Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    11. Listopad 2017. 16:22

Cure, neka vas kilaža ne brine!
    A bome se slažem s onome što je Aurora napisala: CURE, nemojte ležati kad vas trudovi hvataju... Meni je cimi rekla u rodilištu da su mi trebali reći da hodam jer lakše bolove podnosiš hodajući nego kad ležiš... Ali ok, ja sam i poslije podne dobila epi, pa valjda i to igra ulogu, ali kako god ŠTO VIŠE HODAJTEEEE!!!!
    Ja sam u T dobila 14-15kg i još sam na +6 
    Mamuka, ti si napisala da si popucala i imala 20 šavova? I cimi iz rodlišta isto... Kad sam ju gledala, i mene je boljelo  A ona sva u šoku kako ja k'o prvorotkinja svašta mogu... Još sam se ja nudila da joj pomažem... Ali ok, ja sam imala jako malo šavova. Ne znam koliko jer iskreno nisam pitala! 
    Buba mara, moguće da je Šimun gladan, kako je i Mamuka napisala... Tako je mali i od cimi iz rodilišta plakao non stop a non stop na cici je bio i na kraju mu je trebala i dohrana... Mi smo ti aktivnije na beba forumu  Kako je napisala i Sanjchi 
    Sanjchi, samo ti pomalo sa tim ladicama 

barbs
    11. Listopad 2017. 16:25

Sanjchi, i ja se nadam da će vam biti lijepo vrijeme kad Luce dođe da se možete šetati na suncu, a i isto tako se nadam za svih nas jer je grozno biti doma! 
    Mi smo ručali. Suđe ću kasnije oprati. Diego plače. Tata je otišao po njega. Neka je  Ja sam po cijele dane s njima...

Belle84
    11. Listopad 2017. 16:28

Leptiric nemoj se zivcirati oko kila. Svaka od nas je individualna prica. Ja sam 6kg dobila sve skupa al moram pazit sto jedem jer imam gestacijski dijabetes. Inace mislim da bi dobila do 12kg sigurno... ima cura tu koje su dobile i do 20kg i vise od pola otislo na porodu, tak da nek te to ne zabrinjava. Sad ti se ionako blizi kraj trudnoce, mislim da je skolski to kolko si dobila...

Barkleys
    11. Listopad 2017. 16:37

sanjchi255

Dakle Kleaiva, ovako ti to bude…
    Iz ove gromade😊 il moze bit nocni ormaric kraj kreveta…ili krevet za vece dijete i kinderbet i komodica za bebaca…to sve skupa smo platili cca 2600 tj. platili su ga svekici i sogi.. Ima raznih uzoraka, meni je ovaj bio najljepsi…(nama jos ladice fale, al tu se lijepo vidi na slici sve kako izgleda)
    Moram nac metar da ga izmjerim uzduz i poprijeko😅

Ajme, ajme...baš je kuuul! 

Leptiric
    11. Listopad 2017. 16:42

Belle84

Leptiric nemoj se zivcirati oko kila. Svaka od nas je individualna prica. Ja sam 6kg dobila sve skupa al moram pazit sto jedem jer imam gestacijski dijabetes. Inace mislim da bi dobila do 12kg sigurno… ima cura tu koje su dobile i do 20kg i vise od pola otislo na porodu, tak da nek te to ne zabrinjava. Sad ti se ionako blizi kraj trudnoce, mislim da je skolski to kolko si dobila…

Ma toliko me i ne brine za poslije skinut cu ja to vec nekako nego me strah za porod da mi ne bude teze ako se jos udebljam do kraja mada valjda nece toliko jer 23. Sad ulazim u 9. Mjesec...i da li se neka od vas poradjala u vodi ili razmislja o tome...ja sam planirala porod u vodi pa poslije ako ne bude islo tako probat neku drugu opciju...naravno to ako bude sve ok sa trudnocom kao do sad... mada me svaki dan sve vise hvata strah...

• sretna
    11. Listopad 2017. 16:48

Cure,ja se iskreno nadam da ce te bebe vodit na zrak i u setnju i kad ne bude sunca, ne mislite valjda cijelu zimu biti u kuci? Djetetu treba zraka

• Barbi13
    11. Listopad 2017. 16:48

kleaiva

Sanjchi…krevet vam je zakon😊 Srecom imas mjesta i bit ce vam to super😊
    Sad gledam i ja da bi mi tako nesto bolje stalo nego kindic pa jos i komoda negdje😂😂😂
    Jel znas kolika je ukupna duzina?
    Suncokretice …cestitaaaaaaam od ❤️
    Bbrletic…ja sam rodila vrlo brzo nakon "mazenja" i prvo i drugo dijee😂😂 to savjetuju u Merkuru cim preneses😂😂😂
    Sa sinom sam ujutro bila u TA i navecer nakon savjeta o mazenju pukao vodenjak😂😂😂

😆😆😍

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Barbi13
    11. Listopad 2017. 16:53

sanjchi255

Barbs, smajlici su enormni😂😂😂😂 kako vam je lijepo ato jos mozete uhvatit sunca s bebicama…ja se nadam da cemo i mi moc bar malo van na zrak, na sunce😅
    Evo zavrsavam rucak pa cu ic probat skuzit te ladice kindaca, i dragi je doma..u radnoj sobi je, papire sreduje..
    Kasnije bi trebala doc kuma sa svekrvom i kceri (mala ide 8. razred) da nas obidu dok sam ja jos u komadu😄 bas je prekrasan dan vani, najradije bi isla u setnju…al nemam snage, noge ne slusaju…sad sam sjela i skinula krokse..ajme kako se osjete😷😵😵 mislim da ih je doktor danas osjetio pa tek onda vidio kak su naotekle😂😂😂😂

😅😅😅😂

Leptirica.com

• Barbi13
    11. Listopad 2017. 16:59

sretna

Cure,ja se iskreno nadam da ce te bebe vodit na zrak i u setnju i kad ne bude sunca, ne mislite valjda cijelu zimu biti u kuci? Djetetu treba zraka

😙

Leptirica.com

kleaiva
    11. Listopad 2017. 17:17

Sanjchi...obozavam te multifunkcionalne stvari. Mozda mi i stane to cudo u sobu...samo necu mobi ladice otvarati😂😂😂 tak da mislim da cu ovaj put ostati na kindicu i onoj polici😂😂
    KILE- sad sam u 34. tj. I na + 10 sam, ne osjetim ih previse jer mi je vecina u trbuhu. Cak nekako imam osjecaj olaksanja ovaj tjedan za razliku od prosla dva😊

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.