Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sretna
    12. Listopad 2017. 09:38

Bbrletic 😂😂😂
    Smotani su skroz 😄
    Ne znam kako izgleda sluzni cep..sad mi je izasla neka sluz kao sa maloooo sukrvice, ali to moze biti i posljedica pregleda jer mi je jucer mrvicu krvi islo nakon pregleda.

treca_sreca
    12. Listopad 2017. 10:07

Sretna ne znam ni ja...ali po komentarima moze svakako izgledat. Al ionako ne mora nis znacit njehovo ispadanje....ja ti drzim fige da jos malo priceka malac jer znam da ti se ne zuri 😊 nisi prvorotka.
    Chicco ulosci - vidim smijesno vam je....tj ovima koje jos nisu rodile nikad. A kad krene ciscenje maternice (pogotovo nakon vaginalnog, puno vise se krvari i veci komadi ispadaju nego nakon carskog jer na CR oni bolje to "pociste" ) hvalit cete nebesa sta je netko ih tolike napravio....ja sam preth porode stavljala po 3 vir/veo klasik a ovaj chicco rijesi to sve sam. I btw puno mi je prozracniji od pelzy-a....bas vrijedi svake kune. Ja sam u bolnici potrosila paket chiccoa (5dana) a onda doma nastavila s pelzyem i kad sam njih potrosila.evo presla na lola lady natural sensitive jer jos curkam iako minimalno..

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    12. Listopad 2017. 10:10

Suncokretice  bas mi je zao sta su vas odvojili...jel ti ju daju na podoj ili kako??
    Moja sestra je rodila blizankice, manja je bila oko 2kg jedva nesto preko (a druga oko 3kg) i nije isla u taj neki krevetic? Koja gramaza im je granicna da salju tak bebe??

žena-majka-carica:)

• Barbi13
    12. Listopad 2017. 10:17

sretna

Bbrletic 😂😂😂
    Smotani su skroz 😄
    Ne znam kako izgleda sluzni cep..sad mi je izasla neka sluz kao sa maloooo sukrvice, ali to moze biti i posljedica pregleda jer mi je jucer mrvicu krvi islo nakon pregleda.

Moze bit sluzni cep al neka si spremila torbu😃

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

violeta1
    12. Listopad 2017. 10:29

Ulosci i krvarenje ja nisam puno krvarila, ali sam vir uloske puno potrosila jer ne volim kad imam dugo ulozak a da je krvav malo, odmah mjenjam. I mozda dva puta mi je ispao komadic, i to 1 u bolnici i 1 doma kad sam bila aktivnija. Ali ja inace nisam curila jako pa sad ne znam jel ima veze s tim i sto nakon poroda nisam jako krvarila.

violeta1
    12. Listopad 2017. 10:34

sanjchi255

Evo nas krevetic je spreman za princezicu😊

Presladak je kreveric 😘😘

12. Listopad 2017. 10:37

Belle84

Mamisita sad kad nam je nasa Suncokretica rodila bas me zanima koja ce od nas dvije prije 😊 Jesi ti iz zg? U kojoj bolnici radjas?

I mene! Hahaha Ja sam ti iz Zagreba, da. Rodit cu u Vinogradskoj! A ti? Bas sam bila u utorak na pregledu i jos sam skroz zatvorena. Bebu je ctg u redu a meni ne ocitava trudove
     Tako da, vidjet cemo. Kako se ti osjecas, Belle?
    Treca, ja sam pripremila puno Vira i jedan paket Pelzy ulozaka jer inace puno curim pa ocekujem jos vise nakon poroda.

12. Listopad 2017. 10:39

Sanjchi, keevetic je predivan. 
    Bbrletic, javljaj stanje! Drzim fige da bude danas tocno na termin i da sve prode super! Drzi se!

12. Listopad 2017. 10:50

bbrletic13

sretna

Spremila sam torbu za rodiliste, bar mislim 😄 nadam se da nisam nesto zabiravila

Ja danas govorim dragom da je torba spremljena pa da mi je donese jer idem taksijem a on mene pita a gdje ti je torba a gleda u nju danima😂😆a jesu smotani ti muski

Hahahahahah nekako mi ovo poznato... Napisi na nju crvenim flomicem na zutom papiru: TORBA ZA RODILISTE! 
    tak sam ja planirala vise odjevnih kombinacija slozit malom jer je u Zg malo kisa i grijemo a malo je sunce i proljece, kao recimo danas. Al na kraju reko samo ce ga zbuniti pa sam u lijepu plavu kesicu stavila jednu kombinaciju slojevitu (bodi dugih rukava, hlacice sa zatvorenim nogicama, pamucnu kapicu i za preko svega carapice i vesticu i dekicu za kad ga smjestimo u AS). To je sve br 62, a kod sebe imam jos jednu kombinaciju 56 u torbi ako bas bude plivao u ovom ali briga me nek pliva ionak smo za 5 min s parkiranjem doma, bitno da je toplo ususkan nike da ce ga paparazzi snimati hehehe.
    Suncokretice, pretpostavljam kako se osjecas ali drzi se, bit ce s miskicom sve super i ojacat ce i uskoro cete se maziti ko da nista nije bilo :*
    Yel, jao, nemoj se ti naprezati za krecenje. Nemoj bebicu riskirati.

I_me
    12. Listopad 2017. 11:44

violeta1

Ulosci i krvarenje ja nisam puno krvarila, ali sam vir uloske puno potrosila jer ne volim kad imam dugo ulozak a da je krvav malo, odmah mjenjam. I mozda dva puta mi je ispao komadic, i to 1 u bolnici i 1 doma kad sam bila aktivnija. Ali ja inace nisam curila jako pa sad ne znam jel ima veze s tim i sto nakon poroda nisam jako krvarila.

Ni ja nisam puno.. prva 2 dana u bolnici koristila bolnicke, 2 dana koristila pelzy, 3 dana obicne naturella i sada obican dnevni ulozak jer svaki drugi dan imam kapljicu krvi. Tako da sam taj ogeomni paket pelzy i ne znam koliko paketa vira prosljedila frendici. Ocekivala sam ne znam kako krvarenje a na kraju krvarenje kao pred kraj menge

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.