće da ju se nosa itd...a sve to crpi dosta energije.

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    11. Listopad 2017. 17:30

sretna

Cure,ja se iskreno nadam da ce te bebe vodit na zrak i u setnju i kad ne bude sunca, ne mislite valjda cijelu zimu biti u kuci? Djetetu treba zraka

potpis na ovo....jedino jak vjetar i velika magla/vlaga nisu pogodne za djecu da ne uhvate upalu grla i sl
    ali inače obvezno vjetriti kuću i po najvećem ledu, i van šetat da beba uhvati friškog zraka svaki dan ako je ikako ikako moguće.

11. Listopad 2017. 18:17

Treca, nisam shvatila na sta epiduralna ima veliku ulogu?

• sretna
    11. Listopad 2017. 18:46

mamisita27

Treca, nisam shvatila na sta epiduralna ima veliku ulogu?

Na to da velik dio trudova i boli uopce ne osjetis kad ti ju daju,znaci lakse ti je

treca_sreca
    11. Listopad 2017. 18:52

da....doduše ne mogu reć kako je s njom jer ju nisam probala, ali znam da BEZ nje boli ko sam vrag...i kad čujem da žene listaju Gloriju s trudovima to mi je ono nevjerojatno. Tako da očito to čudo pomaže punooo
    Ja nijednom nisam stigla na vrijeme da mi j uponude uopće jer pre ekspresno porađam
    Uglavnom, tko se dvoumi - ja bih uzela....zašto ne olakšati si??? ako možete
    suncokretice - ohohooooo čestitam <3 nek je nazdravlje....i tebi brz oporavak želim:)
    A ovo za muža....sjetila sam se kako sam ja na drugi porod kad su me strpali da idem rađat (muž vani parkiravao auto, ni parkirat nije stigao jadan, mene izbacio na ulazu jer smo vidili da je vrag odnio šalu) vikala da neću bez njega, da nek čekaju...a beba već maletene izletila vani, oni poludili na mene kakvo čekanje ženoo

barbs
    11. Listopad 2017. 19:14

HAHAHAH 
    Pa noooooooooooormalno da ću ga voditi vani i kad sunca ne bude  Ne bih ja kao prvo izdržala kod kuće!!!  Malo bolje ih se obuće, pokrije se dekicom i piiiičiii  Ionako su dobro zaštićeni u košari.  Ja idem vani s Diegom skoro svaki dan otkad smo dobili zeleno svijetlo od patronažne... Jednom nismo bili jer je padala kiša cijeli dan. 
    Treca sreca, SIGURNO je odigrala ulogu...  Ali meni je bila iskreno spas 

barbs
    11. Listopad 2017. 19:19

Oooo, daaa, tko god da se dvoumi uzeti ju ili ne - ako to traje li ga trajeeeee - spasit će vas EPI 
    Treca sreca, uvijek se sjetim tvojih (ne tako) smiješnih priča s poroda  Baš filmski  A to za KILAŽU... Ufff i ja jedem više nego u T

11. Listopad 2017. 19:23

Sretna, Treca, Barbs- ja se dvoumila ali mislim da cu ju uzet ako stignem i ako ne budem expresna ko suncokretica...Malo me strah jer mi je prvi porod i ne znam sta ocekivat pa ak si mogu olaksat zast ne. Jedino me strah igle u kicmi i da ne bude kasnije posljedica...ti barbs nisi imala nekih migrena il trnjenja nogu il slicno?

• sretna
    11. Listopad 2017. 19:41

mamisita27

Sretna, Treca, Barbs- ja se dvoumila ali mislim da cu ju uzet ako stignem i ako ne budem expresna ko suncokretica…Malo me strah jer mi je prvi porod i ne znam sta ocekivat pa ak si mogu olaksat zast ne. Jedino me strah igle u kicmi i da ne bude kasnije posljedica…ti barbs nisi imala nekih migrena il trnjenja nogu il slicno?

Ja nisam imala nikakvih posljedica od epiduralne, ali bas nikakvih, a proslo je vec 3.5 godine od tada. Sto se tice igle.u ledima,dobila bi iglu u leda i da ides na CR npr ako bi isla spinalna, a ne opca anestezija,a oko toga se nitko buni, a prakticki je ista stvar ko epi

11. Listopad 2017. 19:55

Ma kuzim al ja sam tip koji oanicari i za vadenje krv pa se cijela sledim hahahaha al vidjet cu kako ce ici porod...u svakom slucaju ako dodem na vrijeme i ako ce biti sve ok, zasto ne?! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.